logo



Bu içerik telif hakkı şikayeti sebebiyle sitemizden kaldırılmıştır.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin.
Anasayfa



No:309 29.Bölüm izle

Özet: Bebeğin doğmasına çok az bir zaman kalmıştır. Lale ile Onur ikilisi, doğacak bebekleri Emir'in odasını yapmak için alışveriş yaparlar.Bu alışverişe Yıldız ile Songül'ün de katılacağını haber alan Betül'de peşlerine takılır. Bu defa yaptığı plan kendisine dönecektir. Bu sırada Nergis ile Nilüfer tüm herkesi bir araya toplayarak, Lale adına sürpriz bir bebeğe hoşgeldin partisi düzenlerler. Bu partinin sonunda esas sürpriz Lale'den gelecektir.
Yayınlandı: 07/01/2017
Meryem demiş ki;
Lara sana katılmıyorum beğenmiyorsun izleme herkes senin gibi düşünmüyor.Ayrica bitip bitmediği ne sen karar veremezsiniz .Gayet güzel bir dizi lale & onur çifti de çok yakışıyor .Lale gayet iyi oynuyor rollerini hepsini çok seviyorum......
06.01.2017 - 00:42
0   0

Lara demiş ki;
Bebek gelsin artik bi dogmadi :) Betul ve hizmetci cok gereksiz karekterler ikisi olmasa daha guzel olcak dizi sinir oluyorum ikisine, Filiz ve erol favorim diziye renk katiyorlar onlar olmasa izlemem:) Lale cok yapmacik cok degisti sevimsiz oldu artik Lalenin annesi herseye karisiyor o nasil anne ya damatlara kizlara her adimkarina karisiyor hic guzel degil Oyle bi kaynanayi kimse istemez kurtulus iyi dayaniyor:) Genel olarak dizi sıktı hep ayni seyleri izliyormusum gibi his ediom artik sakiz gibi uzatilmadan bitsin bence:)
04.01.2017 - 18:46
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler