logo

Seviyor Sevmiyor 4.Bölüm izle

Özet: Yiğit, dergiye yapılacak çekimler için meşhur bir fotoğrafçı olan Cengiz Tarhan'ı ayarlamıştır. Yiğit'in arabasını kullanmak ise Deniz'e verilmiştir. Deniz yolda giderken Yiğit'i sinir edecek bir çok sıkıntı yapar. İrem'de babasından dolayı kendisini kötü hisseder. Beklenmedik bir şekilde destek olarak Yiğit vardır. Deniz'in yaptığı hatalardan dolayı sık sık azar işitmesinden dolayı morali çok kötüdür. Bu sıkıntılı zamanlarda yanında Tuna yer alır. Fakat Deniz içtiği bozuk bir çaydan da etkilenerek Yiğit'e telefon açarak tüm herşeyi anlatır.
Yayınlandı: 15/07/2016
nurten demiş ki;
Yazacak seneryolari kalmayinca böyle sacma sapan konulari ve ayni zamanda sevimsiz kisileri oyuncu diye oynatmalari artik insanlara fenalik gelmeye baslattirdi :( bu ne ya böyle deniz denen kizin salak salak halleri midemi bulandirmaya basladi ben izlemeyi biraktim tutmayacak dizilerden biride bu .
06.08.2016 - 11:50
0   1

Elif demiş ki;
Admin artık ATV de dizi yayını yokmu bu dizinin yeni bölümlerini izleyemiycekmiyiz NOT : ATV sadece haber verdiği için dizileri 20 gündür tv'de yayımlanmamaktadır. Akışı normale dönünce, dizileri burada olacak..
04.08.2016 - 21:15
0   0

İsimsizPeri demiş ki;
O değil de yapbozu kırdı ya. O Deniz olduğunu söylemeden ağzıyla kuş tutsa bile affetmez Yiğit.
04.08.2016 - 18:44
0   0

Özlem demiş ki;
Veee yine çok güldüm. Ama gülmenin yanında ağlattı da beni bir kaç sahnesi. Bu diziyi çok seviyorum ve büyük bir keyifle izliyorum. Umarım cooooook uzun sürer ve yaz bitince bitmez. Oyuncularda müthiş.. İrem ile Denizi cok iyi dost diye biliyordum . En azindam deniz acisindan oyle. Herseyini paylaşıyor iremle. Fakat irem yigite aşık olduğu için çıkmaz bir yola saptı ve en yakın arkadaşına yalan söyledi veya görüştüklerini sakladı denizden. Iremle denizin aralari açılacak gibi görünüyor ilerleyen zamanlarda. Yigit yüzünden. Gerci fark etmez. Ben denizle tunayi daha cok birbirine yakıştırıyorum ve onlari izlerken cok eğleniyorum. Son zamanlarda kahkaha atmamı sağlayan diziye ve oyuncularına teşekkür ediyorum. Mükemmelsiniz :)!
14.07.2016 - 21:37
0   0

buse demiş ki;
karakterler ve oyunculklari mükemmmel.sedece denizin hareketlerindeki abartiyi biraz azaltirlarsa daha mükemmel olur
14.07.2016 - 16:47
0   0

yavuz demiş ki;
admin dizinin tüm bölümlerini eklermisin rica edersem
13.07.2016 - 13:48
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler