logo

Yüksek Sosyete 4.Bölüm izle

Özet: Cansu, Kerem'in evleneceğinden haberdar olmuştur ve kendisiyle karşılaşmamak için sürekli kaçmaktadır. Ama her ne kadar kendisinden kaçmak istese de bütün yollar kendisine çıkmaktadır. Duyduğu bu haberden sonra çok üzülen ve kendisini isyana adayan Ece'nin de zor zamanlarında yanında Mert vardır. Kendisini teselli etmektedir. Halbuki Oliva'nın da beklenmedik misafirleri gelmiştir. Ayşen, ani bir kararla Kerem'in kafasını bulandıran kızın kim olduğunu öğrenmek için Oliva'ya giderek çat kapı baskın yapar. Bedia Sultan'da kendisini gizleyip başka bir kılığa bürünerek Mert'i kontrol etmek için oradadır. İki taraftan da ani bir baskın ile sarsılan Kerem ile Mert, kendilerini bir oyunun çevresinde buluvermişlerdir.
Yayınlandı: 22/07/2016
Sabina demiş ki;
Sahane bi dizi ben bu diziyi coook sevdim umarim uzun surer emegi olan herkese tesehkur.
16.07.2016 - 05:42
3   3

lela demiş ki;
bu diziyi çok beğendım....... çok gzel bır dızı.............
15.07.2016 - 05:30
3   3

Eliza demiş ki;
Cok guzel oldu ama sirinden nefret etdim herseyi kerimin annesine anlatiyor.tatli intikamdaki ceydayla melihaya benzedi.keremle cansuda birlikde olsun artik.
14.07.2016 - 23:45
4   2

Özlem demiş ki;
Veee yine çok güldüm. Ama gülmenin yanında ağlattı da beni bir kaç sahnesi. Bu diziyi çok seviyorum ve büyük bir keyifle izliyorum. Umarım cooooook uzun sürer ve yaz bitince bitmez. Oyuncularda müthiş.. İrem ile Denizi cok iyi dost diye biliyordum . En azindam deniz acisindan oyle. Herseyini paylaşıyor iremle. Fakat irem yigite aşık olduğu için çıkmaz bir yola saptı ve en yakın arkadaşına yalan söyledi veya görüştüklerini sakladı denizden. Iremle denizin aralari açılacak gibi görünüyor ilerleyen zamanlarda. Yigit yüzünden. Gerci fark etmez. Ben denizle tunayi daha cok birbirine yakıştırıyorum ve onlari izlerken cok eğleniyorum. Son zamanlarda kahkaha atmamı sağlayan diziye ve oyuncularına teşekkür ediyorum. Mükemmelsiniz :)!
14.07.2016 - 02:32
3   4

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler