logo

Kara Sevda 43.Bölüm izle

Özet: Nihan, Ozan'ın hayatını kaybetmesi olayı hakkında Kemal ile beraber hareket etmek ister fakat Kemal'in bu konu hakkında ciddi çekinceleri vardır. Emir'in atağa geçmesinden sonra bu çekincelerinde haklı olduğunu görür. Kemal ile Nihan'ın beraber planları daha ilk anda Emir'e karşı açıpa çıkma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Emir, Kemal'in bir gün önce Nihan'ı kullanarak verdiği dersin karşılığını almak için çalışmalara başlar. Kemal'in tüm ailesinin hedefine almıştır. Emir her hareketinde elini biraz daha güçlendirecektir. Öbür tarafta Kemal ile Nihan ikilinin sonsuza dek sürecek bağlantısını gösteren bir defter Soydere tarafından bulunur. Olan biten olaylardan sonra bu defterin ikili arasındaki bağı göstermesi kadar Kemal'in ölüm ile kalım arasındaki ince çizginin de kanıtı olacaktır. Nihan defterin evde olmadığını anladığında, hissedeceği korkuların bir tarafı kızına öteki tarafı ise sevdiği adama ait olacaktır. İkilinin çalışmaları, Ozan'ın ölümünde somut bir iz olduğuna dair ipucu bulmak üzerine yoğunlaşır. Kemal, ölüm araştırmasının Nihan'ı Zeynep'e yönlendirdiğini fark ettiğinde, Nihan'ın geride bırakmış olduğu önemli açığı anlayacaktır. İkilinin bu saatten sonra Emir'in arkasından çevirdikleri her işte çok daha fazla dikkat sarfetmeleri gerekmektedir. Kemal, Emir'in engel olmak adına nasıl ileri gidebileceğini kötü bir şekilde öğrenir. Kendisini aşarak ailesine giden bu mücadelenin karşılığını Emir'in yanına kar bırakmayacaktır. Ozan'ın hayatını kaybetmesi olayında ipucu bulabileceği yeni bir alan bulan Kemal, Nihan ile tekrardan görüşür. Ozan'ın yaşadığı o güne dair ortaya dökülecek bilgiler, Kemal'in avuçlarında son derece önemli somut delillere dönüşecektir. Emir'in dört bir koldan yaptığı ataklara karşılık Kemal'in cevabı, Kozcuoğlu ailesine bu zamana kadar ki en önemli sıkıntıyı yaratacaktır.
Bir Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı ?
Kemal, Ozan'ı zehirleyenin kim olduğunu bulmak isterken Nihan'ı karşısında görünce şok olur. Nihan durumu açıklayacakken, buluşmayı düzenleyen kişi gelir. O kişi Emir'dir. Emir, Kemal'in tüm araştırmalarını izlemiştir. Nihan'ı da bilerek çağırmıştır ve cevap bulmak istediği soruyu orada kendisi cevaplar. Ozan'ın neden zehirlendiğini ve kimin yaptığını... Kemal büyük şaşkınlık yaşar. Nihan, Kemal'in bu durumu araştırmak istemesinden dolayı rahatsızlığını dile getirir ve Kemal'e bu işin peşini bırakmasını ister. Ancak Nihan'ın kafası bir noktaya takılmıştır. Sebebi de Kemal'in somut birşeyler bulmuş olabileceğidir. Kemal ile yeniden konuşmak için bir çare bulmak isteyecektir. Kemal, Ozan konusunda gizli kalmış sorulara cevap aldıktan sonra Emir'in anlayamayacağı bir yönden araştırmasını sürdürür ve biraz daha ileri gider. Nihan'ın bu durumun arka planında olmayacağını bilmektedir. Nihan, önemli ipuçlarını yakaladığında Ozan hakkında bir gerçek ile sarsıntı yaşar. Kemal, yaptığı araştırmalardan Emir'i haberdar eden bir köstebeğin varlığına inanmaktadır. Bu kişinin kim olabileceğini öğrenmekte Kemal'in önemli işleri arasndadır. Asu, Galip'in yaptığı teklifi düşünürken, diğer bir plan yaparak ailenin içerisine girme konusunda emindir. Vildan, Nihan'a ait deftere ulaşır ve bir vicdan muhasebesinin içine girer. Bu defterde olanları Kemal'in öğrenmesi gerektiği durum, Vildan'ın içini kemirir. Kemal ile Emir arasında yaşanan mücadele yoğunlaşır. Kemal, Emir'i yok etemk için çabaladağı mücadelesinde bir adım daha atar ve içerisinde Nihan'ın da yer aldığı önemli bir plan yapar. Bu durum, bir tarafta Emir diğer tarafta da Nihan'ın elindeki tüm dengeleri sarsacaktır. Emir, önemli bir deneyim yaşarken, Kemal iki kişiye önemli bir ders verir. Önemli olan, o iki kişiden birisinin Nihan olup olmadığıdır.
Yayınlandı: 11/11/2016
Lisa demiş ki;
Kemal gibi adam arıyorum ama yok...
2 yıl önce
3   0

ceyran demiş ki;
Emir olmasa seryalin bir maraqi olmaz asudan menimde hec xosum gelmir emir cox yarasqli hemde rolunu cox gozel aparir onun ucun sevirik seryali birde niye bele narahat olursuz yormumuzu azerbaycan dilinde yazanda basan dusmursuz dusen dusur bu sizin prableminizdi biz dilimizi sevirik .
13.11.2016 - 09:09
0   1

Eliza demiş ki;
Jenibeans.diyorumki iyi oldu emire başqasinin ailesine zarar verince boyle oluyor.asununda yalani ne zaman ortaya cikacak abi kardeş ikiside bir birinden beter kan cekiyor her kesi aptal yerine koymuşlar nedense hic hazetmiyorum ben asudan.anlata bildimmi?
11.11.2016 - 12:49
0   0

Jenibeans demiş ki;
@Eliza, Keske yorumunu Turkce olarak yazsaydin.
10.11.2016 - 22:22
3   2

Eliza demiş ki;
Yaxşi oldu emire bes bilmirdiki camahatin ailesine zerer verende axiri bele olur.asunun yalani ne vaxt ortaya çixacag baci qardaş ikiside hamini gic yerine qoyublar qan çekir e ikiside bir birinnen beterdi
10.11.2016 - 00:34
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler