logo

Kara Sevda 36.Bölüm izle

Özet: Hayatlarındaki tek amaçları birlikte olmak olan iki aşık, Nihan ile Kemal, başlarına gelen acılardan dolayı birbirlerinden uzakta durmak zorunda kalırlar. Kemal, bulaştığı sıkıntı için hesap verirken, Nihan kardeşinin öldüğünü duyunca acılarına bir yenisini daha katar. Emir yaşam ile ölüm arasında giderken, Galip kesin bir karara varır. Emir ile aralarında yaşanan beraberliğin anlaşılmasından korkan Zeynep korkuları ile yüzleşir. Tüm herkesten kaçmak için girişimde bulunur. Fakat kendisini büyük bir çöküş beklemektedir. Duruşma günü geldiğinde tüm herkes Kemalin davaya tutuksuz olarak devam edeceğini düşünür. Galip bu davayı istediği gibi yönlendirmek için tüm imkanlarını seferber eder. Fakat hiç umulmadık bir kişinin verdiği ifade Kemalin kaderini değiştirir. Emir çok zorlu bir ameliyattan sonra gözlerini açtığında büyük bir şok yaşar. Emirin geleceği büyük bir sıkıntıya girmiştir. Aynı zamanda, Nihanın kardeşinin hayatını kaybetmesinden dolayı artık Nihan adına elinde koz olmadığının da farkındadır. Nihanın gitmesini engellemek için elinde bulunan en büyük kozu oynar. Ozanın intihar etmiş gibi görünen ölümünde, komiserin eline geçen Zeynep ile Emirin resimleri soru işaretlerinin belirmesine neden olur. Komiser bu olayın peşine düştüğünde karşısına hiç ummadık biri çıkar. Kemal hem içinde bulunduğu duruma alışmaya çalışırken bir yandan da Emir ile Galipin savurduğu tehditlerle mücadele eder. Cezaevine Nihan gelmiştir ve bu durum Kemali mahveder. Karnındaki çocuğu Emirden sakınması gerektiğinin farkında olan Nihan önemli bir karara varır. Fakat tek engel Emir değildir. Asunun yaptığı önemli bir hamle, Nihanın tüm planlarının değişmesine neden olacaktır. Cezaevinde tüm herkesten uzakta geçirdiği süre içerisinde Kemal, kendi kurallarını sağlamasını gerektiğinin farkına varır. Uzun bir zaman sonra dışarıya çıktığında, ilk önemli sınavını, aşkına karşılık gerçekleştirecektir.
Yayınlandı: 23/09/2016
zeynep demiş ki;
Fatmagül istiyorum lütfen
3 yıl önce
0   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Abdullah demiş ki;
İkinci part neden açılmıyor
02.10.2016 - 22:07
0   0

Serdar demiş ki;
Kara sevda dizisini beğenerek seviyorum ve bunuda belirtmeliyimki dizide emir karakterini çok seviyorum
26.09.2016 - 03:41
1   0

Canan demiş ki;
bence sezon tailleri dizilere yaramiyor, hem seyirciler o sirada baska dizilere basliyor hemde unutuluyor gibi. Ben unutmustum görünce sevindim ama bu bölüm benim beklentilerimi hic karsilamadi. Cok ölen oldu. Emre öldü tamam ama baba ölmeseydi keske, sonra Zeynep cocugunu kdüsürdü. Nihan hamile kaldi ve bebegini Emir kacirdi. Kemal ise o bebegin Emirden olma ihtimalini vermesi sacmaydi. Nihan Kemale cok yüklendi ilk sonra ona hamile oldugunu söylemeye gidiyor hapis haneye avukatlar bile giremezken Nihan girebilyior Kemal ile görüselbilmek icin...Yani nasil bil ülke polisine güvenemezsin, savcisina güvenmezsen avukationa hatta doktoruna güvenemezssen...cok sacma buldum derken, ülkenin gercek hali aklima geldi ve icim parcalandi...Türkiyede malesef öyle olmus. Eger paran yoksa bir hicsin. Cok yazik
22.09.2016 - 22:40
0   0

Eliza demiş ki;
Cok guzeldi ama keske ozan olmeseydi.zeynep yine akillanmamiş akilsiz gelib akilsizda gidecek.ama bir şeyi merak ediyorum gercekden acaba emurin bir sonu olucakmi o gun gelicekmiki emirin sozu bic bir yerde gecmesin o hapisanede kamalin cekdiklerini ceksin cok cok merak ediyorum.
22.09.2016 - 00:43
0   0

ipekahmedova demiş ki;
heycanla bekliyoeuz :)))
21.09.2016 - 12:49
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler