logo

Bana Sevmeyi Anlat 5.Bölüm izle

Özet: Haşmet ile karşılaştıktan sonra büyük şoka uğrayan Leyla ile Alper, Gürkan'ın da olaya katılmasıyla beraber git gide gerilimli bir halin içerisine girerler. Haşmet'in beklenmedik bir zamanda Leyla'nın karşısına çalıştığı yerde çıkması, ortada ölen birisinin olmaması, Alper ile Leyla arasında olan güveninde sarsılmasına sebebiyet verir. Haşmet kararlı bir şekilde planını sürdürürken, Alper'in kafasındaki bilinmezlikler, duyduğu şüpheleri arttırmakta bu yüzden de Engin ile aralarında problem yaşanmasına neden olmaktadır. Hakverdi için devam eden arama çalışmaları devam ediyordur ancak pek bir umut ışığı yoktur. Canan'ın sahibi olduğu dergi şirketinin 25. yıl özel yemeği Haşmet'in sahibi olduğu restorantta yapılacaktır. Ve bu yapılacak yemek, Alper-Leyla-Haşmet üçlüsü tarafında taşların yerinden oynamasına neden olacak, hafızalardan silinmeyecek bir akşamın yaşanmasına neden olacaktır.
Yayınlandı: 02/10/2016
gizem demiş ki;
leyla patronundan daha şıktı. ne giyse yakışıyor. canan hn leylaya karşı annelik içgüdüsüyle bir şey hissetmiyor. sanırım biraz yakınlaşmaları gerekecek gerçeğin ortaya çıkması için. bence salihin leylaya gerçeği açıklama borcu var. enginin alpere hem kardeşim deyip hem de onu haşmet gibi birine bulaştırması inanılır gibi değil. para ağır bastı ve leylanın yerini ispiyonladı. umarım ezgi bu adama aşık olmaz. leyla ve ezgi arasındaki arkadaşlık da çok güzel.
01.10.2016 - 22:21
0   0

gizem demiş ki;
haşmet karanlık yüzünü iyi saklıyor. leyla gürkanı görmesine rağmen yine de tedirgin. gürkan beklenen sondan kurtulamadı. umarım ölümü aydınlanır. alper ile leyla arasında güzel şeyler oluyor. engini çözemedim. hem tetikçi olup, hem de iyi bir yürek bir bedende nasıl varolabilir? ezgiye ve alpere karşı oldukça yumuşak yüzlü. ama onunda karanlık yönü çok fazla. ezgi engine aşık olursa büyük hayal kırıklığı yaşar. ayla hakverdinin ölümüne çok üzüldü. ama evladı olabilecek leylaya çok acımasız. bu acımasızlık onun için üzülmeme engel oluyor. ben salihin leylanın babası olabileceğine inanmıyorum. hakverdinin ortaya çıkışı haşmetin karanlık yönününde ortaya çıkışı olacak. alperin yeğeni yengesi ile onur arasında bir bağ kurabilir. sırların gizli kalmaması ve gerçeklerin ortaya çıkması heyecanı arttıracaktır.
01.10.2016 - 12:36
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler