logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 102.Bölüm izle

Özet: Bahar tüm bilinmeyenlere çok yakındır. Efsun'da Nuran'dan olmamak adına tüm herşeyi yapmaya hazırdır. Fakat Zühal'in tehditlerinden dolayı Sultan'ın ödün vermemesi, Efsun'un bütün planlarının sekteye uğramasına neden olur. Kader, Bahar ile kızını buluşturmak konusunda emindir. Efsun adına İstanbul'a gitmekten başka bir yol yoktur. Ancak gitmek, Nuran'ın gerçek babası olan Ateş'in yakınlarında olmasına neden olacaktır. Efsun büyük bir panik içerisindedir. Bu panik yüzünden Nuran'ın yaş gününde büyük bir hata yapar. Bu arada Ateş'in intikam çabasında ki yaptığı her hamle, Kenan'ın saklandığı yerden çıkmasını zorunlu kılmaktadır. Ateş'in sesi her birisinin başının içinde duyulmaktadır sanki. "Tüm herkes cezasını alacaktır "
Yayınlandı: 27/09/2016
snykardelenglr demiş ki;
(O hayat benim dizisi )Ben bu diziden sikayetciyim çünkü konusmalar hiç anlaşilmiyor muzik tonunu daha fazla sürekli yüksek muzik caldiriyorsunuz lutfen konusmalarda muzik calmasin rica ediyorum
09.10.2016 - 14:11
0   0

dilara demiş ki;
cok sacmaladilar ya filmi tadinda birakmadilar
28.09.2016 - 22:14
0   0

Nez demiş ki;
Cok sacmaladilar. Umarım bir an once bitirirler
27.09.2016 - 18:54
0   0

Berran demiş ki;
Izlemeyi birakmistim sirf merakimdan baktim. Baska bir hikaye ile karsilastim.Vallla bunca yeni ve eski dizi bollugunda durmadan basa saran psikopat Kenan, catlak Hülya, gecekondu gülü konsmatris eskisi Sultan yine bir o kadar görgüsüz Cemalin paragöz görgüsüz Annesi, ne oldum delisi Cemre, Görgüsüuz ve basitlik timsali Efsun ve onun cok bilmis abartili kizi Nuran.Ne bicim terbiye veriyorlar cocuga...Bencede Ardayi tehdit edecek 2 cani ruhlu ltan ve Efsun) Atesin yine öfkeli bagirmalari cocuk müsameresindekiler gibiydi;-(( Berbatti oyunculugu:-/ Mehmet emir ve Bahar vede Nuran en masumlari.Haaa..birde Ganimet...Yeni Zeynebi ve Nehiri hic tutmadim.Ayni sekilde MÜGEnin bunca alcalmasini...O Figen ablasi basina is acacak hatta acti bile Baharin .Nebicim ev o öyle?bir omuzla acilir kapi veya cam kirilarak.SECIL deki cesarette tam CAHIL cesaretiydi.Ayrica Insanda biraz AR veya IZAN olur.Bunda ikiside yoktu zaten..PESSSS..dogrusu;-(( $antajcilar cooook igrenc,Ama Sultanla Efsuna müstahak..
26.09.2016 - 18:41
0   0

Çiçek demiş ki;
Çok güzel.Yönetmenin deyişdiyi hiss ediliyor.bölümün sonu super.ama Ardayı kandırmasalar.Ya da bu ikili Ardayı mal mülkle geçmişde olanlarla tehtit etmeseler susması için.Bence sona doğru gitsinler artık.her şey ortaya çıksın.
26.09.2016 - 14:26
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler