logo

Kara Sevda 32.Bölüm izle

Özet: Kemal, hemen yanında olan cinayeti arayıp polise anlatır ve böylece bir soruşturmanın yapılmasına neden olur. Emir, bu açılan soruşturmanın kolaylıkla çözüleceğini düşünmektedir ancak aklına kurcalayan iki soru vardır. Birincisi kardeşinin kim olduğu, ikincisi ise Kemal ile Nihan'ın orada neden beraber aynı anda olduklarıdır. Nihan, durumu açıklamaya çalışıp orada rastlantı sonucu olduğunu anlatmak istese de Emir, Nihan'ın yaptıkları anlaşmayı ihlal ettiğini savunarak kendisine kötü bir ceza verir. Emir'in kurguladığı oyun artık Kemal'in de raydan çıkmasına neden olur. Bundan böyle sonucunda ne olacaksa olsun kendisini frenlemeyecektir. Kemal'in artık bundan sonrası için aklında olanları hisseden Nihan'da Kemal ile iletişime geçmek için büyük uğraş verir. Bunlar yaşanırken Emir kardeşini bulabilmek için herşeyi denemektedir ve sonucunda kesinlikle kardeşine ulaşmayı kafasına koymuştur. Asu'da olan bitenden habersiz bir şekilde Emir'in yaptığı tehditlerin etkisiyle beraber amcasının yamacına sığınmıştır. Hakkı, Asu'ya olan bitenleri anlatmaz. Aksi şekilde Asu'nun daha çok korkmasına neden olur. Asu'ya karşı sürdürdükleri intikam planlarının en zorlu yerini sunar. Kemal ise, Emir'in bu zamana kadar o gece yaşananlar ait tüm sırları saklamakta başarılı olduğu ve herşeyi ortaya çıkarmak içinde santaj yapan kişiye yani Emir'in kardeşini bulmak zorunda olduğunun farkındadır. Santajcı kişiye bir mesaj iletmek için Tufan'ın yanına gider, Tufan ise Asu'ya Kemal'in kendisine sunduğu teklifi söylediğinde ise tüm herşey değişecektir. Nihan, Leyla ile beraber bir yardım gecesi organize etmektedirler. Bu gece sonucunda Nihan ile Kemal bir araya gelirler fakat aynı şekilde Kemal ile Emir'de bu gecede bir kez daha karşı karşıya gelmişlerdir. Emir'in yapacağı kötülüklerden sıyrılabilmek için abisine giden Zeynep, eve geri dönmesi hakkında kafasında güzel bir plan düzenler. Kendisi üzerinde şüphe ve baskıları azaltmak için ilk önce Vildan'a bir hamle yapar. Ondan sonraki hedefinde ise Ozan'ı gözüne kestirmiştir. Emir, kardeşinin kim olduğunu ortaya çıkarabilmek adına tüm gücünü kullanıyorken, gelen sürpriz bir telefon kendisine kardeşini sunmaktadır. Yardım gecesi tüm herkes adına büyük olayların yaşacağı bir gece olacaktır. O gece, Kemal'in başlangıcını yaptığı olaylar da sonuçlanacaktır.
Yayınlandı: 27/05/2016
musa demiş ki;
bu dizi cok guzel cok heyacanla yeni bolumu seyr etmek ucun sabirsizlaniyorum.bu dizinin sonucunu nsil olacaqi bu dusunduryor beni dizi de Asu olecekse kotu sonluqk biter.uzulduyum bir seylerde vardir bu dizi de genclerin menevi adina manfaat goturecek hec bir siy yok cok tesirlendiricidir
26.05.2016 - 09:47
2   0

Eliza demiş ki;
Her zamanki gibi muhtesemdi.ama asunun amcasi bir yilan cikdi nasil hersei bir birine katdi tufani katil etdi biri oldu ve asuyuda emire verdi.hani oluyordu bu niye olmuyor.inşallahki yeni sezona başlayanda olmaz dizide gerci iş işden gecdi artik emir oyrendi.emirdeki tam bi felaketdi.zeynebide gorende başima daş duşurur.
26.05.2016 - 06:58
0   0

Maftuna demiş ki;
Ben moskovadanim bu film harika chok severek bekleyerek izliyorum dizi setindeki Her kese chok teshekkurler
26.05.2016 - 02:43
0   0

Canan demiş ki;
bu kanal gercekten en hizli yüklüyor bölümleri :) egeminize saglik. Ben bir saat gec basliyorum izlemeye, bu yüzden hic beklemeden izliyebiliyorum.
25.05.2016 - 22:48
0   0

nazife demiş ki;
peki teşekkürler 4. partı bekliyoruz :) hızlı cevabınızi çin teşekkürler. elinize sağlık

Admin Notu: iyi seyirler.
25.05.2016 - 22:07
0   0

nazife demiş ki;
kardeş linkleri biraz daha hızlı koyabilir misin?

Admin Notu: Bizden hızlı verebilen yok ki, dizi reklam arasına sık giriyor yapacağımız bişey yok maalesef
25.05.2016 - 22:05
1   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler