logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 105.Bölüm izle

Özet: Polisler tarafından kuşatılan Kenan, Bahar'ı öyle kolay bir şekilde salacak gibi görünmemektedir. Ömer'de yıllardır takip ettiği Kenan'ın tekrardan gitmesine izin vermek istememektedir. Fakat Kenan'ın alınması bile Bahar ile Ateş arasında yaşanan problemleri çözmez. Arda'nın açıklama yapamadığı geceden dolayı Efsun ile evlilikleri bozulur. Efsun, Nuran'ı da yanına alarak evden gitmeyi kafasına koyar. Fakat Arda kendisini bırakmaz. Efsun ile çocukları yerine kendisi gitmek ister. Cemre'nin yaptığı planlar meyvesini vermektedir. Fakat Cemre kendini aşan son bir plan daha yapınca, Sultan en sonunda işe koyulur. Konakta bulunan kadınların kavgası büyürken, bu durumdan ötürü sıkıntı çekecek olan yine çocuklardır. Nuran, kendisi ve ailesi hakkında önemli bilgiler edinir ve bu öğrendiklerinden dolayı hayatı darmaduman olur. Küçük kızın bu kötü günlerinde yardım alabileceği yalnızca Bahar ve Ateş'tir.
Yayınlandı: 18/10/2016
Eliza demiş ki;
Yani ben bir seyi anlamadim neden bahar babasinin yaninda dilde kismetsiz mahallesinde yasiyor kos koca konakda bir oda yokmu bahara.
17.10.2016 - 20:17
0   0

ali demiş ki;
kenana gore efsun ve teyzesi melek melek..onlari hapise atin once
17.10.2016 - 18:10
0   0

Efe demiş ki;
5 Yıldır yana yakıla aradığı suçlu kaçmasın diye baskına gittiği evin arka kapısını tutturmayacak kadar salak polis var mı :))) komediye bak önce elinden kaçır sonra yakala mizanseni pek bi inandırıcı olmuş pek bi :)))
17.10.2016 - 03:48
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler