logo

Aşk Laftan Anlamaz 18.Bölüm izle

Özet: Murat ile Hayat'ın mutlu sona ulaştıkları gün aslında zorlukların başlayacağı gündür. Hayat gireceği çıkmazı bilmeden Murat'a eve demiştir. Murat karışık duygularla beraber bir tarafta aşkı bir tarafta öfkeyi yaşamaktadır. Öğrendiği bilinmeyenlerin baskısıyla beraber tüm hıncını Hayat'tan almaya başlar. Hayat ise Murat'ın bildiklerinden habersiz bir şekilde kendisini suçlu görür ve söylediği yalandan dolayı Murat'ın bu şekilde davrandığı zanneder. Fakat öyle kolay bir şekilde pes etmeyecektir. Murat kendisini affedinceye kadar mücadelesini sürdürecektir. Murat bu yaşananların arasında Haşmet Dede'nin Hayat'ı geri alma isteğine direnirken beklemediği bir gerçek ile daha yüzleşecektir.
Bir Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı ?
Murat’ın Hayat’ı Giresun yolunda durdurması ikisi için yepyeni mutlu bir başlangıç yaratsa da bu aşk büyük bir sınavın içine düşer. Hayat’ı tüm yalanlara rağmen affetmeye çalışan Murat’ın önünde şimdi bir engel daha vardır. Hayat’ın Dedesi Haşmet... İki ailenin geçmişe dayanan bağlarının da ortaya çıkmasıyla Murat, Hayat’ı tamamen kaybetme ihtimaliyle yüz yüze gelir. Haşmet ve Murat arasında yükselen savaşın galibi kim olacaktır? Tüm zorluklara rağmen Hayat’ın elini bırakmayan Murat’ı beklemediği yerden gelecek başka bir darbe alt üst eder. Önce Hayat, şimdi annesi... Geçmişin hatalarının bedelini Hayat ve Murat ödeyecek, ortaya çıkan sır ikisinin hayatında büyük bir kırılma yaratacaktır.
Yayınlandı: 14/11/2016
nusaba demiş ki;
Bu dizi Final olmasın, cok severek izliyoruz Haşmet beyle Azime hanımın arasında olan kapışmalarını merak ediyoruz. Geçmişde ne yaşamışlar dizide açıklayacakmısınız. Teşekürler
12.11.2016 - 12:17
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler