logo

Yüksek Sosyete 9.Bölüm izle

Özet: Mert, Kerem'in, Cansu'ya giderek tüm olan biten gerçekleri anlatmasını engellemek isterken başına kötü bir kaza gelir. Mert bir tarafta yaşam öbür tarafta ölüm arasında giderken, Kerem büyük bir vicdan azabı çekmektedir. Ece ise kaybetme korkusunu hissederken acaba tüm bu olan bitenlerin hakkından gelebilecek midir ? Kerem ile Cansu'nun bunca zamandır istedikleri an gelmiştir. Kimseden gizlemeden ilk buluşmalarına giderler. Fakat bu yaşanacak gece de kendilerini unutulması mümkün olmayan zamanlar ve büyük itiraflar beklemektedir. Öbür tarafta Levent'de Süreyya'yı hayatında hiç görmemiş olduğu yeni bir dünyaya konuk eder. Süreyya'nın karşılaştığı bu yeni dünya kendisinin kaybetmiş olduğunu cesaretini geri kazandırmasında yardımcı olacak gibi görünmektedir.
Yayınlandı: 20/08/2016
Nikita demiş ki;
Ayisigi hanim, son sahne benim icin öpüsme sahnesiydi ;) Onu cok begendim, Kerem dondurmalari nereye birakti düsündüm, gitti güzelim dondurmalar :) Ece hakkinda dediklerinizi, benim tekrar yazmama gerek yok, cünkü galiba telepati gibi birsey olmus, aynisi düsündüklerimizi yazmissiniz. Bir saatin icinde ben ancak kendim hazirlanmis olurdum :)
22.08.2016 - 17:55
1   0

Ayisigi demiş ki;
NIKITA renkler ve zevkler tartisilmaz lafi ne kadar dogru,sen son sahneyi begenmissin ben ise sacma,mantiksiz buldum. Hatta bu dizide seyrettigim en sacma sahneydi,Kerem in dondurmalari yere carpmasi,yavas cekim esliginde Cansuya kosmasi ve kizin dudaklarina yumulmasi-:)) Evet Zuhal Olcayla Nihat in aralarinda 22 yas farki var,yas takintili benim icin zor bir durum ama Süreyya nin Leventle dolu dolu,kimseden cekinmeden ask yasamasini istiyorum. Ikiside birbirlerine iyi gelecek,ha Süreyya evli fark etmez benim icin,sonucta bu bir dizi ve dizilerde bu tür ask seyredince namus elden gitmez! Ha bu arada GIZEM nerdesin? Can i bende begeniyorum ama sac sakalina biraz özen göstersin,orman gibi-:)) Can in ablasiyla bu tazminat laflarindan bayagi biktim. Can in su an icin güzel olan karekterinin degismesinden korkuyorum. Bana Cansu ve Kerem ikilisi pek ilginc gelmiyordu,Cansuya gicik oldugum cok hal ve hareketleri vardi. Ama fragmani seyrettikten sonra Cansuya olan iki gramlik sevgimde ucup gitti. Abisine dert yaniyor efendim Kerem sahtekarmis,bunca zaman yalan söylemis. Cansuyu tutup sarsmak istiyorum kezban kizim sen kendine bak ya senin kendi ve ailen hakkinda söyledigin yalanlar? Kerem bari yalanlardan vaz geciyor ya sen devam ediyorsun diye haykirmak istiyorum suratina. Aysen hastanede Süreyyayi görünce nemrut kadin dedi,dünür olacaklarini ögrendiginde Aysen in suratinin halini görmek istiyorum-:)) Ece ve Cansunun asansörde barisma sahnesinede kocaman bir KALP benden. Sevimli Ercan in öpüsmiyeceksiniz dimi demesine cok güldüm. Ercan ayri bir renk katiyor diziye. Ercanin Kerem in gözleri icin ATATÜRK gibi masmavi gözleri var lafinida ayri bir sevdim. Bediha hanimin devamli Keremi övmesi ve ölmüs ogluna benzetmesi sakin Kerem gercek torunu olmasin düsüncelerini aklima getiriyor ama yok artik olmaz öyle birsey diyorum. Bu dizide en cok begendigim olaylardan biride Mert ve Kerem in dostlugu ama sanki fragmana göre bu dostluga gölge düsecek gibi. Sakin olmasin böyle birseyler. Ece icin diyorum ki oglum olsaydi böyle Ece gibi hamarat bir gelinimin olmasini isterdim,kiz BIR saat icinde yemekler pastalar yapti,kendini,hazirladi,Cansunun söküklerini dikti ve terasi süsleyip sofrayi kurdu. Yaw nasil yetistirdi bunca seyi bir saatlik zaman dilimine?-:)) Mantiksizliktan bahsetmisken Mert sosyetenin ünlü simasi Bediha hanimin torunu ama ne hastanede ne Mert in önünde tek bir magazinci göremedik,niye ki? Bu durumda Ece nin arama motorundan bir zamanlar deli gibi hayran oldugu sahte Mert i hic aramamasi kadar mantiksiz bence...
21.08.2016 - 11:28
0   0

Nikita demiş ki;
Ece ve Mert cok tatlilar ve favori ciftimler. Ama Cansu ve Kereme gecen bölümde güzel sahneler yazilmisti. Keremin almak istedigi tarlada yildizli güzel bir gece gecirdiler. Ayrica denizin önünde sahilde sarilarak uyudular :) Kerem aslinda yakinlasmak istiyor Cansuya ama Cansu biraz kaciyor ve oda yüklenmiyor ona. Ama son sahne güzeldi. Öpücükte. Süreyya ve Levent ciftide enteresanlar. Gercek hayatda Nihat daha 40 yasinda degil, Zuhal 59 yasinda ama uyum var aralarinda. Süreyyanin kocasiyla olmadigi uyum. Olgun kadin, biraz daha genc erkek ciftini islemisler dizide. Süreyyaya bir Cansu konusunda cok kiziyorum ama durusu, yaptiklari hosuma gidiyor. Kocasi olsun, kocasinin kezban sevgilisi olsun, hepsinde hakli buluyorum. Hic bir insan bu sekilde aldatilmayi hak etmiyor. Oglunu begeniyorum, bu arada sakali falan karismis ama karizmatik adam. Insallah bozmazlar onu. Bu devirde idealist is adami olmak hicde kolay degil.
20.08.2016 - 12:25
2   0

Berran demiş ki;
Arkadaslar hakli Ece ile Mert iliskisini biz bile burdan hissedebiliyoruz. Cansuyu anliyorum yillarca "ugursuz" diye isim yerine onu kullanan bir evde büyümüs.Abisi haric hepsi buzzzzz....gibi insanlar:-/ Birden degisemez ve kabugundan cikamaz.Tipki KOZA nin icindeki kelebek gibi yavas-yavas....Ama Kerem neden cekingen ? onu anlamiyorum.gercekler ortaya cikacakmis gibi ama yinede dizilerde belli olmaz.Süreyyanin kaskati yüregini Levent degistirecek gibi görünüyor.Simdilik iyi gidiyor.Ancak coook yeni Dizi geliyor.....Eskilerde var...Bilmem sansi varmi dvm etmek icin...
19.08.2016 - 13:08
0   0

yuksel erol demiş ki;
Et ve sebze ve meyve aynı yerde saklanmaz...
19.08.2016 - 03:13
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ecenin soguk odada ki haline bayildim,portakali asistan yapip onla konustugu sahneye kocaman bir ♥benden. Ecenin Mert li Kerem takintisindan kurtulmasina cok sevindim. Süreyya Filiz in hayat hikayesini dinlerken buzdan ördügü duvarlari indirdigini gördük,kalbinin derinliklerinde yumusak bir kalp var. Keske Cansuya karsida bir yumusama olsa o zaman onu daha cok sevicegim. Süreyya ve Levent arasinda elektrik o bicim. Son sahne ne yani haftaya gercekler ortaya cikiyor mu,hadi hayirlisi. Ben senaristin yazdigi Cansu ve Kerem karekterini sevmedigine karar verdim,baksaniza onlara yazdigi sacmaliga,bozulan araba, birden bire anlamsiz bir sekilde yere atlan dondurma,yine anlamsiz bir sihirbaz sahnesi,yavas yavas birbirlerine kosan cift-:))) Birde Mert ve Eceye yazilan yildizlar esliginde cok güzel hazirlanmis teras ve romantizmin tavan yaptigi yer. Yok anacim senarist bu ikiliyi daha cok seviyor-:))
19.08.2016 - 03:05
0   0

buse demiş ki;
cansu ile keremin aski cok soguk ve yapmacik geliyor ece ile mertin aski da aksine gercekci ve sicacik
19.08.2016 - 01:10
0   0

Eliza demiş ki;
Cok guzel oldu sonunda keremle cansu sevgili oldular.allahdan keremin annesi şirin diye tutdurmuyor artik.
19.08.2016 - 00:06
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler