logo

İçerde 3.Bölüm izle

Özet: Davut'un, Ömer'i öldürdüğü gece de Sarp, Mert'in canını kurtarabilmek adına kendisini omzundan yaralamak mecburiyetinde kalır. Bu yaşanan olayın Mert ile Sarp'ın arasında gizli bir şekilde kalması gerekmektedir.Mert kendisini kurtarmak isterken zor durumda olan Sarp'ı, Davut o gece de ormanda bırakarak kaderiyle başbaşa bırakır. Ormanda yapayalniz ve çaresiz bir şekilde kalan Sarp ölüp gideceğini düşünürken son anda hiç ummadığı birisi kendisine yardım eder. Davut bu durumun hesabını Celal'e iletmek mecburiyetindedir. Alyanak, mekanına bitkin ve yaralı bir halde gelen Sarp'a birisinin yardım etmiş olabileceğini düşünmektedir. Füsun tüm gece boyunca Sarp'a ulaşmaya çalışmıştır fakat başaramaz. Sarp'ın durumundan endişe ederek kalkıp Alyanak'ın mekanına gider.İçerde son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 04/10/2016
Canan demiş ki;
Dizi en heyecanli yerinde bitti, ama bence celal blöf yapiyor, kamera kayitlari yok...dinlendigini bildigi icin polisleri kizdirmak istedi gibi... Senaryo geregi Sarp´in yaptigini anlarlarsa zaten dizi biter, bir sekilde Sarp bu durumdan kurtulacak temiz cikacak. Ya kamera kayitlari yok blöf yapiyor celal yada kamera kayitlari varsa eger Sarp´a biri yardim edecek...Celal Sarp´a karsi biraz süpeli arabanin arkasinda kan izleri var ön tarafta yoktu diye, onu biri kurtardigini anladi ama kimin kurtardigini henüz bilmiyor.
06.10.2016 - 00:04
8   0

Ayisigi demiş ki;
Zamane polisi Mert,hem genc cocuk göz yumuver abisi-:)
05.10.2016 - 19:57
8   0

sevin demiş ki;
Güzel bir bölümdüMertin oyuncagi ile uyumasi beni cok duygulandirdi ama onun hayal meyalde olsa oyuncagini hatirlamasini bekledim resminden niye kendini taniyamadi ki orasi bir Garip ama Celale "bak beni vurmadi Polis vuramiyor" diye kötüleyebilirdi burda kan cekti herhalde.Üc yasindaki bir cocuk herseyi hatirlamiyabilir ama öyle cok önemli bir olayda kacirilma falan bunlari aslinda unutmamasi lazim acaba eski kacirildigi eve gitseler orayi hatirlamazmi?ben davutun melek ile kardes olabilecegini düdüsndüm ama asikmis Melegin eve gelmiyeceginden nasil emin olabildi hayret.koca komiserin caliliklarin arasindan Sarp ile konusmasi ve piskopat Davutun kücücük sutunun arkasina saklamis olupta hic dikkat cekmemesi biraz komikti.birde insanin tek gözüyle aglamasi Hemde gözyasinin aktigi yer ilgincti.Bence alyanak süphelendigini söylemedi Kamera da falan yoktu orda Celel öyle dedi en azindan öyledir umarim.herkeze iyi aksamlar
04.10.2016 - 20:55
7   1

ismail demiş ki;
Bu Mert polis oldugu halde telefon elinde araba suruyor ahahah bu nasil yönetmen
04.10.2016 - 01:46
7   5

Ayisigi demiş ki;
Yine cok heyecanli bitti. Diger iki bölüme nazaran bu bölüm tempo daha düsüktü ama her bölümde yüksek olamaz herhalde. Mert Sarp la kardes olduklarini anladi gibime geliyor. Ama diziyi uzatmak icin anlamamista olabilir...Mert in Füsün un evinde ki fotografta ki gibi oyuncak müzik kutusuna sarilip uyuya kalmasida güzel bir ayrintiydi. Bilinc alti unutmuyor iste...Hadi cok kücüktü annesini hayirlayamadi ama ormanda buldugu resimde Mert kacirildigi yastan daha büyüktü ve kendisini aynada muhakkak görmüstür diye düsünüyorum. Ehh simdi nolacak cok merak ediyorum. Benim hayatimda ilk anim kücüklügümle ilgili annem kardesimi doguruyor hastaneden eve geliyor ve ben bebegi kiskanmayim diye kundaktan bana muz cikiyor. Efendim bak kardesin sana muz getirmis-:)) Tam 3 yasindayim,Mert in kacirildigi yas ve herseyi hatirliyorum. Baska bir olay babam kizim 3 yasindayken vefat etmisti,kizim dedesini ve anilarini hatirliyor... Alyanak Sarp tan iyice kuskulandi ve bu kuskusunu Celal le paylasti herhalde. Birde kamera görüntüleri var,Sarp sobelenmeden bu isin icinden nasil cikacak acaba? Ehh be Mert polisim Sarp in kanindan ön koltuk sürücü yerine bulastirmayi nasil akil etmedin? Gelelim Davut a arasira Melek in evine gizli gizli girip kahve icmeler neyin nesiydi böyle? Davutta biraz sapiklik ve pisikopatlik var-:)) Adam iyice kara sevdali,birde Sarp ve Melek i görunce gözünden bir damla yaś süzülünce bayagi acidim-:(( O bereyi kafasindan cikarip günes gözlükleri takinca bayagi karizmatikti Davut bey. Celal ilk bölümde ki kadar śiveli konusmuyor,bir hayli azaltmis. Celal cok cok tehlikeli bir adam,Yusuf la kisisel bir durumu var herhalde. Bir o kadar tehlikeli oldugu kadar bir hayli duygusalda. Davutla sahnelerinde bunu gördük,Davut ta masallah ona ölümüne sadik,Celal öl derse ölecek cinsten. En komik sahne tabii ki mafya Celal "minik" ve diger adamiyla beraber böcek yakalama sahnesi ve türküleriydi-:)) Dev gibi adama minik lakabida CUK diye oturmus yani-:) Bu arada yapimcidan aciklama geldi dizi tek sezonluk olacakmis tabii sonradan kaymaktan daha fazla yiyebilmek icin fikir degistirmezlerse... Bu Celal in karisinida hic gözüm tutmadi,yakinda Sarp a abayi yakmasa bari.
04.10.2016 - 01:28
1   0

gökhan demiş ki;
bu 2.ci bölüm hacı üçüncü bölüm bu akşam daha
03.10.2016 - 19:12
1   0

Ayisigi demiş ki;
Ilk bölümüyle yabanci bir filmden esinlendigi icin beni sasirtmayan dizi ikinci bölümüyle bir hayli sasirtti ve dizi sinama filminden bir hayli farkliydi. Beni sasirtmaya devam ettigi sürece ben hep "icerde" olacagim. Yeni bölümü merakla bekliyorum,fragmani beni memnun etmisti. Hele ikinci fragman gayet heyecanliydi. Sarp Mert kardeslerden biri belkide kardes olduklarini anlayip susmaya devam edicek.. Eyleme hala gicik oluyorum,kiz her yerden cikiyor,herseye burnunu sokuyor. Ama Mert in Sarp ile kardes oldugunu bu kiz ortaya cikaracak gibi duruyor. Mert in annesini taniyamamasini anliyorum ama annesinde en ufak bir TIK olmayisini anlayamiyorum,yillar gecse bile bir anne kendi canini,evladini tanir,birseyler hisseder,duygular hareketlenir olarak düsünüyorum. Celal in hayatinda bir hatunun olmasina ve kücük bir cocugu olmasina sasirdim,ne bileyim ben kendisi gibi śiveli konusan,dogulu bir kadinimiz bekliyordum. Sarp ve Mert in yasit olmadigini halde nasil ayni anda polis akedemisinden mezun olabildiklerini merak etmistim,gecen bölümde Mert bu konuyu cevapladi. Eyleme dedi ki yasini 3-5 yas büyütmüs onu kaciran TIK TAK adam. Mert Melek e aśik degil saniyorum,ama zor yillar gecirmis hayatta cok seye sahip olamamis. Melek hayatinda hep var olmus,sahip olabildigi ender seylerden biri olmus. Herhalde bundan dolayi Melek i kiskaniyor onu mesela Sarp ile paylasmak istemiyor,Melek e devamli vurguluyor bu hayatta sadece sen ben ve Celal baba var demesi bundan bence. Ben dizilerde genelde taraf tutan biriyimdir ama bu dizide iki kardeside sevdim,ayirim yapmiyorum,yapamiyorum. Yeni bölümde Mert in Sarp a tavrini merak ediyorum,herkese keyifli izlemeler...
03.10.2016 - 09:33
4   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler