logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 78.Bölüm izle

Özet: Bir evladın ömründen daha mühim ne vardır? Ateş, Doruk'u tamamen kaybettiği düşünür ve bu korkuyla dağılmıştır. İsmail ona üzücü gerçekleri açıklamak durumunda kalır. Doruk'un başına gelen olayların arka planında şüphesiz ki bilinmeyen gizli kimseler vardır. Mehmet Emir tam da iyileşme aşamasındayken Kenan ile bir kez daha karşılaşır. Atahanlar için geçmişteki hatalarla yüz yüze gelme vakti gelmiştir. Mehmet Emir, yıllar sonra hayatlarına tekrar giriş yapan Kenan'dan dolayı çok sinirlidir. Çünkü Kenan'ın başlarına yeni kötülükler açma ihtimalini biliyordur. Fakat Hülya'nın bu durumu anlaması ve bilmesini gerçekleştirmek bir hayli zor olacaktır. Efsun ile Arda ikilisinin vakit kaybetmeden ayrılmasını isteyen Hülya, bu konuda Kenan'dan yardım görmek istemeyi sürdürecektir. Doruk'un başına gelenlerin git gide aydınlanması yaklaşmışken Ateş, Bahar ve Arzu nasıl bir sıkıntının üzerine doğru gittiklerinin henüz bilincinde değillerdir.O Hayat Benim son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 26/01/2016
Yegane demiş ki;
Arzu sen nasil annesin kucucuk masum cocuk oldu. Katil.
25.01.2016 - 17:32
0   0

Berran demiş ki;
Abartili hüzünlüydü..Habire yeni tipler katiliyor.KENAN karakterine ne gerek vardi??? Cocugun ölümüne ARZU sebep oldu. Sirf Bahari kiskanmasindan Isvicreden kalkip gelmesi aptalca idi. Ayrica ARZU tipinide hic tutmadim..2 uzun bacak ve kafadan ibaret tüm vücudu. Ve basarisizdi...nerden bulmuslar? Cokmu aramislar??Türk degilmiydi?? Neden bozuk TÜRKCE konustu sürekli???FINAL yapilsin artik cok uzadi;-()
25.01.2016 - 12:17
0   0

Seda24 demiş ki;
Dram dram superdi mülkiyecilenden örnekte çok güzel oldu bence
24.01.2016 - 23:36
0   0

Seyirci demiş ki;
Su hasret ciksin Artik diziden gercekten biktirdi her yerde her an cikiyor.ya fulya bebek bekliyoruz ne vicdansizlar KAC bolumdur yapiyoruz diyor Mehmet Emin diyor AMA hala her bolu!mde her yerde.iclal hanimi seferinde biktirdi Artik ciksin diziden yada aileye karismasin .istemem yan cebine numaralari
24.01.2016 - 23:31
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler