logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 91.Bölüm izle

Özet: Ateş, Eyüp'ün kendini öldürdüğüne ve de arkasından yazmış olduğu mektupdaki olanlara inanmamaktadır. Bu işin içinde bir iş olduğunu ve bununda sebebinin Kenan olduğunu düşünmektedir. Fakat bunu ortaya çıkarmak o kadar kolay değildir. Kenan bir çok plan yaparak olaylardan kendi ilgisini çekmeye çalışşa da Ateş'i sakinleştirmek pek mümkün olmayacaktır. Ateş, Kenan'ın ölüme doğru götürür. Ganimet'in gitmesinden sonra Zeynep modellikten vazgeçmek konusunda emindir. Efsun, butikten tam para kazanıyorum derken, Zeynep'in mankenliği bırakmasını istemez. Zeynep'te hayatını çıkmaza sokan kişilerden kendi kendine öc almak adına bir plan düzenler. Efsun'un butiğinin reklam çalışmaları sürerken, ummadık bir kişi, Efsun'un hayatında önemli değişikliklere yol açacaktır. Efsun'u temelli olarak kaybedeceğini düşünen Arda ile Bahar ise kendisini girdiği bu yoldan çevirmek için çaba gösterirler. Fakat Efsun kafasına koymuştur yapacaklarını.
Yayınlandı: 26/04/2016
Hera demiş ki;
Gözlemci, zaten burasi dizi yorumu yapilsin icin gelinmiyor, hangi yorumcu hangi yorumu yapsin ve onu nasil elestiririz icin geliniyor. Ben baris istiyorum nerde yazildigini gördügüm an gülesim geliyor. Baris isteyen, gidip baska dizilerde ayni seyleri yazip ortaligi kizistirmaz.
01.05.2016 - 21:13
0   0

Berran demiş ki;
Gözlemci arkadas nikiniz yazdiklarinizin icerigi ile maalesef ters orantili.Dha bugün baska bir Dizi sayfasinda AYISIGI na " fevri olmayan DÜZ Dizi yorumlarini begeniyle okudugumuzu yazdim.Ben ayni fikirde degilim . AYISIGI veya bir baskasi DIZI YORUMU diye belirtiyor ve hickimse kimsenin DIZI YORUMUNU elestirmez.Tabii fikir farkliliklari olmustur ama genelde DIZI YORUMLARI na pek dokunulmaz!!Her insan ayri bir bireydir,tabiiki farkli düsüneceklerdir.Bir gün gelecek o Arkadaslarla orta yolu bulacaklardir.Ben umutluyum.Sizde gecin bunlari...Takmayin kafaniza..HAYAT KISA kavga ve tartismalarla zindan etmeyelim kendimize!!!CARPE DIEM
29.04.2016 - 23:32
0   0

Gözlemci demiş ki;
Berran hanım demişsinizki bu sitede diziler eleştiriliyor yorumcuların yorumları değil. Acaba siz ve ben farklı sitelerdemiyiz diye merak ettim. Ayışığı isminde bir yorumcu var sizden iyi olmasın bu yormcunun uzun zamandan beri hemen hemen her yorumu eleştiriliyor. Her yazdığı dizi yorumundan eleştiri alıyor. Ben sizin gibi düşünmüyorum bu site dizileri eleştirdiğimiz kadar yorumcularıda eleştirebildiğimiz bir yer,saygılar efendim. Sizden yıllardan beri duyuyoruz burası dizileri eleştirdiğimiz bir platform yorumcuları degil,efendim geçiniz bunları.
29.04.2016 - 19:47
0   0

Hera demiş ki;
Seyircilerin keyfini bozmayin. Bakmayan bakmasin. Ne her yerde ayni tantana? Dizi cok iyi gidiyor. Final olmasin
29.04.2016 - 13:23
0   0

hikmet demiş ki;
kimin ne yazdigi ve nasil yorum yaptigi kimseyi ilgilendirmez.Berran hakli.Herkes kendi isine baksin Sadece Diziye yorum yapilsin...Yorumculara degil ...
29.04.2016 - 10:26
0   0

Derya demiş ki;
Anlamiyorum. 1 ay önce bakmayacagim diziye diyenler halen bakiyor.
28.04.2016 - 18:19
0   0

Dilek demiş ki;
Yasemine katiliyorum. Begenmeyen bakmasin. Biz begeniyoruz. Dizikolikler burdada kavga ediyorlar.
28.04.2016 - 18:16
0   0

Berran demiş ki;
Sacmalayan biz degil bu 1. Efsun zengin oldugu sirada bile Ahlak disi davranislarda bulundu cogunlukla Bahara!!(Buda sinanmamiydi ATES'in koynuna girmek v.s.,) Hele SULTAN da EFSUN gibi SERVET avcisi vede gencecik cocugun ölümüne sebep oldu..Sonra SANTAJ yapti...Her Fakir böylemi yapiyor.Sirf EFSUN o Konaga girsin diye..Buda 2.KENAN in yaptiklari insanlik disi.Biz onu kasdediyoruz.Oyunculugu olmadigini hala israrla söylüyorum. Moderatör ama OYUNCU degil:-()buda 3.Bu Sitede Diziler elestiriliyor..Yorumcularin yorumlari degil.Hekes hür iradesiyle özgürce yaziyor.Bu kimseyi irgalamaz!! Hele sacmalayin diye hic yazamazssiniz.Canimiz nasil isterse öyle yazariz...Bizim yorumumuzu okumayin bir alttakini veya üstekini okuyun.
28.04.2016 - 13:58
0   0

Yasemin Korkmaz demiş ki;
saçmalamayın ! insanın gerçek yüzü bu ! kötüdür vardır sebebi, gün gelir insanlık yanı tutar, tam tersi de olur ! Hayatın gerçek yüzü de bu ! Allah kimseyi yoksullukla sınamasın ! Kenan da sizi sinir edebildiğine göre çok iyi oyuncu demek ki ! Amaç bu zaten anlamıyor musunuz ! Diziyi asla bitirmesinler !!!!
27.04.2016 - 20:30
0   0

Berran demiş ki;
Zeynep,Deniz ve Yeter,arkadaslara katiliyorum.Karakterleri resmen Mutosyana ugrattilar. bizi aptal yerine koyduklarini zannediyorlar BALIK HAFIZALILAR. Hamdi Alkan YÖNETMEN koltugu sicak geldi-. Uzattikca uzatti.Hikayenin ÖZÜ gitti. Eveeet aynennnnn..EFSUN olsun SULTAN olsun bunlar dünün kötü ruhlu insanlari degilmiydi??Simdi cirkinlik Abidesi KENAN i soktular veeee..Cerenin Halasi:.-() Bendende YETEEEEEEERRR.....!!!!!
27.04.2016 - 00:01
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler