logo

içerde 15.Bölüm izle

Özet: Sarp'ın kurguladığı "Patron Umut" oyun bozguna uğrar. Etraf bir anda karışmıştır. Bir tarafta yaralanan Yusuf Müdür'ü acil olarak hastaneye götürmek bir taraftan da olay yerinde bulunan delilleri kaybetmek lazımdır. Sarp olan bitenlerden dolayı kendisini sorumlu görür ve suçluluk duyar. Yusuf Müdür'ün vurulduğu haberi şubede duyulur ve herkes hastaneye koşar. Mert, Yusuf Müdür'ün hastaneye ne şekilde geldiğini ve olan bitenleri merak etmektedir. Hastaneden kamera kayıtlarını talep eder fakat ordaki polisler yetkisi olmadığını söyleyerek görüntüleri teslim etmez. Bu durumdan şüphelenen Mert olan bitenlere anlam verememektedir. Davut ile Minik, Sarı Hüsnü'nün mahallesine giderek buradan Alyanağı alırlar. Alyanak bu sefer kendisi için sonun geldiğini düşünmektedir. Celal, Melek'in Füsun ile görüştüğünü haber alır ve bu duruma son derece sinirlenir. Celal ileride pişmanlık duyacağı bir harekette bulunur.
Yayınlandı: 28/12/2016
Fener demiş ki;
Müdüre bak sen kendi ekibimle çözücem diyip en önemli görevi bi kaç ay once komser olmuş merte veriyor :D
3 ay önce
6   0

demiş ki demiş ki;
belki 1 aylık kamera kayıdı aldılar ama lavuk şifreyi çözünce açılan görüntü kadının vurulması. aynen la içerde bambaşka dizi :d
2 yıl önce
9   4

gemikli demiş ki;
fisun teyzenin yaptığı gemikli çorbanın tadı müthişşşşşşşş
4 yıl önce
14   2

Ali demiş ki;
Müdür kendi ekibiyle bu olayi cözecegini söylüyor ama ne hikmetse tam tersini yapiyor, herhalde buradan biraz dram birazda diziyi uzatmak istemis bu Balik akillilar.
27.12.2016 - 14:10
8   3

sevin demiş ki;
Herkeze Baris ve Sevgi dolu Yeni bir yil diliyorum.AYISIGI arkadas yorum yapardi hep yapmamis umarim sadece Yeni Yil telasidir.sanirim dizi eski ilgisini kaybetti ben izlemek istiyorum aslinda ama arada kaciriyorum iste Simdide yeni yil icin ablamin yanina gidince yine seyredemiyecegim Ama döndügümde Sarp ile Alyanagi ortak calisirken görürsem sasirmam Alyanak bu Rüzgar nerden eserse.
26.12.2016 - 00:29
6   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler