logo

Yüksek Sosyete 13.Bölüm izle

Özet: Cansu, abisinin üzüntüsünü yaşarken olaylardan habersiz olan Kerem, Cansu'nun gizlediği şeyleri ortaya çıkarmaya çalışır. Fakat bulduğu şeyler Kerem adına sürprizleri beraberinde getirir. Cansu ile Koran'ların evinde rastlaşan Mert'de bu gizli kalmış olaylar hakkında önemli bir karara varmak durumundadır. Bir taraftan da Ece'ye karşı olan biten gerçekleri anlatmayı düşünmektedir. Süreyya'da Can'ın arkasından kendisine gelmeye çabalarken, bir tarafta Metin'den öbür tarafta da Levent'ten gelen itiraflar neticesinde ne yapacağını bilemez bir hale gelmiştir.
Yayınlandı: 23/09/2016
Berran demiş ki;
Yalan ve inatla Dizi kan kaybeder arti bunca yeni ve eski izleyicisi kemiklesmis diziler var .Ekip oturup BEYIN FIRTNASI yapsin.Sanki Cansu kendisi yalanci degilmis gibi üste cikmasina PEEESSS....dedim.Burda en masum ECE...Ve Cansu KEREM i hak etmiyor. Galiba Cadi ablasi cöpcatanlik yapiyor bile....CAN in YAS'i bitmis. Ayyyyy....ISIL ne pislik Kadinmis öyle???Bosluk doldurmak ve arasira bakilir...
24.09.2016 - 20:19
0   0

elone demiş ki;
son iki bölümdür zuhal olcay oyunculuğunu konuşturuyor bence ilk bölümlerdeki o aykırı tavrından da sıyrıldığı için belki kaldıki öyle oynamasaydı şu anda yaptıklarıyla örtüşmezdi birşeyler bir demir laydinin kırılışını izliyoruz ve bence gerçekten çok iyi.
24.09.2016 - 09:38
7   0

Eliza demiş ki;
Bende nasil bekliyordum cansu kereme anlaticak diye ya.bari mert soylese
22.09.2016 - 23:47
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler