logo

Kara Sevda 28.Bölüm izle

Özet: Nihan birden bire karşısında Emir'i gördüğü zaman, korkularının boşa olmadığını anlamış olur. Emir hiç bir şekilde bu aşkın siyah yüzü olmaktan bıkmayacaktır. Elinde biriktirdiği kozları masaya döker. Karşısında Nihan'ın gördüğü çaresizlik adeta bir düğüm gibi boğazında durur. Artık bir karara varmak mecburiyetindedir. Duyduğu aşk, özleminden daha büyüktür fakat kendisine yalnızca bir şart sunar. Kemal, çıktığı eve geri geldiğinde, Nihan'ı giderken bırakmış olduğu gibi göremez. Nihan'ın yüzünde gördüğü sıkıntıdan, kendisinin olmadığı zamanlarda olan bitenleri merak eder. Nihan her ne kadar çaktırmamaya çalışıyor olsa da, Kemal'in aklına bu durumun sebebi olacak hemen Emir gelir. Kemal, Nihan'ın tekrar eski haline dönebilmesi için büyük bir mücadele verirken, Emir ise ömründe bu zamana kadar en zor anları beklerken yaşayacaktır. Öbür tarafta Nihan ise Kemal ile beraber bu zamana kadar hayatında hiç bir şekilde unutamayacağı zamanlar geçirir. Olan biten onca şeyden sonra Nihan adına tekrar esir olduğu anlara dönmek, beraberliklerine olan inancıyla ve mücadelesiyle Kemal'i gördükçe gerçekleştirmesi çok zor bir eylem gibi durmaktadır. Emir'in gizli bir şekilde yönlendirdiği plan başlangıcı geldiğinde, Kemal Nihan'ı inandırmaktan daha faydalı olacağını düşündüğü bir plan yapar. Emir ile aralarındaki uzun zamandır süre gelen düşmanlığı sonlandırmak adına birşey düşünür.
Yayınlandı: 29/04/2016
Yele demiş ki;
Dizi resmen zırvalamış son 2 bölümdür saçmalıyorlar
4 yıl önce
3   5

Ülkü demiş ki;
suna bakarmisiniz ya, böyle kardesin varsa düsmana lüzum yok.
28.04.2016 - 19:53
9   0

Ceyda colakoglu demiş ki;
Nihan ne sakliyoki kemalden
28.04.2016 - 17:31
2   0

Cemile demiş ki;
aptal Zeynep resmen abisini satdi yaaa
28.04.2016 - 05:34
6   0

Eliza demiş ki;
Zeynebinden kafasina benim boyda taş duşsun daha ne deyimki hepsi onun yuzunden oldu.emirin kafasinadaki tonla daş duşsun.
28.04.2016 - 01:41
5   0

Eliza demiş ki;
Nihan neden soylemiyirki kamale eninde sonunda oyrenicek o zaman nihani hic affetmiycek iyide yapicak.zeynebinde kafasina benim boyda bir taş d7ü
28.04.2016 - 01:38
6   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler