logo

Bana Sevmeyi Anlat 8.Bölüm izle

Özet: Alper ile Leyla'nın öpüşmesinden sonra herşey yerinden sarsılır, bundan böyle herşey eskisinden çok daha farklı olacaktır. Leyla ile Alper hissettikleri duygular ile mücade ederken, olan olaylardan haberi olan Canan'ın ise başka bir hesabı vardır. Haşmet, olan bitenlerden haberi olmayan bir şekilde Leyla hakkında geleceğe dair planlar yapmaktadır. Engin'in beklenmedik bir hamlesiyle Alper'in Leyla hakkında vereceği kararda etkin rol oynar. Sıkıntılı zamanlar geçiren Alper ile Leyla haberleri olmadan Canan'ın kurduğu oyuna girmişlerdir.
Yayınlandı: 25/10/2016
gizem demiş ki;
bu bölüm beni biraz şaşırttı. salih leylanın gerçekten babasıymış. hayret yahu. hakverdiye, simgeye gösterdiği sevgi ve ilgiyi leylaya hiç göstermedi şimdiye kadar. üvey baba olsa bu kadar olurdu yani. kızını çıkarları için karanlık haşmetle evlenmeye zorladı, gerçekten zor bir hayat yaşayan leylayı hep yalnız bıraktı. üvey anneye, kardeşlerine hep ezdirdi. üstelik genç karısının annesi yüzünden gidişini haklı bulduğunu söyledi. o zaman leylaya olan bu ilgisizlik, sevgisizlik niyeydi? cananı da anlayamıyorum. zor bir hayattan geçmiş olsa bile sonunda çok önemli bir kariyere sahip olmuş, hayatını istediği gibi yaşayan bir kadın. bebeğini terk etmiş ve kendine bir hayat kurmuş. leylaya karşı gösterdiği bu düşmanlığın nedenini çözemiyorum. zaten davranışlarıyla, sözleriyle çevresindeki herkesi ezdiği gibi leylayı da eziyor. alperle leylayı bir araya getirip haşmeti şüphelendirmeyle ne gibi bir zafer elde edecek acaba? haşmete aşık ise bunca yıl onu elde edememesinin suçlusu leyla değil.
22.10.2016 - 23:59
1   0

Hezal demiş ki;
Candan cok tehlikeli bir Kadin bukadar entrika yakismadi guya disiplinli is kadini.Hasmete ne kadar asikki bukadar kuculdu..
22.10.2016 - 06:39
1   0

emir demiş ki;
adam iyi gunner hanimefendi yea erkege,dakika 26 2 part
22.10.2016 - 05:02
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler