logo

Yüksek Sosyete 14.Bölüm izle

Özet: Cansu aşk acısı çekmektedir, ifadelerini açıklama istiyor olsa da, Kerem kendisine kulak asmaz. Beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan Sude'de ikilinin arasındaki dengeyi bozar. Kerem'i ebediyen kaybedecek olmaktan korkan Cansu, Sude'nin de ortaya çıkmasıyla birlik iyiyden iyiye ne yapacağını bilemez bir hale gelir. Öbür taraftan yönetim kurulu adına çalışan Mert'in yardımına tekrardan Ece gelir. Fakat birbirleri hakkında edindikler bilgiler ikilinin birbirlerine karşı çizgilerini daha da keskin hale getirir. Bu arada, Metin yeniden Süreyya'nın kalbine girmeye çalışmaktadır ve bunu gören Levent, Süreyya'ya cevap vermesi zor bir soru yöneltir.
Yayınlandı: 02/10/2016
Nikita demiş ki;
Cansu ve Kerem olayini cözmekte zorlaniyorum. Süreyya Metinle ne kadar mutsuz. Mevkileri, yasam standartlari ve yaslari uydugu halde. Demekki bunlar yetmiyor mutlu olmak icin. Süreyyada artik asik bir kadin. Leventde onlarin yüksek sosyetisinden degil. Ayrica yasida genc. Metin kendinden yaslarca genc bir kadinla cocuk yapmis ayrica kadin tam bir fiyasko. Peki bunlar oluyorda Cansu ve Keremmi olmuyor? Su telli Sude nerden cikti? Bir o eksikti.
01.10.2016 - 13:43
6   0

savich demiş ki;
bu cansu gercekten cok gerizekali bi kiz rolunu ustlenmis. basima ne geliyosa hak etmis.
30.09.2016 - 04:47
7   2

Eliza demiş ki;
Yani bir sude eksikdi oda oldu tam olda ha.bu ne her bolumu dort gozle bekliyorum cansu anlaticak diye.sude karakderide tatli intikamda sinanla pelini canindan vezdirdi şimdide sira cansuyla kereme qeldi birazda bunlarin hayatini zehir edib başqa diye gecer
29.09.2016 - 23:50
2   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler