logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Diriliş Ertuğrul 67.Bölüm izle

Özet: Yaşanan baskının ardından olay yerine gelen Ertuğrul Bey, oğlu Gündüz’ü ağır yaralı olarak bulmuştur. Yediği ok sonucunda yaralanan Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Bir yanda Gündüz’ün acısı, diğer yanda Halime ve Aslıhan’ın eşkıyanın elinde olması Ertuğrul Bey’in hangi zor ve tehlikeli adımları atmasına vesile olacak? Simon ve Selçuklu Sarayındaki casusun gizli görüşmesini izleyen Kayı alpları Philip ve adamlarının pususuna düşmüşlerdir. Alplar bu pusudan kurtulmaya çalışırken hangi bedeli ödeyeceklerdir? Öte yandan gizli görüşmenin takip edilmesini fark eden sadettin Köpek, Simon’un bu zafiyeti karşısında ne yapacak? Ural’ın kurduğu planın işlemeye başlamasıyla Halime ve Aslıhan, eşkıyanın eline esir düşmüştür. Bu gelişme karşısında Candar Bey ve Çavdaroğlu Obasının atacağı adım ne olacak? Ural ise kendini bu işten nasıl sıyıracak? Eşkıyaların baskın haberini Petrus’tan öğrenen Simon ise bu gelişmeyi kendi çıkarı için nasıl kullanacak? Simon, gizli buluşmanın ortaya çıkmasının ardından Sadettin Köpek karşısında zor duruma düşmüştür. Hangi adımı atarak bu zafiyetini giderecek? Bunun yanında ta en baştan beri Kayıları ve Çavdarları birbirine kırdırmaya çalışan Simon’un, bu amacını gerçekleştirme uğruna yapacağı büyük hamle ne olacak?
Yayınlandı: 18/04/2017
Reyyan demiş ki;
Saçmamı yazdığımın nesi saçma Eyer a.s.Alinin üzerıne bir Bilgin varsa ozaman ne demek istediğimi anlardın o her hangi biri değildi Peygamber efendiğimiz a.s. Muhammet s.a.s. Bile ona karşı çok saygılıdı Hiç kimse onlar gibi olamaz Bence sen benim ne demek istediğimi bi arştir O zaman anlarsin
04.12.2016 - 04:11
0   0

Ali demiş ki;
Saçma bir cümle kurmamış mısın? Kılıcı yüzünden Allah'ın aslanı manasına geliyor yazdığın cümle. Ayrıetten adamın adını Hz. Ali a.s dan alan adama kılıcını da Hz. Ali a.s ın kılıcı gibi yapmışlar. Neresi saygısızlık.
02.12.2016 - 18:56
0   0

Reyyan demiş ki;
Ben bu dizisinin hastasıyım ama Ali Yarin kilicini a.s.Alinin kilici gibi yapmaları bence çok yanliş ve ona karşı sağgısız olarak görüyürüm neden derseniz çünkü İslam aleminde bir tek onun kılıcı çiftliydi. Ne ondan önce nede ondan sor hiç kimsenin öyle bir kılıç vardı yeryüzünde ve ona buyüzden Allah\'ın Aslanı deniliyordu.
02.12.2016 - 03:34
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler