logo

içerde 8.Bölüm izle

Özet: Sarp, Celal'in herkesten sakladığı önemli sırrını öğrendikten sonra kafası bir hayli karışır. Melek'i üzmemek adına bu durumu saklar ve de beraberliklerine biraz mesafe bırakmak ister. Sarp'ın sadakatinden şüphe duymaya başlayan Mestan bu sıkıntısını Kebapçı Celal ile paylaşır. Mestan bu şüphelerinde haklı olup olmadığını anlayabilmek için Celal'den izin alarak Sarp'ın peşine takılır. Celal bundan evvel Mert'i Füsun ile Eylem'den uzak durma konusunda uyarmıştır. Şimdide Sarp için bişeyler bulması için kendisini Füsun'un yemekhanesine yollar. Yeşim, Sarp'ı uyararak Melek konusunda ki çekincelerinden bahseder. Melek'in kendisiyle oynadığını ve işi bittikten sonrada kullanılmış bir mendil gibi atacağını düşündüğünü söyler. Sarp, Mestan'ın kendisini her an takip ettiğinden bir haberdir. Ufacık bir hata dahi yapsa bunun geri dönüşü ve telafisi olmayacaktır. Bu sefer Sarp adına çıkmazlar yaklaşmaktadır.
Bir Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı ?
Eylem'in sokak çocukları hakkında düzenlediği haber, Melek, Celal ve Mert'in endişe duymasına neden olur. Celal bu durumu çözmesi için Mert'e görev verir. Mert bunu yapanın Eylem olduğuna ulaşır fakat kendisini korumak amacıyla durumu Celal'e anlatmaz. Yapılan haberde Mert kendi geçmişiyle ilgili bir bilgi bulur ve bunu takip etmeye başlar. Sarp telefonu çaldığı zaman "aşkım" olarak çalan kişinn Yusuf müdür olduğunu çakmaması için Melek'e karşı ufak bir plan düzenlemiştir. Füsun'un lokantasına birisi tarafından yerleştirilen Barış, bu kişiyle buluşur ve kendisinden ilk yapması gereken görev hakkında bilgi alır.
Yayınlandı: 09/11/2016
xolida demiş ki;
iy dizi ban cox sevdim
11.12.2016 - 22:49
2   1

Sefa demiş ki;
Ayisigi demisdim kimse cevapsiz kalmiyor bu hayatda...adminede tesekkurler cevap hakki tanidi...ve sende masallah hemen cozmussun )))Cagtay icin suc duyurusunu bende okudum...bilmem neden bu oyuncunun ozeli hicde perlak deyil hep kotu seylerle aniliyor...once uyusturucu simdi genclere kotu ornek...ama adamin hayat verdiyi karakterler cok seviliyolar...hakkini veriyoda ondan...ben onu daha cok Ferihada Emir olarak sevdim ve benimcun hep oyle olarak kalacaktir.ve hic bi oyuncu bence Hazal gibi yanina yakismadi...bu dizideyse izlemem icin Cagtay ve Aras haric hic kimse kendini sevdiremedi bana..belki ben mafiya dizisi sevmem o yuzden...bence bu dizi bu reytingle bu sezon bitmez...nasilsa ay yapim sakiz gibi uzatdikca uzatir...rettingi boyle devam iderse...
10.11.2016 - 00:22
0   3

sevin demiş ki;
AYISIGI ve CANAN ben biryerde okudum ama gercek olmayacagini düsündügüm icin ciddiye almamistim cunki ayrilma sebebi komikti güya Cagatay hesabindan icki reklami yapiyormus birileri onu mahkemeye vermis tv lerde görünüp genclere kötü örnek oluyor diye falan ama ben okudugumda daha dizi 3.bölümde falandi önemsemedim.bence ayrilmiyacak merak etmeyin.ters köse yaparlar Davut olmaz derim ama Coskun yada bir baskasi olsa niye kendini saklasin ki birlikte hareket edebilirlerdi.Davut olsa daha iyi olur ikinci kurban o olurdu.ben bunu kim yaptiysa devam etsin Celalin butün cevresindekileri teker teker öldürsün diyorum.CANAN arkadas Sarpin artik bence Celalin yanina girmesi mümkün degil konu Sadece Mestanin ölümü degilki Celal onun icerideki oldugunu biliyor artik o konuyada iyi bir kilif bulmalari gerekecek?bekleyip görelim artik
09.11.2016 - 22:21
0   1

Ayisigi demiş ki;
ISMET, BAYRAM hakli olabilirsiniz Coskun konusunda. Aklima yatti -:)) CANAN umarim Sevin yanlis duymustur.
09.11.2016 - 19:24
0   1

İsmet demiş ki;
Ayişiği kardeşim diyorsunki mestanı Davut öldürdü yada alyanak bence ikiside değil bence Coşkun öldürdü
09.11.2016 - 18:57
1   2

Bayram demiş ki;
hair mestany oldira davit degil ... a shey ismi neydi ya merti melegi sokaklarda dilancilik yaptyran o ishde cunki Celal onu oldirmeya chalishdi olmemish 6 bolumun sonun da ortaya chykmyshdy Sarp a yardim etti kach diye
09.11.2016 - 09:40
0   1

Ayisigi demiş ki;
SEVIN selam,ben Cagatay in diziden ayrilacagini hic okumamistim. Gerci orjinal filmde pek mutlu bir son olmamaisti-:(( Aynen bende senin gibi düsündüm Sarp iceri girmemisti ki Mestan in asildigini nasil biliyordu? Ehh senaristler bizler gibi ince eleyip sık dokumuyorlar-:)) SEFA sectigin cicekler bir harika,ince zekanin tebrik ederim-:))
08.11.2016 - 23:14
0   0

Canan demiş ki;
Bende Ayisigi arkadas gibi Sarp´in 8. bölümde desifre olmasina sasirdim....ama bu onun lehine dönecek diye düsününüyorum. Davutun Mestani öldürdügü ortaya cikacak, bence bunu Melek babasina ispatliyacak, yoksa Sarp Melek ile bulusmazdi, ve Celal Sarp´in sucsuz oldugunu anlayip sonra hatta onu ödüllendirecek diye düsünüyorum... Ve iyice "iceride" olacak....Sarp ölmez, ölürse diziyi bitirsinler izlemeyi birakirim, evlat acisi ceken anneler görmek istemiyorum artik. ...@sevin arkadas, Sarp yani Cagatay Ulusoy diziden ayrilacagi konusunda kesin bilgin mi var, yoksa tahmin mi? Yani eger öyle olursa gercekten cok sacma olur bence. Eger öyle olursa diziyi birakirm.
08.11.2016 - 22:34
1   2

sevin demiş ki;
Ben Cagatayin diziden ayrilacagini duymustum acaba dogruda o nedenle ölecek mi gelecek bölüm?yoksa bu Kadar abartmaya gerek yok elindeki kozu kullansa Celale (melek kizi diye)Mestani untur Celal.yada Davutun dolabindaki Melek resimlerini gösterse Celale.Mestan Sarp ile dövüs sahnesinde neydi öyle ninja gibi ücmalar falan.Sarp Yusufa diyorki tavana asmislar ne zaman gördüki iceri girmedi?Sarp Melege Umutun 3 yasindaki fotoyu gösterirken normalde Melegin tanimasi lazim yani cocuk 7-8 yasinda ne Kadar degisebilirki (ama cocuk oyuncu degisince Melekte sasirdi Tabii:))AYISIGI ben bu bölümde de sevmedim su Eylemi koca kirmizi ile cikis yaziyor kapida o sözde arastirmaci gazeteci tomografi diye daliyor neyse kaderde varmis diyelim:))Bence Yesim Sarpa abayi yakmis Davuta al Melegi kac diyor Sarpa uzak dur ondan diyor bu Celalden bile tehlikeli.önümüzdeki haftayi merak ettim acaba dizi Sarpsiz mi devam edecek?
08.11.2016 - 19:48
0   1

Ayisigi demiş ki;
Sarp Melek in Celal in öz kizi oldugunu müdüründen sakladi,iki köstebegimizde patronlarina isine geldiklerini söyleyip gelmediklerini sakliyorlar-:)) Sarp Melek in kimin kizi oldugunu ögrendikten sonra kendini geri cekmeye calisti,Melek in hediyesini bile atti bir köseye. Mestan bayagi akilli biri cikti,kuskularini Celal le paylasinca Sarp ten kuskulanmaya basladilar.. Ama hakli adamlar,Sarp iclerine girdiginden beri Yusuf müdür devamli karsilarinda,eskiden adami 20 yildir tek tük görmüsler. Ama simdi öyle degil,Yusuf zirt pirt karsilarinda-:)) Mestan Sarp a yem atiyor oda yutuyor. Sarp Celal in en ufak bir acigini görünce fazla heyecanlaniyor ve hata yapiyor. Hele o görüntüleri Celal in oglunun bilgisayarindan izlemesine ne demeli? Sarp in daha 8 ci bölümde desifre olacagini sanmiyordum. Bir sekilde yirtacak,belki Melek kurtaracak. Yada Sarp Celal e annemi,Eylem i birak yoksa Melek e senin kizin oldugunu söylerim diyecek-:)) Heyecan doruktaydi gercekten,Mestan i öldüren ya Davut sucu Sarp a atti ondan kurtulmak icin. Bu arada Mestan katilinin botlari Davut un botlarina benziyordu. Yada Yusuf un icerde bir adami daha var buda Alyanak. Ben Eylem i sevmeye basladim,karekteri bir hayli törpülediler eskisi kadar hareketleri,mimikleri batmiyor. Ses tonunu daha iyi kullanmaya baslamis. Bu Celal Mestani da kücükken almis yanina,adam cocuklari kacirttip sonra yanina alip kul kölesi yapiyor. O kanli gömlegi bunca zaman Sarp neden Yusuf müdüre arastirtmamis acaba? Sarp duygusal bir video cekti annesine,nedense icimden bir ses Sarp ölecek annesi ve Umut o video yu bir gün izleyecek diyor.. Mert te vicdaniyla hareket ediyor,Füsün a ve Eylem e birseyler yapmayacagina dair Celal den söz aldi. Gerci o psikopat Celal in sagi solu belli olmaz,onun ipiyle kuyuya inilmez misali..
08.11.2016 - 09:17
0   1

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler