logo

46 Yok Olan 9.Bölüm izle

Özet: İşlediği bir cinayetin izlerini ortadan kaldırırken yaşanacaklar, spot ışıklarının Murat’a çevrilmesine mi yol açacak? Ferit, Vecdi’yle Murat’ın gittiği yol hakkında konuşacak. Ezo'nun Murat’ın yanındayken vereceği tepki herkesi şaşkına çevirecek. Salim bu kez Füsun’la kaçmaya kararlı. Yola çıkarken karşılaşacağı Murat’la aralarında ne geçecek?
Yayınlandı: 29/05/2016
Fatma demiş ki;
Dizi Final yapmaya karar vermis
05.06.2016 - 20:26
0   0

ayşe demiş ki;
He Meıden! Ben geldim siz yoksunuz! Haydi gelin!
02.06.2016 - 21:34
0   0

sevin demiş ki;
diziinin reytingleri gibi yorumlardada bir düsüs yasanmis.ben niyahet iki bölümü birden seyredebildim.doganin utkuyu öldürdüm dedigi meger sadece onun tutulup kamasi ve arkadasini koruyamamasiymis yani öyle bize süphe yaratmak istedikleri seylerin hicbiri yok ortada selin komiser niye bu kadar israr etti git söyle diye kime bir yarari oldu ki simdi gereksizdi bence.Murat ilac alinca bambaska biri oluyor ama capkinlik söz konusu olunca o hep ayni:)))Ezo kalktimi yoksa hayalmi anlamadim cünki yatarken hemsire yaninda ama kalarken yok.ben bu hafta hic TV ye bakamadim fragman ciktimi ne olmus bilen varmi diye sorucam ama okuyan olurmu bilmem.neyse yeni bölümde görüsürüz herkeze iyi hafta sonlari.
02.06.2016 - 16:02
0   0

Nikita demiş ki;
Muratin arabasinin pilakasi: 34 MEG 46. Murat Ezo Günay. 46 bir tarihte olabilir. 46 yok olan. Herhalde Murat ve Ezo yok olacaklar
28.05.2016 - 17:15
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ceyla ve Murat in telefonda ki flörtlesmeleri komikti,hele Ceylanin ne yani Ezo kalksin yataga sen ve ben mi gecelim demesi-:) Ilk sahnede biyikli bir müdür cikti ortaya ve Murat adamin bir konusmasina sahit oldugunda tamam bu müdür cok yasamaz dedimdi. Seri katilimiz Murat iś basinda ve kurbanlarini barlarda seciyor diyecektim ki Murat elini bu sefer kana bulamadi müdür Berke Can i baska birine birsekilde öldürtmenin yolunu buldu. Dogan komiser her cinayetin ardindan kiyisindan köśesinden birsekilde Murat in cikmasindan KILLANDI. Komiser bu isin pesini birakmiyacak,tabii uzun kollu Ferit onuda ortadan kaldirmazsa. Selininde huylanmasi an meselesi,zaten evsiz barksiz adamin sorgulamasinda adamin \"deli doktor\" diye birinden bahsetmesinden anlamis olmasi gerekiyor. Murat icin cember git gide daralmaya basladi. Ikinci Murat in cektigi kaset cok ilginc ve anlamliydi. Birinci Murat la Salim izlerken Salimin madem böyle bir temizlik hizmeti vardi o zaman biz diger adami neden gömdük dediginde ben koptum-:)) Murat 1 Salimin Füsünla ilgilenmesinden ne kadar hoslanmiyorsa Murat 2 bir o kadar destek veriyor,yürü Salim yürü-:)) Bu arada Murat in hem Ceyla yi hem Selini idare etmesine bravo-:) Zalim Zuhal hemsirenin Ezo ya koluna yaptigi eziyeti Ezonun birsekilde zulu dilince anlatmasi ilgincti. Murat kizkardesinin aciyi hissetmesine sevinmesi ve bu sekilde tepki vermesine sevinecegi yerde hemsirenin ipini cekmeyi yegledi. Buda ne kadar seri katil oldugunu gösteriyor-:(( Ben daha ilk bölümlerde Feritin Muratin babasinin öldürülmesinde bir parmagi olmasindan kuskulanmistim,durum onu gösteriyor. Bunlar amca yegen katiller yaw,biri emirler vererek is bitiriyor digeri kendi elleriyle ceza kesiyor brrrrr. Özetlersek bu bölum komedinin daha azinlikta oldugu,Muratin seri katilliginin devam ettigi ve cemberin daraldigini görüyoruz. Sonunda EZO.... ay cok heyecanli bitti gercekten. En cok merak ettigim finalde Murat in akibeti ne olacak? Sinek avlar gibi isledigi cinayetlerin hesabini verecek mi?
28.05.2016 - 01:49
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ben Ceylayi ilk bölümde ne kadar saftirik biri olarak görmüstüm ama kadin akilli cikti. Ne yapip edip bir firsatini bulup Murata kosup geliyor. Muratta ilk kisiligi Ceyladan hoslaniyor ama ikinci deli kisiligi Seline yanik-:)) Iki kadinin Murata olan ilgilerini izlemek eglenceli-:) Ama Selinle daha cok yakistiriyorum birbirlerine. Ben Salimle Murat in kardes olduguna gitgide inanmaya basladim,Murat ne zaman baśi derde girse kos Salim. Adamda Murat a bayagi bir düskün öyle böyle degil,hatta sevdicegi Füsünu hastanede birakacak kadar. Dogan komiser tefeciyi öldürdü ya sanirsam o tefeci Utkuyu öldüren tefeciydi,Dogan da akli sira simdi intikam almis oluyor. Murat ve Doganin ORTAK bir yanlari var,ilginc olan Dogan arkadasi Utku yu öldüren adama sadece bakmis. Istese tetigini cekebilir,adami durdurabilirdi ama yapmiyor sadece bakiyor. Murat in babasida gözlerinin önünde öldürülüyor,eli arabanin kapisina kadar gidiyor ama baska birsey yapmiyor oda sadece bakmis....Bakalim yeni bölüm yine komedi tarzinda mi olacak? Ezo uyaniyor hadi hayirlisi.
27.05.2016 - 00:38
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler