logo

İçerde 2.Bölüm izle

Özet: Öldü olarak bildiği kardeşinin hayatta olmasına dair birşeyler bulan Sarp, kontrolden çıkar. Müdür Yusuf ile beraber düzenledikleri plandan cayma noktasına kadar gelir. Bundan sonra ya muhbir olarak kardeşinden bir iz bulma ümidiyle çalışmalara başlayacak ya da öfkesine yenilerek kardeşini kaçırmış olan Celal ile restleşecektir. Öbür tarafta Mert, annesi olduğundan haberdar olmadığı Füsun ile Eylemle her geçen gün tehlikeli bir biçimde yakınlaşmaktadır. Polisis içinde olan Mert ile, mafta aleminin içinde olan Sarpın bilinmeyen tarafları giderek ortaya çıkma aşamasına kadar gelir.İçerde son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 28/09/2016
977llb demiş ki;
cağtay ulusoya göre izlenir
5 ay önce
5   2

Ayse demiş ki;
Aras Bulut, Riza Kocaoglu, Cagatay Ulusoy. Cok basarililar.. Cetin Tekindor, zaten buyuk sanatci. Kadro iyi. Melek haric..
21.11.2016 - 16:08
13   7

Alev demiş ki;
cok aramıslar mı acaba bu Melek !i? Bensu Soral gercekten cok kotu.. Bu kadar kotu rol yapılır.
20.11.2016 - 13:48
7   13

Ayisigi demiş ki;
CAN ilginc bir teori,öyle olursa ben ters köse olurum-:) Bana hala Melek e yanik gibi geliyor. Abisi olsa neden kizkardesini bir erkekle görünce ikidir gözünden yas süzülüyor? Abisiyse yaninda bir erkekle görünce animallah gözlerinden kizginliktan simsekler cakmakiydi o mavis mavis gözlerinden-:)
04.10.2016 - 01:32
3   1

can demiş ki;
herkes Davut'un Meleğe aşık olduğunu söylemiş ama bence onların arasında ki ilişki farklı. Davut Meleğin abisi gibi geliyor bana. Onu da Mert gibi küçükken almış Celal yanına. Benim tahminim yani.
03.10.2016 - 23:38
7   6

metin yüncü demiş ki;
İyi heyecanlı haydi bakalım....
01.10.2016 - 16:09
2   1

Helina demiş ki;
Wow diyorum, cok begendim diziyi, aras I cok begenirim zaten oyunculuk super, Cagatay da super oynuyor, gercekten gelistirmis kendini ve Ben ilk deaf onun diziyi hide izliyorum. Ve bu ikilinin elektrigini iyi buldum. Cetin tekindora zaten soyleyecek laf bulamiyorum usta oyuncu. Birtek kizlar isi bozuyor, Han rollere uygun belki Han roller icin bile data iyileri olabilir di kinkizlari basrol yapmisar. Umarim kizlari degistiririrler. Erkek oyunculara golge etmesinler. Melek sadece guzel, his bir ruh ve oyun yetenegi Yok. Eylemmise karikatir gibi konusmasi sanki hep alayci ve cok yapmacik. Onlarin sahnelerini atliyorum. Cagatay ve Aras onunuz acik olsun. Basarilar.
29.09.2016 - 01:46
2   3

Ayisigi demiş ki;
SANEM 10 cu dakikadaydi tek basina sarkisi caliyordu ve Mert in yataginda bir kiz sere serpe yatmis uyuyordu. Tekrar baktim galiba Melek degil o kiz. Bende hic istemiyorun iki kardesin ayni kiza asik olmasini. Ama Davut un Melek e vurgun oldugu kesin:))
28.09.2016 - 15:28
2   1

Sanem demiş ki;
Ayisigi, nerde gordun Mertin yataginda Melekin yattigini?? Ben mi kacirdim? Eger Mert ve Sarp ikisi Bir kadina asik olursa o zaman dizi benim icin bitmistir:( bir Kuzey Guney senariyosunu kaldiramam. Oya doktorumuz zaten bu dizi ve poyraz karayeli biraz benzetmis ki haksizda degil, Melek Sarpe Celaldan bahs ederken cok iyi falan, ben kendi kendime, tamam Celal onu sevince Sarp de onu sevecek ve Mert kiskanacak, ikisinede dusman olacak dedim. Bak ben senariyoyu yazdim bile:)))))))
28.09.2016 - 00:19
1   1

sevin demiş ki;
güzel bir bölümdü.ben bu bölümde Celal in Polis ödürürken pek rahat olmadigini hissetim sanki mecbur kalmayinca Polis ile karsi karsiya gelmek istemiyor.Yusufta tam 20 senedir onu yakalamaya calisiyor sanki bunlar daha önceden tanisiyorlarda birbirileri ile gizli bir rekabet icindeler .Celal özelikle Merte Sarptan bahsediyor kiskandirmak icin.benim aklima bir sey geldi.hani Sarp ve Mert e yaptigini acaba Melek ve Davuta yapmis olmasin.Sarp saniyorum omuzundan vuruldu.Celalle bunu paylasmiyacak aslinda eline güzel bir koz gecti ama Sarpin annesini icin yapmaz diye düsünüyorum.Ömer öldüysede mutlaka baska birileri vardir Sarp üzulme sen kiyamam ben sana:))))ve ben Celalin kötü bir karakter olmasini istamiyorum ya.. Umarim vardir arkasinda bir neden.AYISIGI arkadasim sanada mehaba Ben icerdeyim ya siz hosuma gitti:)))Herkeze iyi günler dilerim
27.09.2016 - 17:17
1   1

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler