logo

içerde 11.Bölüm izle

Özet: Alyanak, Celal'in yaptığı baskından kurtulmayı başarır. Bundan sonra canından olmamak için iyi bir plan yapmak mecburiyetindedir. Yusuf ile ekibi Akın Işık'ın hayatını kaybetmiş olduğunu haber alırlar ancak Celal'i işaret eden herhangi bir bulgu göremezler. Artık Alyanak'ın peşinde Celal ve adamlarının yanı sıra bir de Yusuf ve ekibi görgü şahidi olarak dinleyebilmek için peşindedir. Yüzüklü görünen kişinin Coşkun olduğu öğrenilir. Eylem'i kullanarak Celal'e bir pusu kurmak istediğindedir. Eylem başına gelenleri Mert ile paylaşır. Mert bir tarafta Füsun adına Umut'u bulmak için çabalarken bir taraftan da Coşkun'un hala yaşıyor olduğunu anlar. Yusuf müdür, Necip Uyanık kılığına bürünerek yeniden Sarp ile bir iletişim kurar. Her ikiside birbirinden habersiz olan iki kardeşin yolları hiç beklemedikleri bir anda ve beklemedikleri bir yerde rastlaşır.
Yayınlandı: 30/11/2016
Demektif Kurukafa demiş ki;
bunlar gerçekler like atmassanız ayı ölür
29.11.2016 - 22:12
13   69

Ayisigi demiş ki;
Sarp ve Mert in beraber oldugu sahneleri cok ender görebiliyoruz,ama bu bölümde bu giderildi. Ikiliyi ayni anda seyretmek cok keyifli gercekten. Füsün teyze bir bilse esasinda iki ogluda yaninda. Mert Eylem e iyice abayi yakmis,bol bol seni seviyorum demeler falan-:)) Sarp sanki Melek in öz kizi oldugunu bilmesini istiyor gibi,kiza manali manali Celal ve Melek ile iliskisini yorumlamalar. Bir taraftan Sarp in bir taraftan Mert in Alyanak i bulma cabalari ilgincti. Biri güya Celal e hizmet ediyor ama bilgileri müdur Yusuf a ulastiriyor,digeri güya müdürün en iyi polis elemanlarindan biri ama müdüre hizmet ettigi falan yok. Adeta Yusuf un önüne taś koyuyor,hizmet ettigi Celal babasi. Bir ara Yusuf uyanacak teskilattan biri Celal e haber ucuruyor sanacak dedim ama nerde müdürde o akil-:(( Sarp ve Mert in sahneleri eś zamanda gitti,cok güzeldi. Biri Celal e agirdan alicagim diyor digeri Yusuf a-:)) Bu bölüm gercekten Mert Umut icin calisti,garibim bir bilse Umut kendisi-:)) Mert Eylem sahneleri güzeldi. Bak öpeceksen fazla uzatma simdi tam zamani Eylem in bu repligine bayildim-:) Tak tak takatak ortaya cikti ve Mert bir adim daha gerceklere yaklasti ,en kisa zamanda kim oldugunu ögrenmesini istiyorum. Alyanak kaygan balik gibi hep kayip gidiyor,tek bir lirasida yok bakalim ne yapacak. Coskunla Celal e karsi birlesmesin mi? Cok merak ediyorum Sarp yalanci müdürünü onu oyuna getiren Yusuf u affedecek mi? Ah Sarp gözlerin nasilda dolmustu,müdürün sinsi ihanetinden bayagi sarsildin belli. Melek bir ara Mert e neden Sarptan hoslanmiyorsun dedi,bende gercekten merak ediyorum nedenini? Ama cevap vermedi Mert. Dizilerde biliyorsunuz kan cekme olayini devamli islerler ama burada kan cekme olayi hic yok-:)) Mert Coskunu gördügünde Aras cok muhtesem oynadi helal olsun,ayni sekilde Cagatay da müdürüm biliyorum sensin cik ortaya dedigi sahne. Iki oyuncuyuda izlemek cok zevkli gercekten. Artik Sarp in müdürüne eskisi kadar güvenecegini sanmiyorum,iki kardesin beraber hareket edecegi günler cok yakin... En kisa zamanda Mert in "kimim lan ben" sorusuna cevap alabilmesi dilegiyle...
29.11.2016 - 09:07
8   5

Sanem demiş ki;
Alyanak sinsi cakal biri ama yine de diziden ayrilmasini istemiyorum. Korkarim Sarp mafya rolunu sevecek ve polisligi birakacak, ki sevinirim. Yusufu sevmiyorum. Acaba Coskun Merti tanidi mi? Melegi tanidi cunku hep Celalin yaninda. cok merak ediyorum.
29.11.2016 - 07:40
9   3

Ravshan demiş ki;
Yaaaaa, arkadashlar, bu kadar fon muzigi mi olur?! Lutfen, bir az kisiniz muzigi!
29.11.2016 - 05:28
2   7

Ayisigi demiş ki;
Köstencelinin geri gelicegini hepimiz tahmin ediyirduk herhalde. Adam sicak bir karsilama ile geldi ve yine cok sicak bir karsilama ile ugurlandi-:)) Eger günün birinde Sarp polislik meslegine cesitli nedenlerden dönemezse mafyaci olarak kalmayi yeglerse ben sevinirim,cünkü o rol üstüne cok iyi oturmustu ve bir hayli karizmatikti. Ben karekter olarak bazi yönlerini Sarp ve Davut un birbirlerine benzettim,örnegin ikiside cok cabuk gaza geliyorlar,öfkelilier,gözü kara görüyorlar. Ayni kadina ilgi duyuyorlar,Sarp nasil tek basina dalip annesini ve Eylem i kurtardiysa Davutta gecen bölüm Akin Isik in adamlarini tek tek indirdi. Bu arada senaristin artik Davut un gecmisine bir el atmasini istiyorum,nerden geldi,neyin nesiymis. Yeni bölümde Yusuf Alyanak i bulsun diye Mert i Celal de Sarp i görevlendiriyor. Iki kardes karsi karsiya gelicek,bu ikilinin sahnelerine bayiliyorum. Alyanak ise kacacak delik ariyor-:)) Merakla yeni bölümü bekliyorum merkez-:)) Iyi seyirler.
28.11.2016 - 00:08
3   3

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler