logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 96.Bölüm izle

Özet: Tehlike tüm hızıyla sürmektedir. Affan ile Efsun arasındaki mücadelede aynı şekilde devam etmektedir. Tüm herkesi bir araya toplamaya neden olan cenazeden dolayı sinirler bir hayli yükselmiştir. Tüm olanlara sebep olarak olayların arka planında Affan'ın olduğu açıktır, güvenlik kuvvetleride bunu bilmektedir fakat arkası sağlam olan Affan a müdahalede bulunmak pek mümkün değildir. Mahallenin sakinleri kendi öclerini almak için yine kendileri hareket etmek zorundadır. Hapishanede karşısına çıkan ve kendisinin babası olduğunu söyleyen kişiye Ateş inanmaz. Fakat varolan gerçekler düpedüz karşısında durmaktadır. Ateş aradan geçen 24 yıl sonrasında öz babasına bir kere daha veda etmek durumunda kalmıştır. Bahar'ın kendisine verdiği kötü haberden dolayıda Ateş yeniden yıkıma uğrar.
Yayınlandı: 31/05/2016
Berran demiş ki;
Selam.,Eliza arkadas.Bu diziyi coktandir takip etmedigim icin arada sirada( Reklam oldugunda izlemekte oldugum Dizide)gözüme carptiydi.O yüzdende senin bana sorunu gec gördüm SORRY:-(( Evet ILKELI HABER (Diziizle) de okumustum FINAL karari aldiklarini!!!! Google danda arastirabilirsin.Aktuel haber oldugu icin mutlaka onunla ilgili haberi bulursun.Sevgi ve selamlar:-)
01.06.2016 - 11:18
0   0

selim demiş ki;
Baslarda bakilabilir bir dizi idi nuran oldukten sonrakibolumler omru hayatimda boyle boktan bir senaryo ve bu kadar yapmacik bir rol yapan kisilerin bir araya toplandigi bir dizi izlemedim bu gune kadar.buyurun simdide kapiya gelen zeynebin babasidir uc dort bolumde boyle surer
30.05.2016 - 20:08
0   0

hazbiye demiş ki;
Suytan kaysına k cıktı neburdar diro
30.05.2016 - 17:36
0   0

Eliza demiş ki;
Atesin babasi nasil suratsiz biri.yazik oldu ismayile olmesi sartmiydi ya senaristler niye oldurduler onu.efsun cok iyi bir oyuncu o her agladikca bende agladim sanki gercrkmisgibi.hayret hanifede ozule biliyormus ve bir ise yararmis.sonda gelen kim oldu acaba.
30.05.2016 - 00:54
0   0

Eliza demiş ki;
Selam Berran kesinmi final olucak yani ben 98 bolum ile sezon finali olucak diye biliyordum
29.05.2016 - 22:03
0   0

Berran demiş ki;
Sezon sonu FINAL yapilacakmis. Buna sebep en basta durmadan katilan oyuncular ve K E N A N & Co.
29.05.2016 - 13:54
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler