logo

Kördüğüm 28.Bölüm izle

Özet: Naz'ın hayatını kaybetmesinin ardından bulunan tüm bulgular, bu işin sorumlusu olarak Ali Nejat'ı göstermektedir. Karasu'ların sonunu hazırlamak adına ilk başta Ali Nejat'ı ortadan kaldırmasının lazım olduğunu bilen Murat, yaptığı planlarla Ali Nejat'ı iyiyden iyiye köşeye sıkıştırır. Ali Nejat'a yardım edebilecek hiç kimse yokken, Kaan herkesten gizli bir şekilde birisine gider. Feyza'nın çok sevdiği Murat'ın asıl yüzünü anlayan ve nasıl tehlikeli olabileceğini gören yalnızca iki kişi vardır evde. Birisi başına gelen felçten dolayı öylece kalan Tarık Bey, diğeri ise Umut'a özgürlük tanıyabilmek için Murat'ın isteklerine razı gelen Neslihan. Umut ise Neslihan'ın kendisinden ayrıldığını ve gönlünü başka birisine kaptırdığını düşünmektedir. Öbür tarafta Umut hayallerini süsleyen yerli otomobil projesini hayata geçirebilmek için beklenmedik birisiyle girişimlere başlar. Gökçe'nin bebeğini doğuracağı zaman gelmiştir. Genco, hem bebeğe hemde Gökçe'ye sahip çıkma konusunda kararlıdır fakat Gökçe kendi bildiği yolda ilerleyecektir.
Yayınlandı: 02/10/2016
masal demiş ki;
Bir dizide baş rol oyuncusu degistiginde dizinin tümü değişiyor benim gözümde ve hikaye inandiriciligini kaybediyor Naz karakteri de bu dizinin kilit taşlarından biriydi şu anda dizi çok tatsiz benim için bir kaç bölüm daha bakicam ama devam edecegimi sanmıyorum
01.10.2016 - 10:32
0   0

Sanem demiş ki;
Ben cok merak ediyorum kim Nazi oldurdu? Ali N. tutuklamasi ve polisin nedenleri cok sacma. Kamera kayitlari hic bir sey ispatlamiyor. Sadece Ali Nejatin babasi kasanin sifresini biliyordu, O yaptiysa sifreyi vermezdi. Belki Ali Nejatin gercek babasi degilmis. A. Nejatin babasini oldurmus onun yerine gecmis, anneyi de orda kapatmis. Ama onlarin cocuklari olmasa, Feyza kendini vurdugunda o hale gelmezdi degil mi? Acaba mermi de o silahtan cikmis? soylemediler, sadece parmak izi dediler. Mermi o silahin olsa, Ali Nejatin parmak izide varsa, eeeee? Ali Nejat Istanbulda degildi ki.Offffff ya kim vurdu Nazi. Hasta bir kadin orda kapatmisken ve cok siki kontrol altinda olmisken nasil o onemli fotograflari ve kanitlari nasil ne zaman bulmus, nasil bunca yil saklamis? Avukat hanimi severim, bakalim Ali Nejatla iliski yasiyacakmi yoksa Eylulu yazmislar onun icin. Dizinin yeni fotografinda avukatin resmi yok, Eylu,Ali N. ve Kaan var. Genco o cocuga nasil sahip cikti ya, helal olsun.
30.09.2016 - 08:59
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler