logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 101.Bölüm izle

Özet: Geçen zaman herkesin değişmesine neden olmuş herkesi bir parçaya bölmüştür. Efsun bundan sonra istediğini almıştır. Elinde milyonlarca parası, başarılı bir şekilde büyüyen işi ve yakışıklı bir eşi. Tüm bunlar bir yana en önemlisi de çok güzel bir kız çocuğu vardır. Nuran kendisinin hayata tutunacak dalıdır. Fakat gün gelir çatar, Sinop hapishanesinin kapıları açılır ve Bahar dışarı çıkar. Bu Efsun'un en korkacağı durumdur. Kendisinin korkularından fayda sağlamak isteyenlerde sürekli baskı yapmaktadır. Bahar bu zaman boyunca Efsun'un tam tersi olarak tüm herşeyini kaybeder. Kendisinin hayata tutunmasını sağlayan tek şey yeğeni olarak düşündüğü Nuran'dır. Bundan sonra hem ailesi hem de çocuğu yoktur. Ateş'de karanlıkların içindedir. Kenan'a ulaşabilmek adına tehklikeli bir oyunun içerisine girer. Hiç kimseye söylemediği ve Bahar'ı sonsuza kadar kaybedeceği bir oyuna başlar. Fakat tüm oyunlar bir yere bağlanır. Bahar ile EFsun. Ve bu oyunun arasında tüm herşeyden uzak küçük ve günahsız bir kız çocuğu. Bütün gizli kalmışlıklar, söylenen yalanlar, tüm mücadeleler en çok bunları etkilemektedir. Tek bir soru sorulmaktadır. Bahar kendisinden alınan çocuğunu geri kazanabilecek midir ?
Yayınlandı: 20/09/2016
ezgi demiş ki;
Zeynep rolundeki oyuncuyu Emir'in Yolu dizisinde de hic kimse sevememisti. Zaten cok surmedi diziden cikarip sonra da kisa surede final yaptilar. Simdi de bu dizide olmasi hic iyi olmamis. Sultan ayni kotu Sultan, Efsun eski karakterine donmus. Arda ona cok fazla. Hulya.ya acidim, Mehmet EmirAtahan'in sonradan gorme karisi da sinir bozucu. Ates o sakallarla tam da psikopat bir tipe donmus. Bahar'in hali ise icler acisi. Kismetsiz Mahallesi gercekten de bosalmis, HamdimAlkan'in esi bu sezon yok galiba. Onun 'breee' laflarina bayagi alismistik. Onunla birlikte onun psikopat kizi da gitmis. Bu iyi haber:)))
27.09.2016 - 05:18
0   0

hayat demiş ki;
Zeynep rolünü oynayan hiç olmamış..Kena'ın yeğeni rolündeki daha uygun olurdu...
19.09.2016 - 13:40
0   0

EBRU demiş ki;
101. Bölümü neden full izleyemiyorm
19.09.2016 - 11:29
0   0

Eliza demiş ki;
Harika oldu ama ilyasin olumu cok kotu oldu o olsaydi bahara yardim ederdi.efsinda yine acimasiz gunlerine donmuş.zeynebide deyisdireceylerine temelli yok etseydiler daha iyi olurdu.
19.09.2016 - 00:01
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler