logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 84.Bölüm izle

Özet: Arda adına yolun sonu gelmiştir. Kıbrıstan döndüğü anda, İsmail onu eline kelepçe takmak için bekler. Salih ile Sultan ise kendilerini sıyırmak isterler. Efsun'da planladıkları kötülüklerin sıkıntısını Arda'nın çekmesinden dolayı bu durumdan rahatsızdır. Bu sebeple Efsun ile Sultan yüzyüze gelirler. Efsun, kendisinide ateşe atmaya hazırken, Sultan için ise tek bir yol vardır. Efsun'a kızı olduğunu söylemek mecburiyetindedir. Arda'yı ihbar eden isim Fulya olduğundan dolayı Kenan'ın gözlerin üzerindedir. Aynı şekilde Kenan, Atahan Holding üzerinde ki emellerinden de geri kalmamaktadır. Hasret ile yenir bir hayata yeni bir sayfa açmak için kesin olan Mehmet Emir, Bahar ile Ateş'in destekleriyle beraber kötülere karşı önlem alır. Fakat aslında tüm bunların Kenan'ı daha kötü biri haline dönüştürdüğünün farkına varamamıştır. O Hayat Benim son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 08/03/2016
Berran demiş ki;
Dizi iyice rayindan cikti.Kenan yüzsüzünü neden hala tutuyorlar?? Bütün kötülükler toplanmis onda tam cani....Bu kadar action bana yeter ..Ben almayayim.Avrupadakinden daha fazla gayrimesru cocuk var Tr.de Hemen -hemen her Dizi bazilarinin dagitilmis spermlerinden cocuklari cika geliyor ve SAKIZ gibi uzatiliyor. Hele burda son 2 bölüm...Sultan bebesini getiriyor, Ilyas baskasina veriyor oda baskasina !!!!!!!!!!!!!!!Kolaymi bu isler bu kadar ?? PESSSSS ...dogrusu ..Simdide Hasretin Ailesinden belali akrabalari sahnede..Insallah ölmüslerdir!!
14.03.2016 - 10:17
0   0

Samira demiş ki;
Son zamanlar hic bir diziye baxmıram sadece \"o hayat benim\"me Efsunun cox gozel rol yapir butun ekibe uqurlar men sizi cox beyenirem Azerbaycandan sevgilerle
10.03.2016 - 06:05
0   0

Rasad Rasulov demiş ki;
istemeyen bakmasin ben bu diziye Efsun ucun bakiyom bahar icin deyil cok guzel senaryo alkislar
08.03.2016 - 16:54
0   0

duygu64 demiş ki;
bence patlayan tekne hasretle m.emir'in içinde bulundukları tekne değil. Senaristler Efsun'a üç dakika içinde bütün günahlarını itiraf ettirdiler. Efsun iyi insan olacak ya... senaryoda iyice sapıttı. Diziyi saçmalamasına rağmen buraya kadar seyrettim, sırf sonucunu merak ettiğim için.
07.03.2016 - 14:48
0   0

Eliza demiş ki;
Kanan pisliyi geldiyi gibi gitse harika olur.mehmet emir ve hasret oldulerki acaba.efsunla ardada hoslaniyorlar artik ama ismayilada yazik.
07.03.2016 - 09:18
0   0

Zeynep demiş ki;
Zorlama Kenan karakteri,ihanet içinde aptal çalışanlar,onlarca kötülüğe,işlenen cinayetlere rağmen eğtimli ve zengin bir aileyi parmağında oynatan kara cahil bir kız ve basit ailesi...Yetti artık!Keşke Bahar'ın gerçek çocuk olduğu anlaşıldığındaı diziyi bıraksaydım.Belki de Efsun ve ailesini masum melekler ilan edilip bütün suçun Bahar ve ailesinde olduğunu açıklayan bölümler izleyeceğiz.Malum senaristlerimiz çok yaratıcı.
07.03.2016 - 00:43
0   0

Zeynep demiş ki;
Yeter artık!Dizinin geldiği noktaya bakın.Saçmalık diz boyu.Kötülerin cezasız kaldığı,neredeyse masum gösterildiği,abuk subuk senaryoların hikaye diye sunulduğu bir dizi dayatılıyor insanlara.Normalde Efsun gibi bir karaktere aslan gibi bir komiser asla aşık olmaz.Bari diziyi bitirmek istemiyorsanız doğru dürüst senaryolar yazın.Bizi de insan yerine koyun lütfen.
07.03.2016 - 00:31
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler