logo

Anne 1.Bölüm izle

Özet: Melek hayatın her alanında mutlu olmayı başarabilen ufak dünyasında hayallere dalan bir çocuktur. Zeynep bir süreliğine Melek'in okuduğu okulda işe girer ve bu şekilde yolları birleşir. Şule Melek'in annesidir ve kızı kendisine bir yüktür sanki. Sevgilisi olan Cengiz'e duyduğu aşk yüzünden gözü birşey görmez ve Melek'e karşı olan kötü davranışlarına birşey demez. Fakat Melek'in ruh hali Zeynep'in dikkatini çeker. Okulundaki başka bir öğretmen ile beraber bu konuya yoğunlaşırlar. Şule ve Cengiz'i zor gnler beklemektedir. Öbür tarafta Zeynep'e gelen bir düğün daveti yüzünden gerginleşir. Alacağı karar ailesi ile ilişkisine yeni bir yön çizmesine neden olacaktır. Melek için dışarısı evden daha güvenli gelmektedir. Bir akşam günü tavşanıyla dışarıya çıktığı gün başına gelecekleri bilmemektedir. Zeynep üniversite için bir başvurur yapar ve kabul edilir. Nihayetinde istediği işi alır. Fakat hayatı başına gelenlerde sonra değişecektir. Bir gece kötü bir şans sonucunda hayatları birleşen Zeynep ile Melek dönüşü mümkün olmayan bir yola girerler. Yolun sonunda ne olacağını bilmeden tehlikeli bir maceraya girerler ve başlarına gelecekleri bilememektedirler.
Yayınlandı: 27/10/2016
zeynab demiş ki;
hi i was wondering how to put English subtitles as i dont understand the Turkish language but i cant help but simply love them there so good.
09.04.2020 - 20:42
5   0

Zeyno demiş ki;
Aglaya aglaya mahvoldum
12.11.2016 - 09:22
6   1

Ayisigi demiş ki;
SEFA senin sorulari bende merak ediyorum,Cahide Zeynepi evlat edinmis sonra diger ikinkizi dogmus. Orjinalindede Zeynep soguk bir karektermis,ailesiyle kirilma noktasini bende merak ediyorum. Esasinda kötü anne yoktur,Suleyi de kötülüge iten Coskun. Kendisi yillardir bana ve Guzem e cesitli otlar ismi takiyor bir allahin kulu kendi grubundan ne kiniyor ne sorguluyor. Ben masum bir kac sebze ismi yazdimmi ortalik inliyor yawww-:))
03.11.2016 - 12:15
5   0

Sefa demiş ki;
AYISIGI hos bulduk !Cansu dere hayrani oldugum icin bu diziyi kacirmam imkansizdi.izleyeceyine sevindim.sen seni senelerdir cekemiyenleri bos ver.bizler seni cok sever yazdigin her yorumu seve seve okuruz.saygideyer bi yorumcusun iyiki varsin bu sayfada ve hayatda.sen terk etdiyin dizilere yazan yok.o yuzden takma kafana curuk MAYDANOZ kokan yorumlari.Bu dizide babalik nasil bi canliysa Babam ve ailesinde amca bu babaliktan on kat daha pislik biri.Meleyin annesi her ne kada koca duskunu ezik bi mahlukatsa kirgin ciceklerde Mesude karakteri daha da iyrenc.dizidede olsa bu karakterlere tahamul etmek cok iyiki hayatda bu tur canlilarla karsilasmamisim(umarim AVRUPA da da yoktu!)koca icin cocugunu posete koyan getmesin diye ayaklara kapanan birine Anne demek ne kadar dogru bilemem.Merak etdiyim Gonul ne yapti senelerce hapis yatdi?avukat hanimin diger evlatlarida evlatlikmi?ne diye Zeynebi evlad edinmis kendinin zaten iki evladi olmus ve hala bu kadar cok seviyor ve evlatlarindan ayirmiyor
03.11.2016 - 01:23
2   0

Nikita demiş ki;
Dizi sosyal bir dram. Melekin durumu insanin icini acitiyor ama Melek hep mutlu olmaya calisiyor. Asil mesajlari veren Sule ve Cengiz. Melek günlerce o sogukta sorapsiz okula gidip geldi. Anne cocugu ne yediriyor, ne yikiyor, hic birsey. Ayisigi arkadas gibi benimde aklimdan gecti Cengiz o sahneden sonra Meleki taciz ettimi diye ama o ruj olayindan sonra kesin yapardi :((( Sule gelip kizini dövdü Cengizi dövecegine. En kötü sahneler Melekin cöplügü atilmasiydi. Cansu Dere soguk ve mesafeli kadini güzel oynuyor. Cocuklari sevmedigini söylüyor ama Meleki kurtarmak icin uzun zamandir bekledigi isini birakip gelecekleri belli olmayan bir yola cikti. Doguranmi anne yoksa cocugu zamanla büyütenmi anne? Zeynepin kücük kizla yetiskin bir insanmis gibi konusmasi hosuma gitti. Sinifa girdi ve Melekin bir sorunu oldugunu hemen anladi. Vahide Percimi bende sehirli bir kadin olarak görmek isterim.
01.11.2016 - 13:38
3   2

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba! ciao bella ragazze! Bende ikinci selamımı A nın eski türkçe sanacağı bir dilde yapayım ki, „bu alamancılar da türkçe yi unutmuşlar diye celallenmesin yine! Kullandığı her ikinci deyimi yanlış kulanma, noktalamadan anlamama ifade düşüklüğü dahil bir çok eksik ve yanlışları olan kişilerin alamancılar iki dilde yazıyor diye türkçeyi unutmuş diye aşağılaması pek eğlenceli oluyor. Ayşe arkadaşım dizi yorumun kısa öz bir şekilde diziyi çok güzel tanıttı bana. Bende yazmaya karar verdim. İkinci bölüme yazmaya başlarım. Sıra selin cimi razı etmekte. Eveet ..selin hanım hani ignore ediyorduk bu ayrık otuyla ısırgan otunun söylediklerini (sebzelere karşı otların mücadelesi bu sinemada!!!). Neden bırden gözün döndü? Bir yerden sonra olmuyor dimi?! Bak şimdi ayrık otu, benim köroğlu na el atmış. Ben bu tür muhabbetlere aile bireylerinin katılmasını düzeysiz bulan bir insan olmasam, yaşadığı yerdeki bütün erkeklerin bir dostu olduğu konusunda bir zaman önce bizi aydınlatan bu şirin kardeşimizin mutsuz luğunun ve hırçınlığının bu bahsettiği sebepten olduğundan emin olduğumu söylerdim . Ama dediğim gibi bana yakışmaz. Bu kızıldeniz kıyılarında oturanlara layık bir tutum. Ben mont everest de ikamet ediyorum. Bu nedenlede benim rahatlamak için bir silahım var: kalemim. Çıkardığım tırnaklarımı kötü yollara başvurmadan kelimelerimle batırma becerisine sahip olduğum için tırnaklarımı batırmak istediğim kişilerin aile bireylerini,şahsi durumlarını , sakatlıklarını ve özürlerini kullanmıyorum, her medeni insan gibi. Etkili olduğunu her zaman görüyorum. Ayrık otunun sebzeleri sevmediğine çok şaşırdım, malum ya her faydalı bitkinin dibinde biter . Aslında sebzeler onu sevmez ve sebzeciler bu otları ya yakarak ya da sökerek imha ederler. Birde ne okuyorum, ayrık otumuz bu diziye yazmak istemiyormuşta şimdi biz geleceğiz diye yazacakmış. Sayfaya şöyle bir göz attım şu ana kadar en çok yazmış olan o ve hiçbir yazısından böyle birşey çıkarmak mümkün değil. Deja vu gibi!! Pardon flash back diyecektim. Sevgili otlarımıza bunu öğretmemiz iki sene sürdü. Onlara öğretirken ben unuttum galiba! Selin cim bence sende gel bu diziye. Bu dizide senin yorumlarını gerektiren olaylar daha çok. Onun için senin gibi yorum yapan yorumcularda lazım. Sadece yorumdan çok ne olacak tahmini ve olanların özetini yapan yorumlar yeterli olmuyor bence. İkinci bölümde görüşmek üzere. Herkese iyi seyirler, otlar ve bütün psikologları hafif meşrep kadın yapan hariç.
01.11.2016 - 12:40
4   2

Ayisigi demiş ki;
Hosgeldin SEFA,bazilari önce biz geldik sonra Ayisigi diye belirttikleri icin bende bu sefer belirteyim dedim-:)) Neden benle ugrasiyorlar,söyle bir teorim var Sefa evde ki yoldaś ina,köroglusuna sinir oluyor ve sinirini benden cikarip rahatliyor-:)) Yada kendi ic dünyasinda o kadar mutsuz ki Gizem ve bana dikenli tirnaklarini gösterdikce rahatliyor-:)) Valla ben bu diziye pek bakmaya niyetli degildim ama sen var Gizem Sanem ve Canan var bakmaya devam. Hele hele sevmedigim sebzeler gelince iyice devam etmeye karar verdim...Cansu Dere nin ne Sila ne Ezel dizisini görmedigim icin performansi icin birsey diyemiyecegim. O kücük kizi da galiba televizyonda reklamlarda seyrettimdi.
31.10.2016 - 18:44
3   3

Sefa demiş ki;
her kese selamlar.Ozellikle Ayisigi arkadasa... sonunda Hatirla Gonuldeki gibi ikimizinde begendiyi bi dizi bulundu)))dizi icin yazdigin her bi kelmeye katiliyorum...muhtesem olmus..bazi dizilerdeki kadin oyuncular bu kucuk Melekden oyunculuk dersi almamlilar...bu diziye ilk yorumu ben yazmisim tanitiminda elim duserli olmus)))Iceride dizisine de ilk yorum bendendi kadin kadro mide bulandirdigi icin ilk bolumden zamani bosa harcamadim..)))ben Vahide Hanimi cok sever oyunculuguna kusur bulamamda sanki Feriha ve Goc zamani dizisindeki gibi ve annem dizisindede boyleydi gibi geldi...Cansu Dere her zamanki gibi degisik ve sahane ...Silada Ezelde hetta muhtesem yuzyilda konuk oyuncuyken bu kadar begenmemisdim...Ayisigi anlamadigim neden senelerdir bazilari bu sayfada seninle ugrasiyor cozemedim...bu sezon Babam ve Ailesinden sora begendiyim ikinci dizi...izliycem insallah sonuna kadar...diziye basarilar dilerim insallah uzun omurlu olur...emegi kecen her kese tesekkurler...!!!iyi seyirler)))
31.10.2016 - 02:10
5   1

SELİN demiş ki;
Sevgili GÖZCÜ, sevgili AYŞE yorumlarınızı kopyalayıp kendi nickimle gönderdiğim ve böylece kendi yorumlarım gibi lanse ettiğim için özür dilerim. Amacım sevgili GİZEM’e beni kim sanıyorsa o olmaya hazır olduğumu göstermek ve senelerden beri devam eden bu çatışmaya son vermek. Belki bu sefer eteğindeki bütün taşları döker ve işin cazibesi kalmaz. Ben yine Selin nickimle yorum yazmaya devam edeceğim . Yine sizlerin ben olduğumu iddia edenler olursa yorumunu kopyalayıp kendi yorumuma eklememde sizin için bir mahsur varsa belirtmeni zi rica ederim. Sevgiler.
31.10.2016 - 01:38
3   0

SELİN demiş ki;
Sevgili GÖZCÜ, sevgili AYŞE yorumlarınızı kopyalayıp kendi nickimle gönderdiğim ve böylece kendi yorumlarım gibi lanse ettiğim için özür dilerim. Amacım sevgili GİZEM’e beni kim sanıyorsa o olmaya hazır olduğumu göstermek ve senelerden beri devam eden bu çatışmaya son vermek. Belki bu sefer eteğindeki bütün taşları döker ve işin cazibesi kalmaz. Ben yine Selin nickimle yorum yazmaya devam edeceğim . Yine sizlerin ben olduğumu iddia edenler olursa yorumunu kopyalayıp kendi yorumuma eklememde sizin için bir mahsur varsa belirtmeni zi rica ederim. Sevgiler.
31.10.2016 - 00:19
3   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler