logo

Bana Sevmeyi Anlat 4.Bölüm izle

Özet: Engin, Leyla ve Alper'i beraber olarak görünce iki yakın arkadaş bu sebepten dolayı yüzyüze gelir. Alper tüm olan bitenlere rağmen Leyla'nın yanında olmayı tercih eder. Engin, Alper ile bir ortak karara varmış olsa da atacağı adım duygusal mı yoksa profosyonel olarak mı olacaktır bilinmez. Hakverdi'yi takipte olan Engin kendisine verilen görevide iyi bir şekilde başarır. Salih'de oğlu adına her geçen gün biraz daha endişe duymaktadır. Leyla tekrar iş aramaya koyulup görüşmeye gittiğinde öncelerde sıkıntıya düştüğü Canan'ı orada bulur. Leyla'yı kötü zamanlar bekler. Haşmet'in de Leyla'yı tekrardan kazanmak uğruna yaptığı bir plan mevcuttur.
Yayınlandı: 25/09/2016
Hezal demiş ki;
Hakverdi eger olduyse yazik olur .o ailenin icinde en temiz saf olani Hakverdiydi. Salih kesinlikle Leylanin babasi degildir. bir Baba hicmi kizini dusunmez. Engin tam bir kapi iti. acimasiz katil. bu nasil bir Arkadasliktirki Alperi boyle bir pis adama bulastirdi. Alper arkadas secimini ne yazikki yapamamis biri esini ayartmis.digeride azili bir katil. Hasim cok seitan isini biliyor, bu surecten sonar leylanin yapacaklari ve dusuncelerini acikca merak etmiyorum degil.umarim kafasi karisipta Hasmete yesil isik yakmaz.. Cannan gibi bir kadinla asla calisamam acikcasi.
26.09.2016 - 04:04
1   0

Lara demiş ki;
Dizi super cok begenerek izliyorum kalici olacak kesin! Kadire bayiliyorum cok kaliteli bir oyuncu rolunu cok inandirici oynuyor coookkm yakisikli cok seviyorumm kadiri:) Hakverdi kesin olmedi cikacak bi yerden, Butun oyuncular super ..harika bir dizi
24.09.2016 - 23:02
0   0

Berran demiş ki;
Eveeet güzel bir Dizi....Engin bir acimasiz caniymis meger.HAYRET...Canan Leylanin Annesi ancak Salih asla!! kocasi degil.Gizeme katiliyorum.Leyla Salihin kizi degile benziyor gibi gibi..,OHB de oldugu gibi "genclik hatasi diye Salihe verilmis olabilir bebekken.O paragöz ve doymak bilmeyen acgözlü Kadina para vererek baktirilmak sartiyla.Veya Canana "öldü " demislerdi.:-/ Kli$E Bir yalan...Bu dizi kaliciya benziyor-
24.09.2016 - 18:29
0   0

gizem demiş ki;
yine güzel bir bölümdü. haşmetin gerçek yüzünü alper ne zaman görecek acaba? leyla annesinin yanında, annesi olduğunu bilmeden işe başladı. hakverdinin ölmediğini düşünüyorum. ayla ve kızı sinem son derece çıkarcı ve akılsız. en çok merak ettiğim şey ise leylanın gerçek babası. salihin hakverdi ve sinem için duygularını gördükten sonra leylanın onun gerçek kızı olmadığını anlıyorum. alperin karısının uyanmasını ve onurla ilişkisinin ortaya çıkmasını istiyorum. o zaman leyla alperi özgürce sevecektir. baştan sona sıkılmadan izlediğim güzel bir dizi.
24.09.2016 - 17:56
0   0

Leyla demiş ki;
bir dizi yalniz bu kadar guzel olabilir!Russyadan selamlar!seve-seve izliyoruz
24.09.2016 - 17:50
0   0

Hamide demiş ki;
Super filimmmmm
24.09.2016 - 16:31
0   0

Serap74 demiş ki;
Bu dizj super hic bitnesin
24.09.2016 - 09:27
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler