logo

Bana Sevmeyi Anlat 13.Bölüm izle

Özet: Haşmet, Alper ile Leyla'yı gözetlerken Berna'nın uyanma bilgisi herkesin şok olmasına neden olur. Berna'nın hafızasını yitirmesi ise ikili adına kötü bir durumdur. Onur'da büyük bir aşk ile bağlı olduğu Berna ile kavuşma hasretiyle yanıp tutuşmaktadır. Engin'in yaptığı evlilik teklifine evet diyen Ezgi'nin başına en sevinçli gününde kötü bir sürpriz gelir. Alper, Leyla'ya karşı hissettiği güzel duyguları özel bir hediye seçerek gösterir. Haşmet, Berna'nın tekrar gözlerini açmasını kutlamak ister ve Alper ile Berna için bir yemek tertip eder. Leyla'nın ismini her seferinde duyan Berna adına bu yemek özel bir yemek olacaktır.
Yayınlandı: 30/11/2016
cemre demiş ki;
13.bölüme kadar geldim şimdi ülkenizde kullanıma sunulmadı video diyor teşekkür ederim yani şimdi başka yerlerde aramak zorunda kalıcam
3 yıl önce
0   0

gizem demiş ki;
berna uyandı ve yavaş yavaş hafızası yerine gelmeye başladı. kaza öncesi çok önemsediği ve boşanmayı bile düşündüren aşkı uyandıktan sonra pek de akılcı bulmadı. duygularını hatırlamıyor mu acaba? leyladan huylandı ve kolyeyi de görünce rakip olduklarını anladı. abartılı bir şekilde alpere yanaşması çok iğrençti. böyle evlilik mi olur. geçmişinde aldat kocanı, sonra onun kıymetini bil. herşeyin unutulmasını dile. oldu bernacım demek geçti içimden. leyla alperle konuşunca çok mutlu oldu. ortada evlilik yok, sevgi ve saygı yok. üstelik aldatılmış bir koca var. bu durumda kurtarılacak bir yuvada yok. o nedenle alper ve leyla aşkını destekliyorum. salih cananın kim olduğunu anladı. en yakın zamanda karşısına çıkar umarım. şimdi engini yok katil değilmiş diye aklamazlar inşallah. haşmet gibi karanlıklar kralının sağ kolu olup temiz kalması mümkün değil. bizi salak yerine koyup engini suçsuz göstermezler umarım. ezgiye üzüldüm. hak etmedi böyle bir şeyi. unutur umarım.
01.12.2016 - 18:48
0   0

Ayca demiş ki;
Neden 4 ncu part yok
29.11.2016 - 13:32
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler