logo

Umuda Kelepçe Vurulmaz 6.Bölüm izle

Özet: Çıkan isyan sırasında Onur bir defa daha Fırat’ın hayatını riske atmayı başarır. Her şeye rağmen Fırat hem kendisini hem de kendisini bir saniye bile düşünmeden satan Onur’u kurtarıp kurtarmama arasında bir seçim yapmak zorundadır. İnci, mahkûm kızlar için iyi bir şeyler yapmaya çalıştıkça aslında geçmişinden gelen kendi yaraları da kanamaya başlıyordur. İnci’nin geçmiş izleri yavaş yavaş kendisini göstermeye başlar... Onur’un Fırat’a yaşattıkları Güler için bardağı taşıran son damladır. Ama Perihan bu sefer Güler’e boyun eğmeyecek, oğlunun daha fazla ceza almasına izin vermeyecektir. Şimdi hamle yapma sırası Perihan’dadır. Diğer tarafta Ceren ile Fırat ilişkisi de ileri gitmiştir. Her şey tam yolunda gidiyor derken bu sefer de İdil her şeyi berbat eder. Fırat ve Ceren belki de bir daha hiç görüşemeyeceklerdir
Yayınlandı: 11/12/2016
HASAN ARITÜRK demiş ki;
Filmin sonundaki Komser fetöcüye benziyor.Milletvekilide fetöcüyse gitti bizim garibin cd si.Böyle makam ve mevkileri kötü nitelikli insanlarla lekelemeyelim lütfen.Polis Polisliğini,insan insanlığını yapsın.Bir Milletvekilinde bu kadar güçmü olurmuş,bu filmi seyreden hiçmi Milletvekili yok,bu vekile ve oynadığı senaryoya tepki göstermeliler.Yoksa biz hayalmi kuruyoruz,Meclisteki efendiler hep böyle özellik güzellik isteyenlerdenmi oluşuyor.
14.12.2016 - 14:13
0   0

sevin demiş ki;
Umarim Elif Onura iyi gelir ve Onur iyi bir karaktere dönüsür .Bu yasta bu Kadar öfke ve kin nefret ne ona iyi gelir nede bize:))
09.12.2016 - 23:18
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler