logo

Kiralık Aşk 62.Bölüm izle

Özet: Pamir, tüm bildiği şeyleri söylemek için Türkan'ın yanına gidiyor. Defne'de Ömer'in evine gidiyor. Acaba bundan sonra olaylar nasıl gelişecek ? Öbür tarafta Sinan, Seda'ya bir söz verdiğinden dolayı Ömer ile konuşarak razı gelmesini sağlaması gerekiyor. Ömer'i ikna edecek kişi kim olabilir ? Tüm herkesin kafasında bir isim beliriyor. O isim de tabiki Defne'den başkası olamaz... Bakalım Defne, Ömer'in razı gelmesini sağlayabilecek mi ? Lara hastalaıyor. Seda kendisini çok kötü hissediyor. Çocuğuna yeteri kadar ilgilenemediğini düşünen Seda'nın ani bir şekilde ayrılmak istemesi ile Sinan ne yapacağını bilemez bir hale geliyor. Ömer ile Defne beraber bir ev partisi düzenlemeyi düşünüyorlar. Beraber alışverişe çıkarak, eve gelecek arkadaşlarını güzel bir şekilde ağırlayabilmek için yemek yapma hazırlığına girişecekler. Tüm herşeyin gayet iyi sürdüğü bu ev partisinde, Ömer'in başına hiç ummadık bir olay geliyor.
Yayınlandı: 27/11/2016
Esra demiş ki;
İyiydi güzel ama pamir yeter artık
4 yıl önce
5   1

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Mis demiş ki;
Buradan da anlaşılıyor ki senarist senaryoyu kıciyla yazmış.belliki hayat tecrübesi hiç yok.amirin odengeyi ispiyonlamamasi aşk olarak gösterilmiş.bu ne büyük aymazlık.bu senaristin hayat tecrübesinin sadece giyim kurmadan ibaret olduğu anlaşılıyor.sosyetik çevresinde sanıyorum ilişkiler böylesini pervasız ilerliyor.dizilerin türk aile yapısını bozmaya yönelik olduğunu düşünüyorum.iki saflık dizilerle insanların beyni uyuşmuyor .meriç aleminin hiçbir dizisini izlemem bi daha ,yazık .böyle saçma algilarla insanlar yanlis yönlendiriliyor.hala kuzeninin sevdiğine asılan ,kuzeninin sevgilisini ispiyonlamamasi erdem olarak gösterilmiş.bunu izleyen gençlerin ne düşünmesi bekleniyor.dengenin güzel ve aptal gösterilmesi.iso için ömerli reddetmesi.ne yazıkki türk dizilerinde karakter yaratilamiyor.necmi pilici çalışmayan o yaşında baba parası yiyen bir,cıvık bir adamı en ne oldu da birdenbire olgun bir adam oldu.ömer sert son sözü söyleyen,olarak gösterilse de son sözü hep Sinanin söylemesi .gerçekten çok yazık .kendimize açıyorum.saçma sapan dizilerle vakit harcıyoruz bu arada atı alan üsküdar geçiyor
03.01.2019 - 23:14
8   24

Eliza demiş ki;
Guzeldi ama aysegul cevdetden bi kurtulsa bosansa sonrada isoyle evlense aysegulun sesi cikti sonunda.isonun anne ve ya babasi yokmu?
25.11.2016 - 23:41
8   2

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler