logo

Karagül 118.Bölüm izle

Özet: Asım olayında bu sefer Kendal'da suç yoktur ve gün yüzüne çıkmıştır. Olayların durulmasını bekleyen Gülizar, kafasındakilerden vazgeçmez ve Şamverdi ailesine sıkıntı yaratmaya devam edecektir. Kendal'a yaptıklarının bedelini ödetmek ve aynı zamanda isteklerinide karşılatmak adına konakta en az suçu olan Asım'ı alıkoyar. Kendal'ın kendisini bulmak için çaba harcamayacağından emin olan Asım, kendi çabalarıyla kaçmak ister. Fakat Asım'ın başına gelenler, Şamverdi ailesi adına yeni acıların yaşanmasına neden olacaktır. Çocuğunu bulmak için harekete geçen Emine, adeta ortalığı ayağa kaldırmıştır. Çocuğunun nerde olduğunu bulabilmek için herşeyi yapan Emine, Asım'ın başına gelenlere ne yazıkki kendi tanıklık edecektir. Kendal'ın hayatındaki tüm herşeye hakim olan Emine bu dakikadan sonra ne tepki verecektir ? Ada ile Nazlı için sıkıntılar artarak sürerken, Nazlı'nın kardeşi Baran'ın peşini bırakmamıştır. Kendisine karşı tehditlerini açık bir şekilde sürdürmektedir. Ayşe'nin en fazla ihtiyacı olduğu zamanda iyiden iyiye zor duruma düşen Baran ne yapacaktır ?
Yayınlandı: 25/04/2016
seva demiş ki;
selam men bu dizide emineye uzulurdum mutfak da emine narine kicik olardim duz yatar duz gezer bir defe yazmisdim yorum senaristler emineyede hak verin son bolumlerde emine de ozunu mudafie ediyor susmuyor bu bolun de emine cook gozel oynadi evladi ucun ana aslan bile olur emine hakikatan gozel anne rolunu ugurla bacardi ananin feryadini gosderdi helal sana
24.04.2016 - 21:53
0   0

garli demiş ki;
Asimin kacmasi Gulzarin adamlarindan ne guzel bir fikir. Ayni Jack London kitablari gibi. Mesela Sea Wolf [Deniz kurtlari]. Bu American yazici Olumu inad eder. Engelli da olsa insan gerek savassin. Mugavimet olene gadar.
24.04.2016 - 00:54
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler