logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Diriliş Ertuğrul 52.Bölüm izle

Özet: Ertuğrul ve Tuğtekin Banu Çiçek'in kaçırılmasından sonra yine zıt düşerler.Olan bitenin Ertuğrul yüzünden olduğunu düşünür Tuğtekin.Gündoğdu ise Doğan ve Banu Çiçek'in peşine düşer.Ertuğrul'un ise Aytolun ve Gümüştekin için hazırlıkları vardır.Goncagül Banu Çiçek ve Selcan'ın konuşmasını gördüğünü halasına söyler.Aytolun Goncagül'ün söylediklerinden endişelenir.Doğan'ı yakalarlar Banu Çiçek ise yaralıdır.Saadettin Köpek Ertuğrul dahil tüm Türkmen beylerini toplar.Gümüştekin Türkmen obalarının uç beyi olarak görevlendirilir.Bu karar Ertuğrul'un hoşuna gitmez ve Saadettin Köpek'le arası açılır.Aytolun,Banu Çiçek ve Selcan arasında neler yaşanacak?Gümüştekin uç beyi olunca neler değişecek?Tuğtekin Gündoğduya nasıl bir sır verir?Tüm olan bitene Ertuğrul nasıl yaklaşacaktır?Diriliş Ertuğrul son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 18/04/2017
garli demiş ki;
Lutfen bu teshih olmus versionu yukleyin: Bilmem neden banu Cicek beni etkilendiriyor. Bu dizie tankit bulamiyorum, gerci bir az fazla igitlik ve sucaet var. hic kimsenin burnu da bile kanamiyor. Ama gercek tarih nasilmis bilemiyorum. Ertugrul ve oglu Osaman Selcuk sancagina saygili kaldilar ama sonra Avrupanin tati damaklarina deydikten sonra veziet deyisti. Kadinlarin pusat cekmesi ne keder tarihe dogru bilmem, ama Sayir Nizami Gencevi Appak hatunun hakinda soylemis ki: Bir kadin ki onun hicabi siper gibidi. Mence Banu Cicek Appak gibi bir kadinmis.
31.03.2016 - 04:14
0   0

garli demiş ki;
Bilmem neden banu Cicek beni etkilendiriyor. Bu dizie tankit bulamiyorum, gerci bir az fazla igitlik ve sucaet var. hic kimsenin burbu da bile kananiyor. Ama gercek tarih nasilmis bilemiyorum. Ertugrul ve oglu Osaman Selcuk sancagina saygili kaldilar ama sonra Avrupanin tati damaklarina deydikten sonra veziet deyisti. Kadinlarin pusat cekmesi ne keder tarihe dogru bimem, ama Sayir Nizami Gencevi Appak hatunun hakinda soylemis ki: Bir kadin ki onun hicabi siper gibidi. Mence Banu Cicek Appak gibi bir kadinmis.
31.03.2016 - 04:09
0   0

göktuğ demiş ki;
diziyi oynatamıyorum sebebi nedir admin ?
31.03.2016 - 00:04
0   0

kadir demiş ki;
Cok guzel dizi insani mest ediyor
30.03.2016 - 22:09
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler