logo

Göç Zamanı 13.Bölüm izle

Özet: Yıldız için kendisine büyük bir önem kazandıracak olan ve herkesin merak ettiği halı parçalanmıştır. Halıyı bu duruma getireni gören tek kişi ise Güneş'tir. Ancak gördüklerini söylemez. Cennet'in günler boyunca çalıştığı emeği yok olmuştur. Yapılacak sergi Yılmaz ile Artem'in iş hayatı adına son derece önemlidir. Bu sergi Cennet'in katkısı olmadan yapılacak ve maalesef Koçeri şirketi için kötü bir imaj olacaktır. Ancak Cennet'in son anda yapacağı etki tüm herşeyin değişmesine neden olur. Zümrüt'ün büyük bir umutla başladığı okul serüveni, kendisine yapılan bir iftira sonucunda, yanlış anlaşılmaların yaşanmasıyla kötü bir döneme girmektedir. Zümrüt'ün bundan sonraki okuldaki durumu, fakültesinde bulunan kararı verecek başkanın insiyatifindedir. Cennet'in başına gelecek aksilikler bitmek bilmemektedir. Yaşayacağı tek aksilik halının parçalanma olayı değildir. Evi ve iş yeri de tehlike altındadır. Tüm bu yaşanan sıkıntıların tek bir sebebi vardır. Cennet bu sebebi öğrenince bundan sonrasına dair ya önemli bir karara imza atacaktır ya da kalıp sonuna kadar savaşacaktır.
Yayınlandı: 28/04/2016
Sema demiş ki;
Kendi kendime sordum senaryosu bu kadar vasat olan bir diziye neden bakiyorum? Cevabim Talat Bulut ve Vahide hanim ugruna. Dizinin saliya alinmasi reytinglerin 35 ci siraya düsmelerine neden olmus,yakinda final haberi okuruz. Bunlar ana ogul Sevgi ve Demir Cennet ve ailesini yok etmek icin gelmisler dünyaya. Bende Zümrütün atilmasinda Demir in parmagi oldugunu saniyorum. Bir aileyi apar topar kim kimi atmis o sekilde? Kanun,nizam yok mu? Senaryo resmen dökülüyor,veya ortada delil yokken bir ögrenciyi okuldan atmak,birde hukuk ögretiyorlar... Zümrüt ise okul masraflarini ödemeye bir kurusu bile olmaz ama ne hikmetse Mardine otobüs bileti parasini hemen bulup bulusturmus. Yemin dogru bir karar verdi,ailesine kötülük yapan Bilalin yaninda neden kaliyordu hic ama hic anlayamiyordum. Sevgi ise Cennetin kaldigi evi satin almakla ve onlari sokaga atmakla Yilmazin ona dönüp mutlu mesut yasayacaklarinimi saniyor? Yemin Bilalin acik artirmadan bayagi pahaliya aldigi celloyu nasil alip ismini unuttugum o kiza veriyor? Kim patron kim degil hersey birbirine karismis bir durumda;)
27.04.2016 - 13:31
0   0

Eliza demiş ki;
Zumrutun okuldan atilmasi cok kotu oldu yazik kiza ama ben demirden şüpeleniyorum cunki zumrut okuldan cikanda demir okula girdi.sevgininde baş düşsun neler yapdi kadina.
27.04.2016 - 00:36
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler