logo

Paramparça 53.Bölüm Fragmanı izle

Özet: Paramparça 53.Bölüm Fragmanı 15 Şubat 2016 tarihinde yayınlanacak dizinin fragmanı ddizi kalitesiyle izlemeniz için burada.Paramparça son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 09/02/2016
Arzu demiş ki;
Dilaraya kizanlari cok iyi anliyorum. Gülsereni tutanlari. Cünkü Gülseren gibi nice kadinlar var. Evli adamlarin pesinden kosan, sonra masum birini oynayan. Gülseren gibi bir kadina kizan erkekler, Gülserenin kezban hallerini sevmediklerindendir. Yoksa Gülseren gibi kadinlar bu dünyada cok var.
10.02.2016 - 22:37
0   0

sefa demiş ki;
Şu kerpeten o kardeşim dediyi ona abisi gibi bakan seven ve güvenen Ömeri ruhunu hasiyetini kişiliyini karakterini onurunu şerefini paraya satıp hapse yolluyanmı??? Ne büyüksün Kerpeten .!!!
10.02.2016 - 21:11
0   0

sefa demiş ki;
Demişdim Gülseren öldü ben degil her bölüm isdeiyimi yazarım.!dilaranı savunanları anlıyırom yani onun gibi o kadar cok kadın varki.!kocasının arkasında bin türlü pis oyundan cıkan tabikide bu dizide kendi özeliklerini dilara gibi bi karakterde bulup sevmişler.!benimsemiş arka cıkmışlar dogru olanda bu zaten.tencere kapak yani.!Gülsereni cekemeyen erkeklerse hep bu tür kadına ulaşmak isteyipde ulasamayıp dışlanmışlar...sinirlerini Gülserenden cıkarmaları dogal.!yani bu tür erkekler bi ata sözü var kedi ulaşamadıgı cigere mındar der.!hadi bekliyorum dediyim karakterlerden tepkileri !
10.02.2016 - 01:26
0   0

Aysen demiş ki;
Evet Lale devrinde basrolun adifda Lale idi.o diziyi elestitenler sikayet edenler ilk once onlar izler.pekide sikayet edilecegine izlemeyi kardesim.elestiriler yapilabilir AMA ben diziyi werden yere vuracagima izlemem daha iyi..ben ve cevremde izliyecegim amma final olur olmaz amma izliyecegim...
09.02.2016 - 17:25
0   0

Aysen demiş ki;
O hayatta benimfe oyuncu lar degisti ama devam ediyor.basroldeki baharin hic rolu yok denecek kadar az.yardimcisinin oyuncular goturuyor diziyi.izlemem diyenler bizden meraklilar ..
09.02.2016 - 16:23
0   0

melis demiş ki;
dizinin basina baktim sadece katilin kim oldugunu bilmek icin.sonra kimse bakmadi cünkü belliydi bu bölm senaryolar senaristler uzairda uzatirlar aglaamakli,bagrsli sahneleri cekmeye .simdi 53.böüde tamamen farki bir bölüm basliyor cok daha heyecanli cok daha ayri senaryo.ben ve bu diziyi birakan cevremdekiler izlemeye devam edecegiz.ben nerdese birakmak üzereydim cogu seyirci gibi daha önce senaryo sifirlamisti simdi tamamen farkli devam ilenecek .bu bazi dizilerde olmus ve pekalad devam etmis basrol ölüpte devam eden cok diziler varmis.fragman güzel ama iintikam harun tam intikami unutmustu bir yarali anne var kizinin acisini unutmayan. artik gülseren yok bir dizi varmis lale devri diye basrol ölmüs kims sonra hatirlammamis bile .ha birde yer gök vardi aklima gelen bunlar.veda galasina kmse gelmemis nurgülün cünkü bu tavrina cok sitem eden oldu ha erkan bey haklimi kesinlikle degil cok agir konustu amma merakliymissin demekle.neyse gülseren defteri kapandi artik seyirci kabullenmeli
09.02.2016 - 13:45
0   0

Musti demiş ki;
gecen bölüme bakmaya gerek yok sadece aglama zirlama olacagi belli.yeni bir bölüm basliyor cok hareketli heyecanli olacak .oh be gülodandanda kurtulduk.artik bizim millet nurgül icin öldü sanip aglarlar agit yakarlar artik .hadi kerpeten rolünü al artik yeter ya caaar caaar sadece sirretligi vardi ..bakmiyacagim birakacagim diyenler artik link degistirip tembit pilavi gibi güloyu yazarda yazarlar artik:))))
09.02.2016 - 09:27
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler