logo

Kara Sevda 42.Bölüm izle

Özet: Kemal, Ozan'ı zehirleyenin kim olduğunu bulmak isterken Nihan'ı karşısında görünce şok olur. Nihan durumu açıklayacakken, buluşmayı düzenleyen kişi gelir. O kişi Emir'dir. Emir, Kemal'in tüm araştırmalarını izlemiştir. Nihan'ı da bilerek çağırmıştır ve cevap bulmak istediği soruyu orada kendisi cevaplar. Ozan'ın neden zehirlendiğini ve kimin yaptığını... Kemal büyük şaşkınlık yaşar. Nihan, Kemal'in bu durumu araştırmak istemesinden dolayı rahatsızlığını dile getirir ve Kemal'e bu işin peşini bırakmasını ister. Ancak Nihan'ın kafası bir noktaya takılmıştır. Sebebi de Kemal'in somut birşeyler bulmuş olabileceğidir. Kemal ile yeniden konuşmak için bir çare bulmak isteyecektir. Kemal, Ozan konusunda gizli kalmış sorulara cevap aldıktan sonra Emir'in anlayamayacağı bir yönden araştırmasını sürdürür ve biraz daha ileri gider. Nihan'ın bu durumun arka planında olmayacağını bilmektedir. Nihan, önemli ipuçlarını yakaladığında Ozan hakkında bir gerçek ile sarsıntı yaşar. Kemal, yaptığı araştırmalardan Emir'i haberdar eden bir köstebeğin varlığına inanmaktadır. Bu kişinin kim olabileceğini öğrenmekte Kemal'in önemli işleri arasndadır. Asu, Galip'in yaptığı teklifi düşünürken, diğer bir plan yaparak ailenin içerisine girme konusunda emindir. Vildan, Nihan'a ait deftere ulaşır ve bir vicdan muhasebesinin içine girer. Bu defterde olanları Kemal'in öğrenmesi gerektiği durum, Vildan'ın içini kemirir. Kemal ile Emir arasında yaşanan mücadele yoğunlaşır. Kemal, Emir'i yok etemk için çabaladağı mücadelesinde bir adım daha atar ve içerisinde Nihan'ın da yer aldığı önemli bir plan yapar. Bu durum, bir tarafta Emir diğer tarafta da Nihan'ın elindeki tüm dengeleri sarsacaktır. Emir, önemli bir deneyim yaşarken, Kemal iki kişiye önemli bir ders verir. Önemli olan, o iki kişiden birisinin Nihan olup olmadığıdır.
Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı ?
Kemal'in telefondan duyduğu ses kaydından sonra, Ozan'ın ölümünün intihar süsü verilmiş bir ölüm olduğunu anlar. Bundan böyle bu durumu açığa çıkarmak, Nihan'a karşı vicdani bir sorumluluk gereğidir. Kemal'in ilk durağı, mecburiyetten dolayı Zeynep'tir. Zeynep'in içinde tuttuğu sırlar çok tehlikeli sonuçlara yol açacak türdendir. Öbür tarafta Emir, Kemal'in kayıtları dinlendiğinden bir haber, hala Ozan konusunu araştırdığını anlayınca, daha etkili oyunlar kuracaktır. Kozcuoğlu şirketlerinin hisselerinin Nihan'a geçmesinden dolayı sıkıntılı olan Galip, Emir'in kendine gelmesi için Nihan'a bir oyun kurar. Nihan bu oyuna geldiğinde ilk testini Emir'e değil, Kemal'e ve kalbine doğru yapacaktır. Kemal'de Nihan'a doğru ilerledikçe, Asu ile beraberliğini içinde yitirmeye ve soğutmaya başlar. Kemal, Ozan'ın zehirlenmesine neden olan kişiyi araştırdığında, Emir ise geçmişe ait bir plan kurmuştur. Bu sırada Kemal'in çalışmaları ummadık bir zamanda, beklenmedik bir isim yüzünden tıkanır. Kemal bu ismi aştığı zaman, önünde kurulu duvarlar yıkılacak ve gerçeklere bir adım daha yaklaşmış olacaktır. Nihan, Eda ile zaman geçirmek için dışarı gittiğinde, geçmişi sürekli karşısına çıkar ve Kemal'e karşı duyduğu aşkı hatırlatır. O gece, Kemal ile Nihan'ın içlerindeki ses aynı yerde buluşmalarına vesile olur. Savunmasız bir şekilde yüzleştiklerinde, her ikisi birden kalplerine geçirdikleri mührü ortaya koyacaktır. "Sonsuza dek". Kemal ve Emir, Ozan'ın hayatını kaybetmesi olayında son hareketlerini gerçekleştirdiğinde, ortadaki tüm gerçekler anlamını yitirecektir.
Yayınlandı: 04/11/2016
Esra demiş ki;
Seni her gordugumde tekrar tekrar asik oluyorum o karakterine (KEMAL) ne buyuk ask nasi bi tutku Beni benden aslan o macolugun Keske dedirtten trk erkek turu karakterisin ne kadar dizide olsan Icinde bu karakter olmadan imkansiz Senin gibi bi erkek olsun tirilyonlarca borcum olsun sen deshet biseysin... Gelelim nihan oyle guzel kalbi saf temiz biriki kardesi ailesi ve kizi icin hayattindan vaz gecti kadinin hassi Iste dedirtticek hatun... Allah boyle kisilerle hem bizi hemde cocuklarimizi karsilastirsin. A$Ik olmayi sevmenin ne kadar kor gibi yaktigini goruyorum sizde sizi seviyorum u guys the best my favors.
04.11.2016 - 07:39
2   2

Aylin demiş ki;
Hersey güzelde nihanin dudaklari boyali yatmasi cok komik :)
03.11.2016 - 21:54
2   1

Gizemli demiş ki;
Herzamki gibi super
03.11.2016 - 20:45
1   0

Halime demiş ki;
Benim anlayamadigim: Bu insanlarin hic arkadaslari yokmu? Sosyal hayatlari yokmu? sadece birkac kisi surekli birbirini kowaliyor? Her bolum kapma kovalamaca bunkarin hic relax yaptigi yokmu? Hickimse tuvalete gitmezmi, kuzenleriyle arkadaslariyka bulusup ne bileyim bungee jumping yapar, kayak yapar, yufka acar,Nihan artik ressamligi da birakti..Inandirici degil hickimse..Cleopatra da biraz spor giyinse sci da peruk gibi..aslinda cok genc ve guzel kadin ama boyle cok teyze gibi olmus..
03.11.2016 - 12:04
6   1

Eliza demiş ki;
Her zamanki kimi cox gozeldi.
03.11.2016 - 00:06
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler