logo

Cesur ve Güzel 2.Bölüm izle

Özet: Cesur'un arzu istediğinden dahası gerçekleşmiş, Tahsin Korludağ yangının ardından kendisine güvenerek borçlanmış ve evinin kapısını açarak kendisini en baş köşeye koymuştur. Sühan ise aynı şekilde iki defa minnet duymaktadır. Cesur, evde kendisine ait özel alan oluşturur. Sühan bu esrarengiz kişinin kim olduğuna dair ilgi duyar. Kendisinde huzursuz olmasına neden olacak birşey vardır. Bir taraftan Bülent'e karşı hislerini çözmeye çabalarken öbür taraftan bu esrarengiz kişiliğin çekim alanına girmemek için uğraşır. Cahide, olayları kendi faydasına dokunacak şekilde yön vermekte ustadır. Bülent kendisine önemli bir kozu verir. Öbür tarafta Cahide'nin planlarını yürüttüğü dostu Hülya ile Bülent bir şekilde karşılaşırlar. Cahide ciddi tehlikeli bir durumda olduğunun farkına varmıştır. Büyük sırların gizlendiği ilçede Adalet de yangının etkilerini geçmişe doğru iter. Tahsin ile Adalet'in gizlediği durumu Mihriban açığa çıkarmak konusunda kararlıdır. Sühan bir fırtınaya doğru girdiğini bilmeden, Cesur'u saklı bir şekilde araştırmaya ve izlemeye başlar. Cesur'un adım adım tuzağa çektiğini bilmemektedir. Sühan bir av, Cesur ise avcı misali ilerlemektedir. Cesur amacına ulaşır, izin verdiği şekilde Sühan'ın bilgileri toplamasını sağlar. Ve arkasında iz bırakmaz. Fakat Sühan sivri zekası sayesinde, ipuçlarını yeniden bulmayı başarır. Bu seferde av ve avcı rolleri tam tersi olarak değişmiştir.
Bir Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı ?
Merakla beklenen dizinin senaryosunu Ece Yörenç yazdı. Yönetmenliğini ise Ali Bilgin yapıyor. Gizemlerle dolu hikayede Kıvanç Tatlıtuğ geçmişini takip eden Cesur, Tuba Büyüküstün'de bilindik bir kozmetik şirketinin patronu Sühan olarak ekranlarda olacak. Büyük oyuncu kadrosuyla merakları üzerine çekenen dizinin konusu ise şu şekilde; Günlerden birinde Cesur isimli yakışıklı ve gizemli bir kişi, sakin ve kendi halinde bir yer olan "Korludağ" kasabasının içine bomba etkisi yaparak gelir. Henüz ilk ayağını bastığı anda çok güzel bir kadın olan Sühan ile karşılaşır. Bu olağandışı karşılaşmasının ardından ikili birbirlerine karşı engel olamadıklar bir çekim etkisi yaşarlar. Fakat ikisininde bilmediği bir konu vardır. İkilinin gelecek ve huzur hayalleri geçmişten beri süre gelen düşman olan iki ailenin bu ilişkinin karşısında durmasından sonra kavuşması imkansız olan bir aşka yelken açar.
Yayınlandı: 20/11/2016
Alev demiş ki;
Senaryo ne kadar ise yaramaz. Yazik yani...
28.11.2016 - 14:18
0   1

selim demiş ki;
ister güzide bir gözcü, istersen bir çiçek ol farketmez. Şunu bil ki, inatçı insanlar kendi aralarında üçe ayrılır; dik kafalılar, boş kafalılar ve kalın kafalılar diye işte bu hiç değişmez..
26.11.2016 - 09:33
0   0

selim demiş ki;
Bir cümle yeter sözden anlayana, destan yazsan fark etmez laftan anlamayana.
26.11.2016 - 09:25
0   0

gözcü demiş ki;
Laf söyledi bal kabağı, koy tabağa, ye sabaha!
25.11.2016 - 23:32
0   0

selim demiş ki;
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı kötektir...
25.11.2016 - 10:47
0   0

LaLem demiş ki;
Selam berran dost. Eşinin durumunu düzelmesine sevindim. Yazdıklarına katılıyorum. Benimle ilgili olumlu satırlarına şükran. Sana da teşekkürler ayşe kardeş, bilhassa derya ve zeynep niklerine yazdıkların cukcuk olmuş. Daha öncede söylemiştim ben nokta koyma konusuna pek sıcak bakamıyorum bu kişi mevzubahis olunca, çünki çözüm değil, onun telinden çalmak gerek. Ben kendi stilimde yorumlarıma tabii devamedeceğim. ikinizi de çok öptüm./Ballım senin diziyi yorumlamana kimse karışmıyor sen tahrik ve gönderme yapmadığın sürece. Başkalarının aralarındaki diyaloğu ti ye alan ve devamlı şahsi gönderme ve tahrik yapan bir kişinin karşısındakinin de kendisini savunmasına şaşırmaman gerekir. Ben, bana ve dostlarıma sataşmayan kimseye sataşmadım, sataşmam ve bu ilelebet böyle olacaktır. Bu sefer olduğu gibi başlatan hep sendin bu da değişmedi değişmiyecek. Bunu hangi sayfada yaptığın mühim değil. Kıskanma konusuna gelince ayşe kardeşimin zeynep nikine yazdıklarına katılıyorum. Ama sen öyle sanıp mutlu oluyorsan dükkan senin. Nihayet her insanın kendini önemli hissettirecek bir şeye inanmaya ihtiyacı var. Kocaman öpüldün. Yeni bölümde buluşmak üzere herkese iyi seyirler.
24.11.2016 - 20:42
0   0

Ayisigi demiş ki;
BERRAN madem kimseyi IRGALAMAZ diyorsun o zaman lütfen benide rahat birakin istedigim tarzda,sekilde cesur ve güzeli yorumlayim ti ye alinmadan,kimsenin dalgasina maruz kalmadan ANLADIN MI bunu? Benim dizileri yorum tarzimda kimseyi IRGALAMASIN öyle degil mi?
24.11.2016 - 15:38
0   0

Berran demiş ki;
Tesekkürler can dostlarim...sevgili LaLemcan ve sevgili AYSE arkadasim.,sagolun tetkikler bitti yarin MRT ve cumartesi wird entlassen Esim!!!! Sorun yüksek tansiyondu.Cok sükür simdi normale döndü:-) Evet Arkadaslar., Ne gerek varki??? Surda 2 satir biraz düsündüklerimizi paylasiyoruz.Veeee... bunu keyfimiz nasil isterse öyle yapariz...Buda kimseyi irgalamaz( Sorry :-(( argo gibi ama esasinda ÖZ TÜRKCE !! Bazi arkadaslar bilirler Türkceyi cok iyi bilen ASI den Yorumdas "ACEMIDEMIRCI"den ögrenmistim!!! Evet kim kimi begeniyor oyuncu olarak veya begenmiyor. Kimsenin karismaya hakki yok...Birakin insanlar ÖZGÜRCE fikirlerini beyan etsinler.Zatensu siralarda BASINDA büyük sorunumuz var.Birde burda yasanmasin böyle nahos durumlar.Selin gel artik!! Cok kaldin ÖTE lerde!! Esin nasil? Tekrar gecmis olsun.LaLemcan AYSE arkadasimiz hakli senin esprili yorumlarin adeta CESNI tesiri yaratiyor.Esasinda DÜZ YORUM olarak tahrik ve gönderme olmazsa güzel yorum yazan Arkadaslar var ve öyle dvm etmelerini tavsiye ederim.HOSCA KALIN SEVGIYLE KALIN.Kucak dolusu sevgilerimle öpüyorum Candostlarim*_*
24.11.2016 - 13:49
0   0

derya demiş ki;
Ayşe Hanım zeynep hanımla ben aynı kişi değiliz. bir yerde nokta koymayı bilmeliyiz diyorum.. her iki tarafta tabi ki. saygılarımla.
24.11.2016 - 11:13
0   0

ayşe demiş ki;
Selam Zeynep Hanım, tavsiyem Derya Hanımaydı. Yoksa siz Derya Hanımmısınız, veya hatta.......? Neyse farketmez. Kıskanma konusunda hemfikiriz. Kim kimi konusunda hemfikir olmamızsa mümkün değil. Bununda beklenti, değer ölçüleri ve tatminle ilgisi var. Kısacası farklı kulvarlaydayız. Bu konuyu burada noktalıyorum. Selamlar
24.11.2016 - 00:44
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler