logo

Seviyor Sevmiyor 16.Bölüm izle

Özet: Yiğit, kazayı başına birşey gelmeden atlatmıştır fakat İrem için öyle değildir. İrem'in durumu ağırdır. Yiğit kendisini acil olarak hastaneye götürür, hayati tehlikesi geçer ancak İrem kendine geldiğinde ummadık bir durum ile uyanır. İrem geçirdiği beyin sarsıntısı sonucunda kısmi unutkanlık geçirir ve bu durumdan ötürü 17 yaşından bu yana olanları hatırlamaz. Tuna ile Deniz bu durumdan ötürü herşeyin ortaya çıkmasından korktukları için İrem'i Yiğit'in uzağında tutmak isterler. Herşey yoluna girdi derken Deniz'in annesi Elif'in Yiğit için kaleme aldığı ve bilinmeyen herşeyi anlattığı bir mektup işlerin karışmasına neden olur. İrem, denk geldiği Yiğit'e anlatmaması gereken birşey söylediğinde artık telafisi mümkün olmayan bir durum yaşanacaktır.
Yayınlandı: 01/11/2016
buket demiş ki;
senarist ve yapimcilar biraz izleyici yorumlarini önemselersede dizi karambola gelip erken final yapmasa :/
31.10.2016 - 23:32
0   0

buse demiş ki;
yine sacma abartilarla dolu bos bir bölümdü erken final yakin gibi duruyor. güzelim eglenceli diziyi mahvettiler bir konuda bu kadar uzatilmaz yaaaa
31.10.2016 - 20:09
0   0

Nurten demiş ki;
Kore dizisinde daha çok uzattiniz ama originalindan eser yok. Uzatmayin artik bizleri biktirdiniz. Gerçek ortaya çiksin haftaya yine ogrenmiyek fragmani oyle icap ettirmisler ben baktim baska kanal à bakacak.
30.10.2016 - 23:00
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler