logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 114.Bölüm izle

Özet: Efsun iki önemli kayıp yaşamıştır ve bu konuyla mücadele etmek zorundadır. Durumu her geçen gün biraz daha kötüye giden Nuran bundan böyle konakta Ateş ile Bahar'ın yanında olacaktır. Herkes Efsun'dan kendisini gizliyordur. Sultan'da hapishaneye düşer düşmez Kenan'ın yönlendirdiği içeride bulunan birisinin saldırısına maruz kalır. Hayatındaki iki önemli varlıktan olan Efsun, Atahan ailesine karşı tekrardan atağa geçer. Başına gelen şeylerin hesabını ilk olarak Hülya'dan soracaktır. Ateş ile Bahar ikilisi her an Nuran'ın yanındadır. Nuran'ın hastalığını atlatarak esas ailesini öğrenmesi tek emelleridir. Fakat Nuran duyduklarından sonra hiç düşündükleri gibi bir tepkide bulunmaz. Nuran annesi olarak kabul ettiği Efsun'a ulaşabilmek için herşeyi deneyecektri. Efsun'da öc alma duygusuyla yine kendisine zarar vereceğinden habersizdir.
Yayınlandı: 27/12/2016
dora demiş ki;
bence Efsun ve Sultan hapiste oldurulsunler ve Dizi bitsin ...coooook uzadi SIKTIIIIIIIIIIII.....Fragman Nuran,Ates ve Bahar Isvicreye gitmisler iste tam FINAL e uygun... Ayrica bu neyin kafasi? Kadinin cocugu kundaktayken calip sahipleniyor.ve vermiyor.Hirsizligi burdadami mesrulastiriyorlar...efsun ve sultan pisligi cezalanmali hatta Secil bile...
26.12.2016 - 09:31
0   0

Umut demiş ki;
Galiba yine uzancak ve cok sacma olmaya basladi. En azindan bu sefer su reihan bu ates ve baharin destekcisi ciksin. Reihan sayesinde Nuran atese ve bahara baba desin. Reihan ardayla asik olsun efsun hapiste degil duygusal bi sekilde intihar etsin.sultan akil hastasi salih ise bogulsun. Zeynep gabimete destek ve evleri satirmayip zuhalin kardesiyle evlensin. Mehmet bey figene asik olsun.ve dedigm butun bu evlilikler final bolumunde hepsi ayni zamanda olsun unutulmaz diziler arasinda yerini garantileyip klise final bolumlerden farkli olur.
26.12.2016 - 06:27
0   0

çiçek demiş ki;
Bölüm güzeldi.Kötülük cezasını buluyor.Ama Sultanın başa dönme niyeti diziyi uzatmasa.Reyhanın niyeti kötüye dönüşmese mesela.ve Ateş neden hayla sakallı yeni dizide mi rol alıcak?tarihi dizi kimi.
25.12.2016 - 23:09
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler