logo

Aşk Laftan Anlamaz 19.Bölüm izle

Özet: Hayat, Murat'a karşı af dilemek ve tekrar eski günlerdeki gibi olabilmek için çaba gösterirken bir anda beliren esrarengiz kadın tüm herşeyin bozulmasına neden olur. Murat'ın tüm herkesten sakladığı bu gizemli kadın yani Hazal acaba kimdir ? Murat'tan şüphe duyan Hayat ise zor bir seçimde bulunmak zorundadır. Gazetede çıkan haberleri sindiremeyen Haşme Dede Sarte'ye gider ve bu durumdan dolayı işler iyiyden iyiye karışacak gibi görünmektedir.
Bir Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı ?
Murat ile Hayat'ın mutlu sona ulaştıkları gün aslında zorlukların başlayacağı gündür. Hayat gireceği çıkmazı bilmeden Murat'a eve demiştir. Murat karışık duygularla beraber bir tarafta aşkı bir tarafta öfkeyi yaşamaktadır. Öğrendiği bilinmeyenlerin baskısıyla beraber tüm hıncını Hayat'tan almaya başlar. Hayat ise Murat'ın bildiklerinden habersiz bir şekilde kendisini suçlu görür ve söylediği yalandan dolayı Murat'ın bu şekilde davrandığı zanneder. Fakat öyle kolay bir şekilde pes etmeyecektir. Murat kendisini affedinceye kadar mücadelesini sürdürecektir. Murat bu yaşananların arasında Haşmet Dede'nin Hayat'ı geri alma isteğine direnirken beklemediği bir gerçek ile daha yüzleşecektir.
Yayınlandı: 21/11/2016
dreamy demiş ki;
Belkide küçücük sandığımız bir yalan, büyüyüp nasılda hayatını zindana çevirir, çok büyük bir örneği olmuş bu dizi. Düzeltiyim derken elinde kalması. Başta sevmiyordum bu diziyi bu kızın yalanlarından dolayı, ama sonrasında senarist çok güzel işledi diziyi. Paylaşım için teşekkürler.
21.11.2016 - 13:29
2   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler