logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Diriliş Ertuğrul 65.Bölüm izle

Özet: Candar Bey'in daveti sonrasında Çavdar'ların obasına gelen Ertuğrul Bey, burada beklemediği bir teklif ile karşılaşır. Kendisine iletilen ortak kilimhane teklifi sonrasında Ertuğrul'un cevabı ne olacak ? Bir yanda Kayı obasının başındaki ekonomik problem, öbür tarafta ise en başından beri Ertuğrul ile anlaşamayan Ural Bey'in oluşu. Ertuğrul'un varacağı kararda hangisi etkili olacak ? Yeni topraklarda var olan yeni kurallar Ertuğrul ve obası adına iyi şeyler getirmez. Kervanın talan edilerek şehit olanların yanında Ertuğrul'un alacağı bir haber yeni bir umut doğruacak ? Gelmesi beklenen fakat geciken bir gelişme, obanın toprakları üzerindeki geleceğini ne türden etkileycektir ? Kervanda ağır bir şekilde yaralanan Turgut Alp için şok edici bir gelişme yaşanacak. Bunlara ekstra olarak Ertuğrul Bey'e borcu olan Haçaturyan ise gerçekleştireceği son adımla sonuca ulaşabilecek midir ? Batuhan'ın kervan baskınında düşürdüğü hançerin Aliyar'ın elinde olması Ural Bey'i karışıklığa iter. Ural Bey, bu olayın esrarengizliğini çözmek için neler yapacak ? Öbür tarafta Ertuğrul Bey'i Hanlı Pazar'da görmek istemezken, ummadık zamanda gelen ortaklık teklifi karşısında ne yapacak ? Hançerin Ertuğrul Bey’ in eline geçmesine engel olarak Kayı Obası ve Çavdar Obasının arasında çıkacak bir çatışmayı engelleyen Aliyar ise Toktamış Bey’in ölümü ardındaki sır perdesini aralayabilecek mi? Hanı ve pazarı hükmü altında tutan Simon, ticari savaşı aleni yürütürken, haçlılar için gizliden yürüttüğü savaşta da boş durmamaktadır. Sultanın casusunu öğrenme yolunda çok büyük bir adım atan Simon bu hedefine ulaşabilecekler mi? Bütün bu olaylar olurken yaşanacak hangi gelişme Simon, Ural Bey ve Ertuğrul Bey üçlüsünü aynı masa etrafında toplayacak?
Bir Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı ?
Kayı obası uzunca bir süre geçirdikleri sıkıntıların ardından yaptıkları kilim ticareti sayesinde rahatlarlar. Fakat bu seferde kilimleri taşıyan kervan baskına uğrayınca yeniden sıkıntılar baş gösterir. Ertuğrul Bey adına zor zamanlar gelmiştir. Obasının sıkıntıları daha yeni gidermiş olan Ertuğrul, yeniden baş gösteren maddi sıkıntılardan sonra kaybettiği askerlerininde acısıyla hepten ne yapacağını bilemez bir hale gelir. Bir tarafta intikam duygusu öbür tarafta siyasi sıkıntılar arasında sıkışan Ertuğrul acaba nasıl bir yöntem izleyecektir ? Hırsına yenik düşen Ural Bey, emrini verdiği baskına yüzünden bir risk içerisindedir. Gerçekleştirmesi gereken durum kendisine yöneltilen suçlamaları ortadan kaldırmaktır. Simon olan bitenleri uzaktan seyreder ve bulduğu fırsat ile beraber dengeleri alt üste etme şansına sahip olmuştur. Elindeki bu kozu hiç çekinmeden kullanacak olan Simon acaba amaçlarını gerçekleştirebilecek midir ? Aliyar, obaya ani bir şekilde girmiştir ve bu ateş çemberinden kurtulabilecek midir ?
Yayınlandı: 18/04/2017
Reyyan demiş ki;
Saygıdeğer arkaşalar benim ne Facebook ne de Twitter ne başka bir yerde sayfam var o yüzden olanının varsa rica ediyorum benim yazdıklarımı lütfen Oray\'a aktarin o kendini bir şey zanneden Okan Bayülgen pislik nasil ve ne cüretki bizim o dönemdeki insanlar ve tarihimize hakaret ediyor yücerabimim onun gibi insanlara hak Eti\'yi Cezayir versin inşallah. Ne Allahhi ne de dinimizi biliyor eyer bilseydi böyle bir pislik olamazdı. Allahtan diriliş Ertuğrul dizisine daha çok izleyıcısi olsun. İnşallah hep böyle doru yol dan gider. Allah bütün müslümanlarin yardimcisi olsun
18.11.2016 - 03:04
0   0

Mehmet demiş ki;
Süper yapiyonuz bu isi
16.11.2016 - 22:15
0   0

Mehmet demiş ki;
Cok iyisiniz cok cok
16.11.2016 - 21:59
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler