logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 80.Bölüm izle

Özet: Ateş tuzağa doğru ilerler.Oğlunun ölümüne sebep olanları bulacağım derken karanlıklara doğru yürüdüğünün farkında değildir.Arzu halen Ateş'i istemekte ona yeni çocuk yapma önerisinde bulunmaktadır.Bahar ile Ateş'in arası gittikçe açılır.Efsun ve Sultan Arda'ya öyle bir boşanma dilekçesi imzalatır ki Hülya çılgına döner.Kenan'a giden Hülya onun evlelik teklifini kabul eder.Oğlu karşı çıksada Hülya vazgeçecek gibi değildir.Annesini bu karardan vazgeçirmek için Efsun'u bile konağa geri getirmeye hazırdır.Olayların seyri herkesi zor duruma düşercektir.Arda Zeynep ve Cemal'in arasını bozar.Atahan konağı yine karmakarışık olaylar içinde kalır mahallenin tepkisini çeker.Kenan ise Kıymetsizleri en ağır biçimde cezalandırmak ister.O Hayat Benim son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 09/02/2016
Siyah kelebek demiş ki;
Efsundan ve teyzesinden nefret ediyorum rol icabi ama dizide çok kötüler ve efsun zamanında neler yaptı anasiyla sonrada teyzesiyle ... hepsi untttuldu efsun u iyi yapmaya çalışıyor. Ve sanmıorum hulyanın onları sevecegini?? Ben olsam ve bana bukadar kötülk yapsalar affetmem
08.02.2016 - 07:59
0   0

Sanem demiş ki;
Her ne kadar Bahar kotu bir oyuncuysa, Efsun o kadar iyi bir oyuncu. rolunu cok guzel oynuyor. Bu Kenan yuzundensonunda Arda ve Hulya da teyzos ve Efsunu sevecekler. hatta bazen Hulyalin onlarla didismeyi seviyormus gibime geliyor. Fulya ya uzuluyorum. sonunda cocugunu gormeden olecek bu kadin. Hamile kadin stresli bir evde yasiyor agir seyler yasiyor, Cocugunu dogacak Hasret ve Bahara emanet edecek boylece hasret bitecek ve sonunda Bahar Mehmet E. ve Hasret birlikte olacaklar. boyle bir yangindan nasil sag salim cikacaklar merak ediyorum? Yangin ayaklarina kadar gelmis, kim kurtara bilir ki, Tabi senaristlerin mucizeler ve sacmaliklarin uzmani olduklarini da unutmayalim. O evden hepsi sag salim cikacak. Bence Efsun Ardayi durdurdu,. Eger Hulyayi vurduysa da, doktorlarimiz eksik olmasin kurtarirlar cunku Hulya ve Efsunsiz bu dizi dizi olmaz. Umarim Efsun oraya gitmekle pisman olmaz cunku bu manyak Kenan dan her sey beklenir.
08.02.2016 - 04:15
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler