logo

Bodrum Masalı 2.Bölüm izle

Özet: Evren, Yıldız’ın haberi olmadan, yaptığı yolsuzlukları gizleme çabası içindedir. Durum ortaya çıkarsa hem Yıldız’ı kaybetme hem de hapse girme riski ile karşı karşıya kalacaktır. Otelin satışı için Gözde üzerinden Cahit ile pazarlık aşamasında olması işini zorlaştırır. Ateş, Alara’ya sonunda açılmış, onun da kendisine aşık olduğunu anlamıştır. Ancak babasının gecenin bir yarısı Gözde’nin evinden çıktığını gördükten sonra asıl meselesi babasının sırrını öğrenmek olur ve Alara’ya yalan söylemek zorunda kalır. Kelebek, hoşlandığı Su’nun Cenk ile ilişkisine, Aslı ise Alara ve Ateş arasındaki yakınlığa şahit olmakta, iki genç de ayrı ayrı acı çekmektedir.
Yayınlandı: 23/09/2016
Berran demiş ki;
Selam,Evrenin yakalanmasi damgasini vurdu.Insallah uzun süre kalir igrenc Adam:-/ VAROS diye alay eden zengin züppe bos "iyi Aile cocuklarinin" esasinda nekadar maganda tiynetli olduklarini izledik.Babalarininda onlardan kalir tarafi olmadigini !!!!! YILDIZ saftrik ama Cocuklari ondanda saftrikmis.FARYALI ve Ailesi cok hosuma gitti.Ancak sevgilisi degil...onu sevmedim.LaLemcan nerelerdesin? Sagolsun ADMIN sesimizi duydu bu Siteye ekledi. TESEKKÜRLER ADMIN:-))Ins..uzun ömürlü olur.SEVGILER
27.08.2016 - 09:38
0   0

rahmi demiş ki;
Ne sıkıcı bir dizi ömrü fazla vefa etmez .
26.08.2016 - 15:26
0   0

Berran demiş ki;
Herkese selam, Hi , LaLemcan seni gecen hafta görünce hemen cvplamistim.Maalesef daha sonra cektiler.Malum KanalD Dizisi oldugu icin. sana KÖRDÜGÜMDE 1-2 satir yazdim.Istersen oraya gel.Veya burda (Yüksek Sosyete ve Rüzgarin Kalbini) izlemeni isterdim.Sevgilerimle selamlar ve kocaman öpüyorum seni:-)
26.08.2016 - 10:02
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler