logo

Kara Sevda 16.Bölüm izle

Özet: Nihan ile Kemal araştırmaları sonucunda malum geceye ait gizli sırrı açıklayabilecek önemli kişi olan Karen'e sormanın yolunu bulurlar. Karen'den alacakları cevaplar, ikilinin izledikleri yolun doğru olduğunu gösterecek. Fakat Emir'in de aynı şekilde Karen'i bulmasıyla beraber, o gecede olan bitenler hakkında ki gerçeklerin ortaya çıkması biraz çıkmaza girmiştir. Zeynep oyuna gelmenin acısıyla Emir'den intikam alabilmek için Ozan ile hayatını birleştirme planları yapmaktadır ve bu amaç aklına gelen tüm kozları seferber etmiştir. Öbür tarafta da Emir'de boş durmaz ve Kemal'i iyice sinirlendirip üstüne gelmesini sağlamak için elinde bulunan Zeynep'in fotolarını ortaya çıkaracaktır. Vildan, Leyla'nın uzun süredir hayatını sürdürdüğü evi elinden almak ister. Bu durumu öğrenen Nihan, zaten arası açık olan annesiyle daha da sıkıntı yaşar. Nihan'ın en zor zamanlarında Leyla'nın yanına giderek ondan destek alması Emir'in dikkatini çeker ve hedefleri arasına Leyla'yıda ekler. Kemal yaşanan o geceye dair araştırmalarına tam gaz devam ederken, Emir'de köylüler ile yaşanan termik santral davasında onları korkutmayı başarır. Kemal bu durumu öğrendiği zaman Emir'in hiç ummadığı şekilde bir karşılık gösterir. Emir'in bu olayı sonlandırabilmesi için tek bir şansı vardır. Ozan ile Zeynep herkesten gizli bir şekilde nikah kıymak için sona yaklaşır. Kemal ile Nihan'da kardeşlerinin yapmış olduğu bu durumdan habersiz bir şekilde kendilerini Emir'in şerrinden koruyabilmek için tüm olanakları seferber etmişlerdir.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 05/02/2016
Ayisigi demiş ki;
SEFA ben orada ki yorumlara bir göz at demek istemistim -:) Evet ya Cihan in yaptigi karisini topraga veriyor hop eski karisiyla evlenmege kalkıyor, hemde 40 i bile cikmadan -:(
10.02.2016 - 09:23
0   0

Elmas-nur demiş ki;
izinin temposu guzel. Cokda titizce ayarlanmis. butun parcalar birbirine zaman gectikce birlesiyor (yapboz gibi).Yanlzi sasirtici birsey olmasi lazim dizide. Birinin gecmisiyle alakali, beklemedigimiz birsey. Sasirtacak birsey lazim. boylece basrollerden ilgi biraz dagilir, dizi uzar. surekli yogun ilgiyi bas rollerde tutmak bunaltir insanii. Saygilarla
10.02.2016 - 07:36
1   0

sefa demiş ki;
AYISIGI arkadas sen izle dersen izlemezmiyim)))DILARA CIHANA KARNIM BUYUYOR DERKEN KADINA SORMAK LAZIM KADIN HANI HARUNUN YATAGINDAN CIKMIYODUN?COK MUTLUYDUN?bu hisleri hani nic yasamamisdin?hani harunun koynu sicak gelmisdi.!kadin bulmus cihan dengesizin zayif noktasini hamile kadiblara zayifi oldugunu bilerekden yapiyor!!gihanda iyilik mekegi hamile kadin gorur gormez hep evlilik karari aliyor!!!Yildirima dilarayla evleniyoruz dilarayla derken erkekligin yuz karasina bekle oglun icin kendini feda eden Gulserenin bi kirki ciksin sorra pislik diye yuzune tukururdum!babasi yine onu yalidan kopek gibi kovan dilaraya yalakalik yapiyor!tukurdugu kurumudan yalamayli adet edinmis dilara sifatina bi sifat daha ekleyip utanmadan baba diye biliyor!kadro toplaniyor cananda katilsin dizi ilk bolumlere donsun!!efni bu neyin inadi?SENARISTLER kendilerini rezil etdiklerinin gercekten farkinda degillermi dizi ilk basa donuyor!!tiksiniyor insAN BU CIHAN dilara rahmi dengesizliklerini izledikce...!!!)))
10.02.2016 - 00:44
1   0

Sanem demiş ki;
Ayisigi, ne yalan soyleyim ben bu Nihani oynayan oyuncuyu hic sevmiyorum. Hic bir dizisini de izlemedim. Burda da Kemal icin izliyorum. Soyledigim gibi boyle asklar bana gore cayizdir:) Nihan en bastan istemiyordu zorla evlendi. Emir bunu bile bile ondan vaz gecmiyor, o zaman bu onun sorunu. Kemal ve Nihan temasi da olsa bana uyar. KD gelince, oyuncuyu sevemedim, iyi bir oyuncu, kac yasinda bilmiyorum ama yasli bir yuzu var. benim icin de hamile oldugu sahneler bile asklari inandirici gelmedi, ama kendisi ve Umut asik olduklarini soyliyorlar, belki de asik olmadiklarini fark etmemisler. Biliyorsun bizim senaristler, bir gun de iyi oyuncuyu kotu, kotu oyuncuyu iyi yapmak konusun da uzmanlar. Ya da bir bakisla asik olup hop yataga girmeleri ve pat diye hamile kaldiklari senariyosuna bayiliyorlar. Mesela ben Umutu kotu oldugunu tercih ederdim, Emir gibi huylari olsun mesela. Ya da kendi hayellerinden Naz icin vaz gecen iyi bir adam olmasin, cunku bunu her kes yapmaz bazen istese de yapamaz. Tabi bu benim fikrim. Obur taraftan, Naz kendini Umuta asik sanan karekter, uc saat icin de asik oldugu signalini veriyor, tabi ben senaristlerin hatasi goruyorum. Biraz Umutu sevimsiz bir karekter yapip, Naz ve Ali Nejat zaman la bir birini taniyip sevselerdi, Naz onda Umut da olmayan seyleri gorseydi, asik olsaydi benim icin uyardi. Ali Nejat belki iyi bir karekter olarak bu dizi de, ama onda da okadar iyi harika bir adam gormedik. Didem le davranisi. Feyza nin olen cocugu. Yani kisacasi sorumsuz bir adamdi simdiye kadar. Kaan hayatina girdigi zaman toparlamaya gayret ediyor. Bakalim nasil devam edecek.
09.02.2016 - 19:58
1   0

MSFIGO demiş ki;
Selam Sanem, finali ayni senin gibi düsünen bir sürü insan var. Tabii Gülfemin iflas etmesini istemezdim. Bunlar o igrenc Gülru yüzünden olan seylerdi. Gülru kalemiyle vurmaliydi ama vuramiyordu Gülfemi. Gülru hep belaltindan vurdu. Cihanin parasiyla Gülfemin takilarini ve arabasini satin aldi. Böyle bir kadini kimse saygi duyamaz. Gülru takintili ve ruh hastasiydi benim icin. Ne basta sevdim, nede sonda. Baslarda masum kizi oynuyordu ama oldukca salak ve takintili biriydi. Onun o Gülfem hanim demeleri falan beni gicik ediyordu. Gülfem belki iflas etti ama isteseydi Enver Sipahinin mirasini alabilirdi. Ama Gülfem hep kendi gücüyle o konuma geldi. Onun icin onu hep sevdim. Hele Cihana davranisi. Bence cok iyi bir ablaydi. Hele evden ayrilip Gülruya sarilmasi cok sammiydi. Tibetle elele tutusup gitmeside güzeldi. Aslan kral ve kralice coktan kendi markalarini yapmislardir. Aslinda dizi 3 bölüm daha cekilecekti ama Kanal kabul etmemis. Etmis olsaydilar, Gülrunun yalnizligini iyice görecektik. Gülfem ve Tibetinde neler yaptigini görmüs olacaktik. Gülru entrikalari yüzünden kardeslerini kaybetti. Iyide yaptilar ona resti cekip gittiler. Sanem, Canan Ergüder Behzat C. Dede oynamis. Orda göremedim onu. Binbirgecede cok kötü rolleydi ama Gülfem olarak hep diyordum kadin aslinda hakli. Gülruyu ilk bölümden beri sevmedim. Damla Sönmezi Ceylan olarakta sevememistim. Kadinin siritmasi kosuma gitmiyor. Aglamasi komik resmen ama Cananda öyle degil. Öyle icten agliyorduki. Söyledigi sözlerde hep zeki sözlerdi. Ayisigi, bende Selin karakterini sevmiyorum. Ayni Hürrem Sultan burdada. Esra piskopat ama oyuncu sempatik. Hatta mafya karakteri olarak bile kadinda bir sempatiklik vardi. Cünkü kadin cok iyi oynuyor. Basrolde kadin oyuncu olarak Esra olmaliydi. Gerci benim icin asil basrol o. Kördügümde ben Ali Nejati begeniyorum. Nazi halen yüzdeyüz sevemedim. Naz ve Umut birbirlerini sevselerde aslinda biri A diyor öbürü B anliyor. Naz Elmas ölürken Naz ne dedi, kocasi ne anladi yada tam tersi. Orda Nazda biraz kapris yapti benim icin. Nihanla Kemalin böyle yaklasmasi beni cok ama cok sevindiriyor.
09.02.2016 - 19:13
0   0

Ayisigi demiş ki;
SEFA paramparcanin fragman bölümüne bir göz at istersen..
09.02.2016 - 15:31
0   0

Ayisigi demiş ki;
Sanem bu diziyle kara sevda yi kast ettim. Yani evli Nihan ve Kemal i sevebildin. Kördügümde ise Naz i sevemedin. Ben ise Naz ve Umut birbirlerine tahammül edemiyorlar ve ilk bölümden beri büyük ask yasamislar olarak göremedim ikisini.
09.02.2016 - 09:45
1   0

Sanem demiş ki;
Ayisigi, \"bu dizide evli birisini tutman\" demissin., ben anliyamadim tam olarak ne demek istedigini. Gulfem ve Gulru evli degildiler. Ben Gulfemin karekterini seviyordum ve dizinin sonu da bunu izletti. Bu dizinin cok iyi bir mesaji vardi, aile ve sevgi ne kadar onemli oldugunu, ve sohret insanlari nasil degistiriyor bize cok guzel gosterdiler. Entrikalar vardi ama igrenc bazi dizilerde izledigimiz degildi. Onemli olan benim icin bu iki karekter nasil degistiler, neler onlari degistirdi. Ben okudum ki dizi final karari almis cunku baska konu yokmus, uzatmak istememisler. Zaten izlersen gorursun mesajini en guzel sekilde uzatmadan detayina kadar verdi. Naz karekterini yerden yere vurdum demissin. Oyle degil. Aslinda bence senariyo karisik yazilmis. Yillar once bebegi karninda olmus ve cocuk yapmaya cesaret edemiyor ustelik kendisi doktor. Kocasina asik bir kadin ama aldatma olayindan sonra kac saat icinde birbirine askla bakiyorlar. Biraz mantikli inandrici yazsalar oyle olmaz belki. Ama benim evlilik dusuncelerim belli. Bir evlilikte mutsuzsan baska bir kadin ya erkege asik ola bilirsin. Paramparca konu cok acik. 20 yil mutsuz bir evlilik ve cocuklari icin bu evlilige katlanan bir baba asik oluyor, ayrilmak istiyor ama o mutsuz kadin sevdigini bahane ederek turlu turlu entrika yaratiyor onlari ayirmak icin. Onu sevmiyorum ama cemiyet neder, sirketler ne olacak derdinde. Bu dizi de igrenc bir sey ve yasak ask yok. En nefret ettigim konular iki kardes ya da iki yakin iyi dost bir adama asik olmasi, ve aldatma olaylari.
09.02.2016 - 00:32
0   1

Ayisigi demiş ki;
Kizlarrr ikinci fragman cok śukuke,ccok śugar-:) Kemal Nihan a cikar o yüzügü diyor ve karakol önündeler,gel iceri girelim herseyi anlatalim diyor. Gönül isterki Nihan in iceri girmesini ama girmez o INATCI keci Nihan. SEFA ben sana yazdim sacina toka tak,kulagina küpe tak ama o kalitesiz yorum diyeni takma diye kabul görülmedi. Ben Myy bakmadim ve Hürremi izlemedim. Meryem i hic yakistirmadim Muratcigimin yanina,Meryemin oyunculugu berbat. Benim kizdigim Selin karekterini sevemedim Esra karekterini sevdim diye bana laf döseyen aysekadin fasulyesi ve uzantilari-:) Kördügümde Ali Nejat tabii ki hata yapti ama hayat devam ediyor. Ali Nejat i sen Naz i ayartti olarak görürsün ben görmem. Farkli pencereden bakiyoruz hepsi bu.
08.02.2016 - 20:56
1   0

sefa demiş ki;
Her kese selamlar.Ayışıgı arkadaş ben gecenin kralicesini dizi olarak görmedimki.!güclü bi erkek karakter ve türkce kekeleyen başarısız etgisis rol yapa bilmeyen oyunculugu olmayan yabancı bi kadın.!bu kadı Mühteşemde kalabalık ve başarılı kadro vardı diye biraz övüldü zaten o dizidede Sülüman Sülüman diye kekeliyerek ortalarda gezinip sultanın en yakın aile şahislerini katle yetirmege calışan katıl yabancı bi kadını canlandırıyodu.!buları GK de yazmışdım admin yorumlamadı.Muratdan her ne kadar hoşlanmasamda yalnış secim Meryem gibi oyuncuyla bi projeyi paylaşması.!final olursa şaşmayın onca paraya yazık o oyunculuga.bu dizide Muratda yok gibi kendini roline verememiş.!kızan kızsın ben bunu görüyorum.!kordügümde valla baş rol erkegi o hızla araba kullanıyor ve arabada cocuk ola ola bence af edilir bi şey degil.!yani o kaza onun sucu cocugun bebali onun boynunda.!bide soradan olanlar yani cok itici geldi.sarmadı.!valla her kes istedigi gibi görür bu da benim kalitesiz görüşüm!!!)))
08.02.2016 - 20:22
1   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler