logo

Seviyor Sevmiyor 23.Bölüm izle

Özet: Yiğit ile Deniz ikilisi olan bitenlerden sonra birbirlerine karşı güven duygularını kaybetmişlerdir. En başta da Yiğit, Deniz'e karşı bir daha güven duyamayacağını düşünür. Bu durum bir iddiaya ardından da oyuna döner. Her ikiside gerçekleştirmesi zor olan sıkıntılı şeyler isterler. İstekleri yapmak için çabalarlarken her ikisinin de başına kimi zaman komik, kimi zamanda dramatik olaylar gelir. Fakat bu oynadıkları oyun hiç te umdukları şekilde neticelenmez. Yiğit'in kız kardeşi olan Simya baya gürültülü bir şekilde giriş yapacaktır. Geçmişinden gelmiş olan esrarengiz birisi Simya'ya durumu iyi olan abisi Yiğit'ten para istemesi konusunda kendisini zorlayacaktır. İrem'in Yiğit takıntısı kendisini bundan sonrası için nasıl bir etkiye alacaktır. Tuna aşk acısını atlattığını zannetmektedir fakat esasında kendisi çok kötüdür. Deniz'i bırakmış olsa bile hayali hep takip etmektedir. Tuna bu sıkıntılı durum ile nasıl mücadele edecektir. Ya da mücadele edebilecek midir ?
Yayınlandı: 27/12/2016
berinaz demiş ki;
ne zaman yiğitle deniz birbirine kavuşup guzel mutlu yasayacaklar cok merak ediyorum dizi her gittikçe sacmalamaya baslıyor
04.01.2017 - 20:05
0   1

Bir Garip İzleyici demiş ki;
2 bölüm önce dizinin finali yakın demiştim aşırı drama bağladığından. Çünkü chat sitelerinde koca arayan Neşe'den bile kocası öldü üzgün diyerek dram malzemesi çıkarmışlardı. Son 2 bölümdür biraz toparlanır gibi oldu ama sanırım Tuna'yı şizofren yapmak, öne atılıp ölmek vs. rating arttıracağı düşünüldüğünden olacak ki en sonda yine berbat bir iş ortaya çıktı. Zaten ülkede dram dizilerinden geçilmiyor. Haftada bir kez saf oluşun verdiği komikliği yansıtan bu diziyi bu hale getirmek gerçekten berbat bir iş. Tamam hep komedi, sit-com tarzı olsun demiyoruz arada dram da olsun. Ama bizim dizilerde dramdan sevgi doğmuyor malesef. Daha çok ihtiraslardan bir sevgi ortaya çıkıyor. Sonra işler iyi gittiğinde geçmişe dönüp baktığımızda derin yaralar üzerine kurulmuş bir sevgi oluşuyor e haliyle millet de bunu saçma buluyor ve buna inanmıyor. Sonra rating tepetaklak en sonunda da yazı görmeden Final.
28.12.2016 - 03:30
0   0

Gül demiş ki;
Tuna\'nın haline çok üzüldüm. Hiç hak etmiyor bu durumları o kadar güzel o kadar temiz sevdiki Deniz\'i, yazık oldu ona.
26.12.2016 - 11:53
0   0

Gül demiş ki;
Ben böyle bir son hiç beklemiyordum, çok fena oldum vallah. Ama 24. Ncü bölümün fragmanı neden eklenmedi, neden yok. Meraktan catlıcam. Bütün diziler 1 ocak da oynuyor, ss neden olmasınki.
26.12.2016 - 11:48
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler