logo

Kara Sevda 14.Bölüm izle

Özet: Nihan sonunda Emir ile olan evliliğine dair tüm gerçekleri Kemal'e anlatır. Kemal, Nihan'ı bu olayı itiraf edip adalete sığınmak adına teşvik eder. Nihan, kardeşinin cezaevine gitmesine göz yumamayacağını söyleyerek bu karara yanaşmaz. Kemal'e de bu olayın peşinden düşmesini ve olan biten herşeyi kendisininde kabul etmesini ister. Kemal'i elinde bulunan bir sürpriz ile bu kararına uydursa da, Kemal, olay gününde bazı çelişkili durumların farkına vararak Nihan'dan saklı bir şekilde o geceyi aydınlatmak için çabalar. Nihan, Leyla'dan duydukları sonrasında ailesiyle karşı karşıya gelir ve bir ayrılık yaşar. Olan bitenlerden dolayı biraz kafasını dinlemek için Leyla'nın evine gider ve orada Kemal ile karşılaşır. Kemal ile birlikte o gece özel zamanlar yaşarlar.

Emir, polis merkezindeki sorgusundan çevresini ve gücünü kullanarak o anlık kurtulsa da, bundan sonrası için başının her an bir sıkıntıya girebilecek olmasının korkusuyla sarsılır. Kemal'e karşı olan mücadelesini daha da yoğun hale getirir. Kemal'in etrafında olan herkese de aynı şekilde hem kendine mecbur bırakacak hemde yıpratma üzerine kurulu planlarını geliştirir. Aynı zamanda Kemal ile beraber çalışmama konusunda da karar vermiştir ve Kemal'in hiç ummadığı bir zaman beklemediği bir yerden saldırır. Kemal bu durumu beklemiyor olsa da, durumu kendi lehine çevirmek adına her mücadeleyi vermeye kararlıdır. Emir, büyük planı ve etkili kozu için Zeynep etrafından Kemal'e karşı öldürücü darbeyi vurmak adına harekete başlar. Zeynep'in ise olaydan habersiz bir şekilde Emir'e güvenmektedir. Kemal, olay gecesi hakkında çok mühim bir bulguya ulaşmıştır. Bulduğu bu bilgi, Nihan'ın hayatını farkılalştırabilecek türden öneme sahip bir bilgidir.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 22/01/2016
MSFIGO demiş ki;
Su Asuyu hic cekemiyorum. Oyuncumu bu ya?? Evet, namus bekcisi dedik geldi hemen ;))) Eh Ayisigi, Zeynep icin kendin diyorsun, genc kiz :)) Zaten akli basinda yasini almis bir kadin olsa, cabuk kanmaz Emir gibi adamalara. Bari Emirini neyini begendi onuda anlamis degilim. Simdi Kemal abisi olmasaydi, Kemal gibi birine asik olsaydi anlardim. Bu arada Kemalle Tarik gercek hayatta kardes bile olabilirler. O kadar benziyorlar.
24.01.2016 - 00:38
1   3

Ayisigi demiş ki;
Hu hu yorumcu dostlar yetisin yeni fragmandan birsey anladiysam Arap olayim-:)))) Ben heyecanli birsey beklerken bu ne? Kemal Nihan bir yerdeler...
23.01.2016 - 23:54
0   0

Ayisigi demiş ki;
Msfigo oldumu benim gülme krizim gelme krizi-:)))) Nur topu gibi Emir hayranimiz da oldu,sitemize hayirli ugurlu olsun-:)) Unutmadan Msfigo bak Asu Emir le o odada olsaydi Asu ya hic kizmazsim,cünkü kac yasinda hatun,ister evliylen beraber olur ister bekar. Benim kizdigim Zeynep gibi genc kizlarin böyle hayellere kapilmalari. Sahi o Asunun sirket icinde ki o kiyafetleri ne öyle,sanirsan defileye cikacak-:)) Evet merak ediyorum balik akliyla Zeynep nasil bir intikam alacak?
23.01.2016 - 23:33
0   0

DreamSoldier demiş ki;
Ve sonunda herkes hak ettğini görmeye Başladı Emir kesinlikle yaptığında sonuna kadar haklı insanun kendi kardeşi yanlış yaparsa başkası ne yapmaz BRAVO SANA Emir
23.01.2016 - 19:10
0   0

Ayisigi demiş ki;
Msfigo beni gelme krizine soktun-:) Ben mi namus bekcisi,i ayol ben zaten o bekcilere savas acmis durumdayim -:)
23.01.2016 - 17:25
0   0

MSFIGO demiş ki;
Yani sasirdim dogrusu Ayisigi, dedim basimiza simdi baska bir namus bekcisimi cikti diye ;))) Neyse anladim ne demek istedigini :)) Sormakta fayda var ve yanlis anlasmalar ortadan kalkiyor :) Ayni düsündügüm konuda, Zeynep bilmiyorki Emir ve Nihan zoraki bir evlilik sürüyorlar :)) Ama dur, Zeynepin bakislari bakis degil ;) Emire birseyler yapacak ;) Yaparsa sevinirim :) Aslinda ben Emirin hapise girmesini istiyorum. Ozanida hapise soksunlar. Oda az piskopat degil. Cihancigimiz bütün Türkiyeye haykirmasina haykirdi ama Dilaracigi birden kiymeti bindi. Cok iyi anneymis, cok iyi babaymis :)) Esler ayrildigi zaman birdenbire kiymete biniyorlar. Neyse senaryo geregi adamlar iyide olur, kötüde.
23.01.2016 - 13:44
1   0

Ayisigi demiş ki;
Msfigo yorumumda önemli bir ayrintiyi yazmamisim,dedim ki Zeynep benim gözümde iki kat aptal. Burada demek istedigim birinci aptalligi Emir in abisinin düsmani oldugu halde böyle heyecanlara,hayellere kapilip kendini kullandirtmaya izin vermesi,yani sana katiliyorum o konuda,ikinci aptalligi da evet Emir in EVLI oldugunu bildigi halde bu hayellere dalmasi. Ayyyy Kemal evli Nihan in pesinden kosuyor diye onu aptal bulacak kadar aptalsam o zaman ben neden Kemal ve Nihan in kara sevdasini sevip izleyeyim ki?-:)) Evet paramparca da Dilara ve Cihan mutsuzdu,cihan tüm Türkiye ye haykirdi 20 sene mutsuz oldugunu. Ama Nihan dan böyle bir itiraf duymadi Zeynep,hemen ne umutlaniyor?-:)
23.01.2016 - 01:13
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ayisigi, asil senden beklerdim ayni benim gibi düsünmeni ;) Kemale aptal diyormuyuz, yada kiziyormuyuz evli bir kadinla görüstügü icin? Yada Nihana kiziyormuyuz? Kizmiyoruz degilmi? Zeynepinde o kadar ilginin karsisinda akli gitmis. Emirle Nihan Paramparcanin Dilara ve Cihani gibi cocuk yapmis yada gercek evlilik sürdürmüs cifte degiller. Nihan sirf kardesi yüzünden halen katil Emirle evli. Zorla ve santajla. Zeynepte gözü yükseklerde bir kiz. Emirde bunu bilip kötü sekilde kullanan biri. Ayrica Nihana karsi Zeyneptin yaptigini dogru bulmadigimi birkac bölüm öncede yazmistim. Benim tek istedigim, Emirin birine vurulup, Nihan ve Kemalden uzak durmasi ;) Isterse Asuyla ask yasasin. Bana göre hava hos. Ama Zeyneptin asil aptalligi abisine düsman olan bir adamin agina düsmesi. Bu adamin adi zaten magazinlerde cikmis. Zeynepte bu konuda biraz daha tedbirli olmaliydi. Emir tecrübeli bir erkek, Zeynep ise öyle degil.
22.01.2016 - 23:52
0   0

Ayisigi demiş ki;
MSFIGO kusura bakma sana katilamiyacagim-:) Zeynep Emir EVLI oldugu halde onunla bir gelecek hayel ettigi icin benim gözümde iki kat aptal. Evde ki tüm aile fertleri Emir Kemal düsmanligini biliyor,dolayisiyla Zeynep te defalarca kulak misafiri oldu. Emir bekar olsaydi da evet Kemal i bel altindan vururdu. Ama Zeynep kafali o kadar genc kizlarimiz varki parali,yakisikli,kendinden yasca bayagi büyük bir erkek görünce hemen hayel alemine kapiliyorlar. Emir le toplasan TÜM bulusmlalari 1 saati ble gecmez Emir ben sana asigim,Emir ama sen evlisin,hoppp baliklama yatakta! Aptal,aptal Zeynep. Emir mutlu veya mutsuz sonucta evli bir adam,ikincisi Zeynep in Nihan a saygisi yok mu? Nihan dan manken olabilmek icin her türlü yardimi istiyor ama Nihan in kocasini da ayartiyor! Nihan mutlu veya mutsuz olsun benim icin fark etmez. Tabii ki en büyük suclu Emir,genc bir kizin hayelleriyle oynadigi icin. Emir kötü,Zeynep aptal-:)
22.01.2016 - 20:07
0   0

MSFIGO demiş ki;
Aslinda Zeynepin aptalligi Emirin evli adam olmasindan degil. Emirle Nihan zaten gercek anlamda evli degiller ve Nihanla Kemalde birbirlerini seviyorlar. Asil konu ve sorun Emirin NEDEN Zeyneple ilgilenmesi. Kemalden intikam almak icin Kemalin abisi ve kizkardesini kullaniyor. Simdi Kemal bekarda olsaydi Kemale garezi var diye yine Zeynepi kullanacakti. Asil aptallikta Zeynepin Emirin ve abisinin sorunu oldugunu bilip, böyle bir adamal beraber olmasi. Simdi her bölüme bakamadim. Zeynep biliyormu yüzdeyüz Kemal ve Emirin düsman olduklarini? Insallah Emirden intikam alir.
22.01.2016 - 17:56
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler