logo

Paramparça 74.Bölüm izle

Özet: Asuman'ın yalıya gelmesinden ötürü kendisini çok rahatsız hisseden Dilara, avukatın verdiği haber ile birlikte büyük şok yaşar. Asumdan artık temelli kalıcı gibidir. Asuman, Hazal'ı ellerinin içerisine almıştır, giderek Ozan'ın kapısına dikilir. Cansu'nun rahatsızlığı Deniz ile Cihan'ın bir araya gelmesine neden olur. Duydukları karşısında büyük şok yaşayan Cihan, Dilara ile bu durumu paylaşır. İkilinin bir tek amacı vardır o da Cansu'ya destek olmak. Fakat Harun, Cihan ile Dilara'nın bu görüşmelerinden ötürü büyük rahatsızlık duyar. Cihan, Burhan hakkında sahip olduğu bilgiyi Deniz'e anlatır. Cansu bu duruma hiç ummadığı bir tepki verir. Burhan, imzalatmış olduğu senet sayesinde ellerinde tuttuğu Özkan'dan, Cihan hakkında köstebeklik yapmasını talep eder. Burhan, uzun zamanlar boyunca bu anı beklediği Cihan ile kendi bildikleri yöntemler ile hesaplaşacaktır.
Yayınlandı: 04/10/2016
Derya demiş ki;
Mine, hicde mükembel degiller.
06.10.2016 - 21:35
0   1

Mine demiş ki;
Kördüğümde zavallı feyzanın çirkinliğine kafayı taktılar,burada ise asumanun yüzüne,mimiklerine. Allah akıl fikir versin bizlere,aynada kendimize baktığımızda mükkemmelmiyiz acaba?
06.10.2016 - 14:54
0   1

eda demiş ki;
selam retik neden dusdu ya dilara hanim pantalon hic yakismiyor bu kadar ince olmasi sartmi
05.10.2016 - 20:26
0   0

Berran demiş ki;
Ben sadece MINE TUGAY'in o güzelim yüzünü berbat ettirmis oldugunu yazmak istedim.Onun yanisira DILARA ve digerlerinin hatta Kerimanin bile ondan daha iyi görünüm verdiklerini ve mimiklerini iyi kullandiklarini.Kendisini en eski dizilerinden beri keyfle izlerdim.Sanki maskeyle dolasiyor Yazik :-(((
05.10.2016 - 09:44
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler