logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 89.Bölüm izle

Özet: Ganimet ile Sultan, denizin derin sularında yaşam mücadelesi verirken, iki annenin yapmış oldukları didişmenin zararı sadece kendilerine değil, etrafındaki insanlarıda sıkıntıya sokmuştur. Hülya ise Efsun ile Arda'nın samimi hallerini ve yakınlaşmalarını gördükten sonra sinirini bir türlü yatıştıramıyordur. Bir yanda Atahan ailesinin bir yanda da Kısmetsiz Mahallesi'nin yaşadığı sorunlardan varken, defilede olanlarda eklenince L'Efsun adına beklenen geri dönüş alınamaz. Efsun'un yeni baştan birşeyler hazırlaması gerekmektedir. Ve bu planların en ortasında Zeynep yer almaktadır. Zeynep ile yaşadığı sorunlardan dolayı arası bozulan Cemal'de Müge'nin özel şöförü sıfatıyla eve girmiştir. Ailenin içinde tek yeni kişi kendisi değildir. Cemre'de aynı şekilde bir yolunu bulup eve yani Emir'in yakınlarına gelmiştir. Ateş ile Bahar'ın birilerinin çıkıp duruma engel olmasına izin vermeden evliliğe karar vermeleri ise konakta tüm herkesin birbirine karşı gelmesine neden olmuştur.
Yayınlandı: 11/04/2016
Berran demiş ki;
zeynep en basta Cemale haksizlik etti.Bu kizi bastan beri gözüm tutmamisti.Yerebakan yürek yakan cinstendi.Sadece miy-miy.miylamasini biliyor ve kendini hakli cikartiyordu. Ancak onun hakkindan EFSUN gelir.Ardayi oda gercekten severse ona yar etmez Ardayi..KENAN SIKTI artik.Biz keyif almak icin izliyoruz.Onun canilikleriyle gerilmek istemiyoruz.Ayrica ne cirkin Adammis öyle Nurgül Yesilcaya yakistiramadim;.()Oyunculuguda SIFIR!!!
12.04.2016 - 18:13
0   0

murad.yusifov demiş ki;
zeyneb qenimet ablaya cox haqsizliq etdi 20il onu bin bir eziyetle boyidub boya basa catirib indi sultan pavliyonlarda kefini cekib gelibki nedinediki men doqurmusam lutven bele etmeyin yaziq o qadina
10.04.2016 - 23:35
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler